Отговори
# 555
Здравейте, момичета
В София нищо не се усети. Не съм получавала никакви съобщения на телефона.
Дано в Турция всичко да е наред и да няма щети.
Днес от сутринта не ми е добре главата, сега от скоро ме заболя. Сега разбирам от какво ми е гадно.
Запазете спокойствие и се пазете. В такива ситуации паниката не помага.

# 556
Айдееее, пак ни люшна! 🤕

# 557
Белче, този път не усетих, но първите два... Особено първия път беше доста силно.

Да сложа нещо разкрасително и аз, че оспамихме темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Фазилет тийм Heart Eyes

И Мердо Heart

# 558
Аполон се разгневи и ни прати трусове! 🤣🤣🤣
Третият път беше по-слабичко, ама си люшна пак!

# 559
  • София
За пореден път се изумявам от тъпотията на журналистите и някои фенове. Пуснали новина за Афра и треньора дето последвала, били на вечеря ли са писали, не ги знам и няма особено значение.
Не ми се мисли какви глупости ще четем през лятото.

Скрит текст:
Четох в някакъв NGL, че от ОГМ очаквали Кралят да има рейтинг 10-11. Това се е коментирало на снимачната на Рибарчето. Честно казано, не знам как ще има втори сезон тази продукция, но ще видим. А и нали е по книга, колко локуми трябва да разтягат, че да има повече серии.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 16:47 от MysteryG

# 560
За пореден път се изумявам от тъпотията на журналистите и някои фенове. Пуснали новина за Афра и треньора дето последвала, били на вечеря ли са писали, не ги знам и няма особено значение.

И къде са тези снимки че не ги виждам, ако имаше тази страница трябваше да ги публикува, а не да пише някакви съчинения

# 561

Скрит текст:
Четох в някакъв NGL, че от ОГМ очаквали Кралят да има рейтинг 10-11. Това се е коментирало на снимачната на Рибарчето. Честно казано, не знам как ще има втори сезон тази продукция, но ще видим. А и нали е по книга, колко локуми трябва да разтягат, че да има повече серии.

АфРам винаги намират начин да опровергаят всяка простотия по техен адрес. 😎 И сега няма да бавят дълго т.нар. "журналисти" и хейтърите.

# 562
  • София
Аз изобщо не виждам какъв им е проблемът. И да са вечеряли, какво?

# 563
Къде ги има тия новини пак? Може ли линк и аз да видя?

# 564
Аз изобщо не виждам какъв им е проблемът. И да са вечеряли, какво?

Защото според техните остарели разбирания, двама души може да вечерят заедно само ако имат връзка помежду си

# 565
Къде ги има тия новини пак? Може ли линк и аз да видя?

https://www.instagram.com/reel/DIyDynRCBhT/?igsh=MTNjY3d6N21tYTV2aw==

# 566

"Много надеждна изглежда тази страница', много интересно защо никоя от големите журналистически страници не качиха тази новина, а само Мюге и тази страница и то Мюге я сподели от нея

# 567

"Много надеждна изглежда тази страница', много интересно защо никоя от големите журналистически страници не качиха тази новина, а само Мюге и тази страница и то Мюге я сподели от нея

Защото големите страници имат достатъчно кликвания и нямат нужда от подобни глупости.

# 568
Лила, благодаря ти! Simple Smile
На един ред от тия глупости не вярвам!

# 569
Лила, благодаря ти! Simple Smile
На един ред от тия глупости не вярвам!

То и този който го е написал не вярва.😂

Общи условия

Активация на акаунт