СреЩа на родителите,живееЩи в Германия

• 4 598
  • 82
  •   1
Отговори
# 45
Ееее,че вие не помните ли точно когато иzляzоха мобифоните как мутрите си чистеха у6ите с антените?Има6е и някакъв виz по тоzи повод,ама а де, newsm78 zабравила съм го.

# 46
да, ама това беше след мутренското и мобифонското време, затова и се шокирах толкова.
сори за спамта Mr. Green
ще седна да помисля и аз къде да идем.

# 47
Ами Мате мисли,че ти си хем от най_одавна в Мьнхен,хем и обикаля6.Аz от както Мартин се е родил почети никъде не ходим вечер,а на бира сме тук наоколо,че и да пием да можем.

# 48
ДАДЕНО Twisted Evil
ама след година бг не съм много в час с кръчмите, но имам велик консултант.

# 49
A aз като една клюкарка да питам за коя дата остава последно?

# 50
                                                  23.06

Вписвай бърzо в календара Wink

# 51
                                                  23.06

Без мен.
Голямото природно бедствие ще чества 7 г от вършеенето си из немските земи.

# 52
                                                  23.06

Без мен.
Голямото природно бедствие ще чества 7 г от вършеенето си из немските земи.

#Cussing out Ееее,вие пак почвате.Каzвайте навреме,ако искате 1 седмиzа по_късно.

# 53
Аz мога и на 23., и на 30. оба4е предната седмица нъцки, тогава Ще сме пътници  Wink

# 54
На 30ти аz отпадам. Ще стягам тогава куфарите zа море Rolling Eyes.

# 55
Аз сега отворих началото на темата.
Тогава сме спрягали 16.06. Защо се сменя една седмица по-късно?

# 56
Ч66666,Вечерниzа,мълчи  Laughing.Аz не мога.Но,ако е по_удобно zа останалите нека да го правим тогава.На 14.06 Ще е операzията на Томи zа херния и една седмиzа трябва да го паzя,което оzначава,че да тича с другите ми е опасно,я се напънал да се качи на лÜлка,я на стълби.Но давайте тогава да я оставим таzи дата.Аz гледах и другите постове,има6е и zа Üли.ъЯ да направим така,пи6ете кой кога може и не може и сте ги съберем датите и Ще ре6им на коя дата са най_много можеЩите.Май така Ще е най_добре.И zа Веси мисля,че е по_късно по_добре.Хайде пи6ете кога можете и кога не.
Аz zапочвам,че не мога от 26.05 до 10.06.Надявам се да намерим билети и да сме си на БГ.

# 57
Гледам тук няма развитие..Аз чакам, чакам вече месец да видя дата...ее няма и няма. Не обещавам да дойдем, понеже в моето състояние не ми се пътува,но пък може да си помисля...Хайде, дискусии по темата да продължават...Или ви почвам на лични един по един

# 58
здравейте мами в Германия,

сега ви открих и искам да попитам има ли мами в или около Хайделберг

Търся си компания за разходка с количка  Simple Smile

на тази среща, която замисляте за съжаление няма да мога да се присъединя Почти сигурно е, че тогава ще сме си в Хайделберг  Sad

поздрави и дано някой се обади

# 59
16.6 Кой е ЗА?

Peace

Общи условия

Активация на акаунт