Самота без оглед за край

• 5 200
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • SF
Оооо, симпатичен си! Ще стане! Има много групи за походи в планината и уикенд приключения. Събират се много непознати на едно място. Лятото отиди за 3-4 дни на каяци в Гърция. Там пък колко весело можеш да си изкараш. Така от някъде ще се появи и момичето.

# 32
Оооо, симпатичен си! Ще стане! Има много групи за походи в планината и уикенд приключения. Събират се много непознати на едно място. Лятото отиди за 3-4 дни на каяци в Гърция. Там пък колко весело можеш да си изкараш. Така от някъде ще се появи и момичето.

Благодаря! 🙂
Правя си такива разходки из околността, чак походи не, но определено ми харесва много това " изключване " от шумотевицата.

# 33
Млад си и готин! И аз съм за групи по интереси - походи, каяци бяха предложени. Там постоянно влизат нови хора и всички са отворени и настроени приятелски, запознанството и общуването са лесни.
Дори на такива като мен, които отиват само, за да повървят и подишат, ми идват малко в повече Simple Smile.

# 34
  • София
И на мен си ми симпатичен, ще станат нещата! Може би по някое време да махнеш снимката.

# 35
  • SF
Виж в нета групи за уикенд разходки по планините и езерата. Събират се по 20-30 човека и все непознати или са се запознали и сприятелили покрай тези кратки пътувания.
Ако наистина си падаш по Дзен, йога, рейки енергия и т.н., намери си такива практики. В момента са много модерни и ги има във всяко студио за йога и медитация. Наистина за вас мъжете е по-лесно, защото жените са 5 пъти повече от вас и някои от тях наистина ходят с цел да отпушат чакрите и да срещнат любовта.
Много хора се срещат, запознават и сприятеляват във фитнеса или на крос фит, табата, тап аут, спининг-мининг и всякакви там групови тренировки. Това, стига да ти е приятно, разбира се. Там пък бройката мъже-жени е почти изравнена и е факт, че някои от тях ходят заради спорта, но други са се намъкнали в спортните си екипчета само и само да си хванат нещо. Simple Smile Знаеш ги тези неща!
Ако отидете двама-трима приятели, става още по-лесно. Дори и ти да не си отворкото и да завързваш разговори, другият ще почне и така. Е, няма от всяко запознанство да излезе връзка, но не ти и трябва такова изобилие.

# 36
Симпатяга си,браво за смелостта за снимката Simple Smile
Излизай вечер повече с приятели по заведения-приятели,колеги от университета или работата. Трябва да си навън и да общуваш с жени. Просто според мен ти липсва опит или си срамежлив. Опитвай,на всеки мъж се случва да му откажат,но все тая. Ще се получи,но не се капсуловай.

# 37
Моят съвет е да потърсиш занимание където хората са едни и същи и се срещат редовно, 1 или 2 пъти в седмицата. Така даже и да си срамежлив ще си част от групата и ще се запознаеш с всички. Това са на най-често курсове по езици ил друг тип обучения, танци, клубове по интереси, доброволчески организации, колективни спортове. Запиши се поне на 1-2 подобни места след работа или събота и неделя и със сигурност ще си намериш контакти там. Може да не срещнеш точно там приятелка, но този тип колективи често организират излизания, пътувания и т.н. които ще ти помогнат да разшириш още повече кръга на контактите ти по естествен начин. Задължително избери нещо което ти е интересно и приятно за да имаш мотивация да ходиш редовно поне няколко месеца. Отношения даже и сам приятелски си отнемат време, но ще видиш как всичко ще се промени като се почустваш че си и ти част от групата. Успех.

# 38
  • София
Хубави съвети ти дадоха, но според мен и темата е пусната с цел да си намериш другарче, в което няма лошо. Може би намали малко драматизма и запази по-дълбоките разговори на тема философия и история за по-нататък в общуването. Сетих се за много голям коз в общуването с жени - имаш ли чувство за хумор? Жените харесват мъже с чувство за хумор, които знаят къде и как е уместно да се шегуват. Ако си говорите само на сериозни теми, много бързо ще отблъснеш всяка жена.

# 39
Струва ми се, че си просто по-интровертен и по-неуверен, оттам по-лесно се отчайваш от един неуспех, оттам жените го усещат и не е привлекателно и... то става един порочен кръг. Изглеждаш нормално, мисля че проблемът е в нагласата ти, отвътре идва всичко, това излъчваш. Бих препоръчала да потърсиш да си поговориш с някой добър мъж психолог да поразнищите защо се чувстваш така. Може да успее да те насочи към някои отговори и да погледнеш от друг ъгъл, да помогне.

П.П. Уважавам мненията на всички съфорумки/ци, но често при подобни казуси тези съвети тип "излизай, заговаряй, социализирай се..." ми се струват трудно приложими. Човек ако беше с такъв натюрел и състояние на духа тези неща щяха да му се получават по естествен път. Оттам щеше да си живее и забавлява и да е дзен вместо да мисли толкова за самотата.

# 40
Симпатичен си, но всичко идва от цялостния подход и общуване. Има много грозновати на пръв поглед мъже, но печелят женското внимание. Бъди по-уверен в себе си и ще стане.
Защо не тръгнеш на фитнес, там има жени и може да се заговориш с някоя. Даже има и групови занимания, и хората се запознават.

# 41
Съвсем добре си изглежда младежът.  Дали сте му добри съвети. Все пак бих предложила и да пробва в разни приложения. На мен непрекъснато ми излизат даже в бабешкия фейс някакви приложения за среща със сродната душа и ми предлагат мъже и даже жени.

Пробвай традиционния начин - в нета. В днешно време не е прието да се запознаваш с хората по улиците и в реала. В Инстаграма  им пишеш и там вече каквото стане.

Айде успех, ще стане работата.

# 42
  • София
Не се страхувай да заговаряш онлайн. Под постове, на лични под дискусии, във групи по интереси.
Хората са там всъщност. Дръж се уважително и с чувство за хумор. Дълбочината на цялата ти същност я остави за по- късно.
И хубаво са ти казали за някакви групови занимания, в който с времето можеш да изградиш среда и да въведеш нови хора в обкръжението си.

# 43
Общуването в социалните мрежи е много подходящо за срамежливи хора.
Разказваха ми за някакви хора, които се събрали след участие в някаква група, която нищо общо нямап, с търсене на партньор,  Красиви места от България ли беше, или Българските селски къщи, забравих.
Аз лично преди 20 години се запознах с хора от Толкин форума (вече го няма).
Явно в момента не си в подходяща среда, щом описваш интересите в областта на история , философия и религия като необичайни, всъщност това са най-разпространените теми за реално и интернет общуване, за агротехника, например си говорят много по-малко хора.

# 44
Авторе, симпатяга си - хубав, млад и интелигентен.
Щом не ти върви да намериш приятелка, явно е проблем в общуването и неправилен избор на жени.
Прекалено много се фиксираш да имаш връзка. Реално ти не търсиш човека, който да те допълва във всичко. Защо е така - може да ти каже специалист психолог.

Малко нестандартни идеи от мен къде да срещнеш млади хора с твоите интереси.
Стани доброволец https://timeheroes.org/bg/browse?sort=newest&city=5&city=1, в този сайт има различни инициативи, избери си такива, които са ти по душа. И да не намериш приятелка, ще ти остане удовлетворението, че си направил добро.

Ти си под 30 г. и  можеш да се включваш като участник в младежки обмени по Еразъм - преди 10 г. Европа празнува 1 милион родени бебета, благодарение на Еразъм, сигурно вече са 3-4 милиона. Искам да кажа, че там младите се влюбват: https://clubz.bg/15642-programata_erazam_e_dala_na_evropa_1_000_000_bebeta
постоянно се търсят участници във фейса или по сайтове на организации. Накратко 4-5 младежи от България се събират с още 4-5 държави за няколко дена в страна Х от ЕС и провеждат обучение по младежки теми, по-точно как да помагат на други връстници. Храна, спане и път са безплатни. Трябва да можеш да си вземеш отпуска. Като видиш обява кандидатсваш наред, до 10 път ще те вземат някъде. Ако си сериозен, после сами ти звънят.
Ако не намериш гадже, поне ще пътуваш, ще си прекараш добре и ще се запознаеш с млади хора от цяла Европа. И после ще може да разказваш приключенията си на момите.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт