Предполагам отново, че мъжът търси яка мацка и затова не му се получава, сигурно си представя и той някоя гъвкава , обаче и да чете философия.
Не стават така нещата. Общо взето свестните, но не толкова атрактивни момичета без приятел са в пъти повече от момчетата с приятния вид на автора ( мъжете у нас са по-скоро грозновати, няма какво да се лъжем), следователно, или се цели далече извън естествения си ареал, или има някакви сериозни недостатъци. Ако няма подходяща колежка, в социалните мрежи е пълно с нормални жени, но пак трябва да се даде шанс, примерно не да отхвърля на първо четене тези, които не отговарят визуално на представите му.
В друга тема някакъв беше казал ам една потребителка, че имала наднормено тегло, а тя изобщо нямаше.
Ами не, не търся яка мацка. Последната жена, в която съм се влюбвал, беше набор 72, с интереси в областта на квантовата физика, но и с много, много богата обща култура. За съжаление, дали поради насадени комплекси или нещо друго, си слагаше филтри на снимките(според мен - напълно ненужно)
и дълго време избягваше среща на живо, като ми казваше, че или не моментът, или е затънала в депресия от тип, че нищо вече не я вълнува. За 45 месеца чат и разговори по Месинджър и телефона се видяхме само веднъж, но въпреки, че не е нито блестяща красавица, нито с егати тялото, тази среднощна среща ми остана като невероятно мил спомен за цял живот...