Самота без оглед за край

• 5 172
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
Да, точно така - да иде на йога и да зяпа на жените стойките и задниците в перфектните клинчета. Само че тия дето изпъват хубаво клинчетата не са отишли на йога, за да си търсят мъже.

Предполагам отново, че мъжът търси яка  мацка и затова не му се получава, сигурно си представя и той някоя гъвкава , обаче и да чете философия.

Не стават така нещата. Общо взето свестните, но не толкова атрактивни момичета без приятел са в пъти  повече от момчетата с приятния вид на автора ( мъжете у нас са по-скоро грозновати, няма какво да се лъжем), следователно, или се цели далече извън естествения си ареал, или има някакви сериозни недостатъци. Ако няма подходяща колежка, в социалните мрежи е пълно с нормални жени, но пак трябва да се даде шанс,  примерно не да отхвърля на първо четене тези, които не отговарят визуално на представите му.

В друга тема някакъв беше казал ам една потребителка, че имала наднормено тегло, а тя изобщо нямаше.

Ами не, не търся яка мацка. Последната жена, в която съм се влюбвал, беше набор 72,  с интереси в областта на квантовата физика, но и с много, много богата обща култура. За съжаление, дали поради насадени комплекси или нещо друго, си слагаше филтри на снимките(според мен - напълно ненужно)
и дълго време избягваше среща на живо, като ми казваше, че или не моментът, или е затънала в депресия от тип, че нищо вече не я вълнува. За 45 месеца чат и разговори по Месинджър и телефона се видяхме само веднъж, но въпреки, че не е нито блестяща красавица, нито с егати тялото, тази среднощна среща ми остана като невероятно мил спомен за цял живот...

# 91
45 месеца чат и само 1 излизане....
Е те това е наистина странно.

# 92
  • Somewhere far away
Доста време е , но донякъде разбирам - и аз не бих излязла с непознат човек от чатене една седмица.
И според мен има прекалено голяма разлика в годините, не пречи да си останете приятели, но за връзка шанса да се получи клони към нулата. Защо сте се виждали само веднъж? Не искаш варианта с приятелите или друго?

# 93
Може би е искал да напише 4.5 месеца.

# 94
Излъчва авторът някакви сигнали, че не търси нищо сериозно, а пък наборките му на тази възраст масово са ориентирани или започват да се ориентират към сериозни връзки, с потенциал за семейство и деца. Като се занимава с 50+ годишни жени, при положение, че е на под 30, очевидно не търси и не предлага стандартните неща.

# 95
  • Somewhere far away
Да бе, на 27 много малко хора искат семейство и деца. И какво означава сериозни връзки? не може ли да бъде сериозна връзката и без да се търси семейство и деца.

# 96
Да бе, на 27 много малко хора искат семейство и деца. И какво означава сериозни връзки? не може ли да бъде сериозна връзката и без да се търси семейство и деца.

Огромна част от жените на тази възраст търсят сериозна връзка - съжителство, общи ангажименти, планове за общо бъдеще поне няколко години напред. Много искат и деца, ако вече имат сериозна връзка, или ги планират в близките години. Не твърдя, че всички планове се реализират, но на тази възраст връзките често траят по няколко години, ако и да не преминат към семейство.

А авторът на мен ми излъчва сигнали на отчаяние, нестабилност и да намери там някоя, която да му върже а пък ако ще и пенсионерка да е.

# 97
А авторът на мен ми излъчва сигнали на отчаяние, нестабилност и да намери там някоя, която да му върже а пък ако ще и пенсионерка да е.

Съвсем нормални сигнали за мъж на 27, който май е девствен. Сигурно му излиза пара от ушите и по цял ден се чуди какво му има, че никоя не го иска. Какво друго би могъл да излъчва - спокойна сигурност и самочувствие?

# 98
  • Out of the Mix
Имаше един Даниел преди известно време, на 25, никога нямал гадже...

Сега 27 годишен с mommy issues.

Бате, кво ще правиш с 53 годишна?
Я се оглеждай и почвай да заговаряш 20-25 годишни котенца.
Това е твоят възрастов диапазон, айде може да разтеглиш докъм 28-30 преко сили.

# 99
Привет, авторе(и колеги)!
Проблемът всъщност е много по-сериозен отколкото изглежда(да сме реалисти).
1. Пътят към промяна трябва да започне от теб самия!
2. Фактът, че живееш в столицата и ситуацията(по твои думи) от ден 1-ви до днес е все същата - огромен червен флаг, индикатор най-вече за редица блокажи, вътрешни страхове и т.н.
(няма да е лошо да посетиш психолог, с когото да обсъдите тези неща, вече има и онлайн сесии, бонус-пакети, така че варианти бол)
3. Условно казано, ако разделим метафорично по качества, навици и т.н. мъжете и жените в България - аз бих те сложил в категория "свестен-нърд"(нищо лично, просто такава е категорията).
Те, принципно т.нар. нърдове имат изначално солиден интелектуален багаж, понеже като интроверти обичат повече да четат, по-чувствителни натури са, запалени са и по редица хобита - от видеоигри до езотерика и т.н., но акцентът е че психологически голяма част са изпълени с детски травми/блокажи от всяко едно естество(което през годините ги е капсулирало под някаква форма).
Към тази категория жени(принципно има скоршно изследване, че много двойки се събират подсъзнателно на база и детски травми) трябва да се насочиш, защото сходствата са най-големи, съответно възможността за взаимен интерес се увеличава и т.н.

Успех!

# 100
Нърдовете сега са актуални. Хубавите момичета  - нямам предвид тунингуваните, а  свикналите от малки, че са хубавички - сега търсят възпитаници на СМГ, НПМГ и ТУЕС за гаджета. Масовата култура отдавна осмя мускулите  без мозък,  и закърмени със сериалите на дисни ченъл, сега момиченцата искат блед младеж с компютърен гений .

Авторът, от друга страна, изглежда повече от прилично и не мога да си обясня що ще дири с дама 75-ти набор. Каква квантова физика, какви пет лева.

Отивай пред физическия факултет на СУ  и се огледай хубаво. Там са твоите хора.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 09:39 от Iris04

# 101
Нърдовете сега са актуални. Хубавите момичета  - нямам предвид тунингуваните, а  свикналите от малки, че са хубавички - сега търсят възпитаници на СМГ, НПМГ и ТУЕС за гаджета. Масовата култура отдавна осмя мускулите  без мозък,  и закърмени със сериалите на дисни ченъл, сега момиченцата искат блед младеж с компютърен гений .

Авторът, от друга страна, изглежда повече от прилично и не мога да си обясня що ще дири с дама 75-ти набор. Каква квантова физика, какви пет лева.

Аз не казвам , че всички са такива, но има много, които си търсят "нърд" или нещо подобно, за да ги осигурява и да е "смотан" за да ги слуша и те да правят каквото си искат. Има и други, които казват, така ще го омотам лесно, че само мен да гледа.
Причините една жена да търси определен тип мъж може да са много различни от това, което се води "официална версия". После защо след 2-3 години не могла да откаже на някое "лошо момче".
Само че, много хора не са ясно какво и защо търсят и не си казват мотивите.

# 102

Да, но не искат нърд, който работи нещо административно, леко и спокойно, с почти минимално заплащане, за да има сили в свободното си време да философства, да чете конспирации, да зубри незначителни факти за викторини и пр. Търсят айти, програмист, някой, който е с висоплатена работа.

Общи условия

Активация на акаунт