Замъглено зрение

• 911
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, последните седмици зрението ми както е ясно, изведнъж се замъглява, ходих на лекар изписа капки, вдигнахме леко диоптъра, витамини също изписа. Приемам ги, слагам капки, понеже съм с лещи взех по-висок диоптър, но промяна никаква. Дали сте имали подобен проблем и как Ви се оправи, благодаря на всеки отзовал се!

# 1
Да. Това е спазъм на малките съдове на окото. Добре сте направили с витамините, но е добре да се добави нещо с Гинко Билоба.
Гинко е природен продукт, който помага за разширяването на малките кръвоносните съдове. Полезно за очите, а и за мозъка.
Няма вредни ефекти, но е добре да се взема в минимални дози няколко седмици.
Правете почивка от светещите екрани на лаптопи, особено на телефона, защото там екрана е буквално на 20 см от окото.

# 2
Лещите по правило се вземат по-малки от диоптъра. Освен това кофти лещите може да вредят. На мен ми се е замъглявало от лещи, все едно се размества. Ако имаш очила опитай до оправяне на проблема да си с тях. Така поне ще е сигурно, че замъгляването идва от окото.

# 3
Лещите по правило се вземат по-малки от диоптъра. Освен това кофти лещите може да вредят. На мен ми се е замъглявало от лещи, все едно се размества. Ако имаш очила опитай до оправяне на проблема да си с тях. Така поне ще е сигурно, че замъгляването идва от окото.
Не са с точния диоптър, по-малки са, както са предписани от доктор, лещите винаги с 0.5 надолу. Пробвах и с друга марка, и аз имах съмнение да не е от лещата, но проблема продължава

# 4
Преди да ви изпишат витамини се прави тест за витамини да се видят дали са в дефицит или над норма, не ей така, от стрес също може, от кръвно, и един от симптомите на диабет. Лекаря нещо не си е свършил работата...

# 5
Преди да ви изпишат витамини се прави тест за витамини да се видят дали са в дефицит или над норма, не ей така, от стрес също може, от кръвно, и един от симптомите на диабет. Лекаря нещо не си е свършил работата...
Направени са ми кръвни изследвания преди това, няма никакви проблеми там☺

# 6
Възможен висок инсулин.
Може да се тествате и сама. 3-4 дни "преяждайте" с картофи, ориз, сладко, банани, овесени ядки, алкохол, кола, хляб и пр.
После 10 дни изключете почти всякакъв въглехидрат, освен салати.
И вижте дали има разлика.

# 7
Може ли по- подробно за този тест?
Може и на лично.

Общи условия

Активация на акаунт