Самота без оглед за край

• 5 182
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
Недей да разглеждаш всяка жена, с която общуваш, като 'вариант'. Досега това ти е бил проблемът, а жените изобщо не са те възприемали реципрочно. Хората не общуваме само с цел да се свалим и загаджим в някакъв момент. Успех!

# 46
Хубави съвети ти дадоха, но според мен и темата е пусната с цел да си намериш другарче, в което няма лошо. Може би намали малко драматизма и запази по-дълбоките разговори на тема философия и история за по-нататък в общуването. Сетих се за много голям коз в общуването с жени - имаш ли чувство за хумор? Жените харесват мъже с чувство за хумор, които знаят къде и как е уместно да се шегуват. Ако си говорите само на сериозни теми, много бързо ще отблъснеш всяка жена.

Честно казано, малко ми е ахилесова пета хумора. Случва се да уцелвам момента, или пък да не разберат и да попадам в конфузната ситуация да обяснявам, което си е моя вина, де 🙂

Авторе, симпатяга си - хубав, млад и интелигентен.
Щом не ти върви да намериш приятелка, явно е проблем в общуването и неправилен избор на жени.
Прекалено много се фиксираш да имаш връзка. Реално ти не търсиш човека, който да те допълва във всичко. Защо е така - може да ти каже специалист психолог.

Малко нестандартни идеи от мен къде да срещнеш млади хора с твоите интереси.
Стани доброволец https://timeheroes.org/bg/browse?sort=newest&city=5&city=1, в този сайт има различни инициативи, избери си такива, които са ти по душа. И да не намериш приятелка, ще ти остане удовлетворението, че си направил добро.

Ти си под 30 г. и  можеш да се включваш като участник в младежки обмени по Еразъм - преди 10 г. Европа празнува 1 милион родени бебета, благодарение на Еразъм, сигурно вече са 3-4 милиона. Искам да кажа, че там младите се влюбват: https://clubz.bg/15642-programata_erazam_e_dala_na_evropa_1_000_000_bebeta
постоянно се търсят участници във фейса или по сайтове на организации. Накратко 4-5 младежи от България се събират с още 4-5 държави за няколко дена в страна Х от ЕС и провеждат обучение по младежки теми, по-точно как да помагат на други връстници. Храна, спане и път са безплатни. Трябва да можеш да си вземеш отпуска. Като видиш обява кандидатсваш наред, до 10 път ще те вземат някъде. Ако си сериозен, после сами ти звънят.
Ако не намериш гадже, поне ще пътуваш, ще си прекараш добре и ще се запознаеш с млади хора от цяла Европа. И после ще може да разказваш приключенията си на момите.

Успех!

Благодаря! Много ме заинтригува тази идея, звучи като цял нов свят. Сега осъзнавам, че съм зациклил и не съм могъл да погледна от друг ъгъл предлагани ми преди решения.

# 47
  • Пловдив
Че ти си изглеждаш супер (мъж го казва това)
.....наскоро имаше една тема с едно момче , твой набор.в някаква такава, никва ситуация......че ти си нива,  нива над него от гледна точка на мислене и разсъждение.

На 27 ....нищо не си пропуснал все още. Печалният ти опит с наборките,  не е общо валиден за всичките момичета около тези години.
Влез си там амплоато........на тези години създавай спомени, ....ако нещо  се случи , супер ...ако не ....напред към нова история

PS. На 27 тъкмо ме беше зарязала ученическата любов .....и се хвърлих да градя кариера....през денят кариера,  вечер в някой  бар ......на тези години организма още издържа това темпо........😉 ама пък сега има какво да разказвам....

Ps2 ....Ако се случи нещо лошо, пиеш, за да забравиш; ако се случи нещо хубаво, пиеш, за да го отпразнуваш; а ако нищо не се случва, пиеш, за да се случи нещо................надявам се можеш да го разбереш

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 20:54 от Sun2000

# 48
Е как с тази външност не можеш да си намериш приятелка? На всичкото отгоре си интелигентен и възпитан, имаш интереси, можеш да водиш разговор. Може пък точно в това да ти е проблема. Струва ми се, че днешните млади момичета се интересуват основно от материалното положение на мъжа и как той може да им подобри и улесни живота. Съжалявам да го кажа, но по мое мнение източноевропейките масово са страшно меркантилни и се открояват по този параграф дори и в Канада където съм аз.

Съветът за Еразъм ми допадна. Езици говориш ли? Поне английски сигурно знаеш. Така можеш да се запознаеш с жени от други държави, с които сякаш човек като теб би имал по-голям шанс.
Успех ти желая и горе главата! Няма да останеш сам, това в момента е временно положение.

# 49
Навсякъде по-интелигентните жени са по-малко на фона на останалите. Не е до източна/западна Европа или САЩ/Канада.
Нормално е за по-интелигентните хора да си намират по-трудно партньори.
Трябва му вероятно повече увереност и опит в общуването.

# 50
И според си изглеждаш много добре. На първи срещи с жени за какво си говорите? Да не би веднага да задълбаваш в някакви много философски или сухарски теми, които да отегчават дамите? Имаш ли някакви амбиции или планове за живота? Да не би липсата на такива да плаши малко потенциалните партньорки? За мен най-добрият вариант за намиране на партньорка е интернет, ама имай предвид, че няма да стане веднага, ще имаш някакви разочарования. Докато си намериш някого, гледай да си живееш на макс, ходи на екскурзии, кино, походи, партита, концерти, доброволствай и тн, тамън ще имаш повече теми за разговор.

# 51
Да не би да се насочва към атрактивни мацки и пренебрегва симпатичните, но не особено забележими момичета.

Често причината за самота е точно лошо подбраната желана  целева група.

# 52
Честно казано, малко ми е ахилесова пета хумора. Случва се да уцелвам момента, или пък да не разберат и да попадам в конфузната ситуация да обяснявам, което си е моя вина, де 🙂
Щом ти е трудно, не се насилвай. Бъди какъвто си.
Но трябва да си забавен, интересен събеседник. Например, намери интересени исторически факти в стил "невероятно, но факт" - ще дам пример със силната ти страна история - може да говриш за "империята на българи и румънци". Или интересно представяне с аналогии. Аз математиката мога да ти обяснявам мноого забавно и запомящо се.

За обмените - действай! Постоянно има обяви.
А на човек, интересуващ се от география, ще му е още по-интересно. Обмените са в малки градове и села, опознаваш държавите извън основните туристически маршрути.

Пускам една в скрит текст. Бързай - срокът е до утре!
И малко насоки за кандидатстването (апликацията):
 - за мотивация: сбито преразказваш целите на проекта. Искам да се науча да ....
- как ще допринесеш в бъдеще за разпространение на тези знания: ще помогна на себе си, ще разбирам по-добре хората; на приятели и други младежи... и пак повтаряш части от първия линк. Не забравяй да пишеш, че си от северозападна България - най-бедния регион населен с различни етно групи
Ако те изберат, не забравяй да се похвалиш.
Успех!

Скрит текст:
SUPER URGENT CALL FOR  PARTICIPANTS🕵️‍♀️
Сдружение WalkTogether търси участници  за проекта Training course"COURAGE". 
📍 Място: San Lorenzo de El Escorial, MADRID, Spain
📆 Дати: 30 May – 4 June 2025
Профил:  3- ма участници над 18 години
🧐 Info- pack: https://drive.google.com/.../1EhUKaGmva.../view...
😍Application Form: https://forms.gle/zyKWHdBeKXaqyDJr7
Kраен срок: 06.04.2025
WalkTogether
dsnoSoterp

# 53
Ако тук не е поредният опит да си хванеш кака, включвайки драматизъм и да покажеш колко си чувствителен и т.н. мисля, че проблемът ти е в следното

"Защото без жена до мен се чувствам безполезен на света в края на деня, независимо как и колко го крия с пластмасови, насилени усмивки денем..."

В директен текст - трябва ти да си си полезен и сам. Т.е. пълноценнен, зрял индивид, който може да погрижи за себе си, за да може да се грижи за другите. Написаното от теб звучи и малко в стил: завися от мнението на другите или дори леко "нарцистично".

Нищо лично, но хора всякакви, включително и много манипулатори.

# 54
  • SF
Какво трябва... не го правим всички. Всеки от нас, включително и той, си имаме много проблеми - с колата, с ремонта, с гаджето, с шефовете, с подчинените, със съседите, с финансите, със здравето и т.н.
От всичките си проблеми, той ни споделя, че не може да стигне до връзка с жена. Няма нужда да го съветваме колко пълноценен може да се чувства даже и сам. Не ни пита за това. Вероятно знае как се живее сам. Мъж на 27 години добре се е сприятелил със самотата си.
И ми е много неприятно, когато жените се наричат каки.

# 55
Пак добре, че не ни квалифицираха като лели 🤣

# 56
  • София
Изначално ролята на мъжа е да бъде защитник, закрилник и опора. Затова мъжете, които имат склонност да се самосъжаляват,  много лесно отблъскват жените. Или привличат жени тип “майка”, които да се грижат за тях като за бебе. Но това не е пълноценна връзка. На всички мъже, както и на всички жени, им се иска да намерят любовта и да имат романтични отношения. Затова разбирам автора, че в края на деня му е смотано и тъпо сам. Според мен има сериозни шансове, само да се поотпусне малко.

# 57
  • Somewhere far away
Съветите за алкохол не мисля че са адекватни.
Че пък даже и харесани. Close  Close

# 58
Снимката показва че проблемът не е във външния вид, много, много добре изглеждаш. Аз не те съветвам в момента да търсиш жени, защото въобще не си на този етап. Излъчваш вайб на needy, което отблъсква, още първият ти пост е плачлив, драматичен и депресарски. Почти гарантирам, че ако в този момент си намериш жена, ще се залепиш за нея до задушаване и ще я докараш до непоносимост към теб. Намери си центъра, оправи си самочувствието, осъзнай, че дори без жена си ценен и важен и така вече ще можеш спокойно да влезеш във връзка. В момента си червен флаг отвсякъде и ако момиче ме пита дали да се захване с теб, ще му кажа да бяга далеч и да не се обръща.

# 59
  • SF
Аз пък ще му кажа на момичето, че си отворен за любов, но си неопитен и сигурно ще грешиш. И тя няма да е безгрешна, така че да го има предвид! Simple Smile
А къде ще го срещнеш това момиче..... Ох, най-трудният въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт