СреЩа на родителите,живееЩи в Германия

• 4 599
  • 82
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм все тук. Единствената разлика е, че бебето ще е или в корема, или в количката по времето на срещата  Mr. Green
С организация с каквото мога ще помогна, идеи нямам никакви, знаете, че живея тук едва от месец  Crazy

# 31
Значи ние пътуваме за България на на 5.07. За нас е перфектно ако датата е 6.07. (събота) Тогава гарантирано ще останем.
Знам че е малко вероятно, да не казвам невъзможно срещата да е точно на тази дата.
Като си поговорихме с половинката, решихме че Мюнхен ни е прекалено, ама наистина прекалено далеко.
Така че, ако имам късмет за 6.07. супер, ако не тогава ще чакаме за някоя срещичка на по-поносимо разстояние от нас.
Например Дюселдорф  Hug

# 32
Хайде другите да каzват тогава zа 5,07.Ние сме тук.Или да пи6ат кога могат,че да определим 1 или 2 дати.

# 33
мен след 1 юни ме пишете на всякакви дати, важното е купон да има Crazy Mr. Green

# 34
А zа Нурнберг въЗможно ли е да има сре6а?Много дале4е тоя Мünchen zа нас берлин4анките..

# 35
ОООООООООох Весе, много се смях.Ако ще идваш до Нюрнберг, ела ми на гости на един час със влак съм.

# 36
                                                  23.06
Каzвайте кой Ще дойде.Оставяме таzи дата,че иначе сигурно няма да успеем никога.В бииргартен сигурно няма  да може да се реzервират места,но в следваЩите седмиzи като zнаем колко човека Ще дойдат със сигурност Ще zапаzим места в ресторант.Ще се интересувам zа БГ ресторант.За бииргартен само да уточня,че Ще идем ,но беz реzерваzия с деzата и мъжете(който иска).
Моля ви да се впи6ете,дори да е с "не",zа да zнаем,до кога да иzчакаме.

# 37
Ша питам мъжОООООО, той преz юни Ще бъде zа 2 седмици в САЩ но не zнам кога то4но, а аz имах планове преz това време да летя до Варна  Sunglasses  Та аz съм твърдо Яйн  Mr. Green

# 38
Ние сме там, стига да сме живи и zдрави Peace. Два калпака и шапчица Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

п.п. Весе, ако ти са се дояли вурстчета може да наминеш към нашияя край ще праснем драй им векла пред Лоренцкирхе Whistling.

# 39
За мен 23.06 засега изглежда вьзможно. Чиколина, кажи с какво мога да сьм ти от полза, като имаш предвид че доста работя. Но сьм убедена че не трябва сама да правиш всичко. Давай задачите ще се опитам да ги вместя в програмата. Ресторант Рила е мн хубаво място, но ако времето е хубаво по-добре да сме навьн.
Редактирах, защото пиша на един лаптоп дето буквите са му на странни места...

# 40
ми бройте ме и мене. с домочадието. ако сме на бирена градина кака ви ирена ще ви покаже какво е бииргартенкултур. аз тръгвам винаги с две кошници манджа включително чинийки и кво ли не. от съседните маси винаги гледат с огромна завист Twisted Evil
е, зависи в кой биргартен сме де. не във всички може да се носи манджа.
аз по рила не си падам толкова, софия грил беше много готин, обаче танчето се самоуби и го затвориха Sad
там беше леко миризливо и имаше от онези гадните покривки дет ги има по нашите кръчми, с лекета и дупки. е там бяха без де.

# 41
Мата,аz пък София не го харесвах и то zаради собственичката.Тук преди бях раzкаzвала с подробности.В другият не съм ходила.Една приятелка ми каzа,че другият БГ бил много добре.Аz лично не съм била там.Ако искате да помислим тогава zа друг.Но тъй като в ресторантът Ще се съберем вечерта майките(татковzите Ще са в хотел с деzата)да не би да е хладно навън   newsm78
Наобяд Ще се интересувам(предлагайте и вие)zа бииргартен с детска плоЩадка (Waldwirtschaft n.r.),там да се съберем семействата.Като ре6им zа ресторант и бииргартен моге да си zапаzите хотел н.р.от www.hrs.de ,или Ще пи6ем къде има наоколо хотел блиzо и да реzервирате всички на едно място.
Бискара,zа сега и аz не zнам zа какво може помоЩ,но Щом трябва Ще се обаждам. Peace

# 42
А сегаааа. Мата, zащо не харесваш Рила само zаради покривките ли? Страшни кебапчета имат там, а и шишовете им са супер Mr. Green Wink. Биирагартените в МЮнхен на мен са ми малко тъмна Индия, била съм само в теzи в Инглишгартън и една до някакъв Муzей на края на пешоходната zона_минаваше се преz едни арки и там имаше градинка, в центъра някакъв павилион и отстрани беше тая градина Embarassed.

# 43
ми първото ми посещение в рила беше свързано със спомена как някакъв пич си бърка в ухото с антената на хендито Crazyоказа се съдържателя Mr. Greenи поведението му беше подобно. иначе нямам нищо против, но някак си просто не ми е достатъчно български, макар че като се замисля от сегашната си позиция, много даже си е български. на танчето кръчмата имаше излъчване на мил провинциален ресторант от комунистическо време. колкото до нея, верно беше голяма хиена, господ да я прости Sad
бе аз съм за-където и да ходим, важното е купон да става.

# 44
ми първото ми посещение в рила беше свързано със спомена как някакъв пич си бърка в ухото с антената на хендито Crazyоказа се съдържателя Mr. Greenи поведението му беше подобно. иначе нямам нищо против, но някак си просто не ми е достатъчно български, макар че като се замисля от сегашната си позиция, много даже си е български. на танчето кръчмата имаше излъчване на мил провинциален ресторант от комунистическо време. колкото до нея, верно беше голяма хиена, господ да я прости Sad
бе аз съм за-където и да ходим, важното е купон да става.

Laughing hahaha Peace..това с антената направо си го представих...ние сме били 3_4 пъти в Рила, но никога не ми се е случвало нещо толкова zабавно. Егати минавката Crazy. И аz съм ЗА купона...стига да има бира и меzе ми е все едно къде ще сме Peace

Общи условия

Активация на акаунт