iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 136

• 43 766
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Може ли да задам един може би изключително тъп въпрос, за което се извинявам. Тъй като за първи път ще поръчвам искам да съм сигурна, че всичко ще е точно. През аппа ще поръчвам.

Нещата са в количката,  код за намаление имам. Въведен адрес също, въвеждам данни от картата, преглеждам пак всичко точно ли е и плащам със завършването на поръчката. И това е, нали? Питам защото четох в приложението и някакви верификации и мейли и тнт е тотално се обърках.

# 496
  • Berlin
Това е, не виждам какво друго да е. На мейла ще получите потвърждение за поръчката, както и при други онлайн магазини.

На мен ми се получаваше неприятен рибен вкус от омега 3 на Нау, смених си с такава с вкус на друга марка и беше ок. Сега взимам на Sports Research без вкус и също нямам проблем. Мисля, че зависи от големината на хапчето и дали с храна, без храна и т.н.

Моят код - DCN033

# 497
Моля за препоръка за някаква добавка, тъй като след едногодишен прием на сиофор 1000 си развалих стомаха и сега всеки ден имам киселини, оригване и всякакви такива неприятни неща, понякога по-рядко, понякога много често още от сутринта със ставането (явно някои храни ми дразнят стомаха още повече, но все още не мога да разбера кои). Преди няколко месеца приемах ензими, но проблема пак го имах. Сега спрях сиофора и пак същата работа Sad Към момента приемам само еутирокс. Не е много по темата, но също се чудех дали тест за хранителна непоносимост с 287 антигена би ми бил полезен, за да разбера кои храни обострят това състояние?

# 498
  • Шумен
Въпросните киселини често се дължат на недостатъчно производство на солна киселина. Изписваните хапчета срещу киселини  още повече намаляват количеството, което си е абсурдно, но факт. Опитайте с капсули бетаин и тогава се хвърляйте на тестове.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 11:14 от elhitza

# 499
Моля за препоръка за някаква добавка, тъй като след едногодишен прием на сиофор 1000 си развалих стомаха и сега всеки ден имам киселини, оригване и всякакви такива неприятни неща, понякога по-рядко, понякога много често още от сутринта със ставането (явно някои храни ми дразнят стомаха още повече, но все още не мога да разбера кои). Преди няколко месеца приемах ензими, но проблема пак го имах. Сега спрях сиофора и пак същата работа Sad Към момента приемам само еутирокс. Не е много по темата, но също се чудех дали тест за хранителна непоносимост с 287 антигена би ми бил полезен, за да разбера кои храни обострят това състояние?

Сега едва ли е от сиофора. Той по-скоро прави драма с В 12 и магнезий.
Щом си с еутирокс, значи имаш драма с щитовидната.
Оттам ти е и драмата със стомаха. Стомаха може да ти е зачервен отвътре и всичко да те дразни.
Затова и  както писа elhitza, стандартни хапчета за гастрит и язви са дори противопоказни.
Имаш нужда да отидеш на гастро. Да те изследват, да видят стомаха. Плюс и задължително тест за хеликобактер.
Иначе природни неща за стомах бол мога да ти кажа.
Лайка, мента, джинджи и то пресен.
Ензими си приемай, щом си с болна щж.
Тинктура гастритол е хубава.
Хлъзгав бряст добавка на гладно може да опиташ на първо време.
Но иди на лекар.

# 500
Добавям и аз глас за лекар.
Моят опит - 2 пъти в живота съм имала проблеми със стомаха - един като този, който описваш и друг вид. Първият път направих всякакви възможни изследвания,  назначени от лекар. След като се отхвърлиха всички възможни неприятни диагнози, се оказа, че имам проблем на нервна почва.
Вторият път се измйчих едни 6 месеца, вирус ми беше направил поразии,  и доктор ме оправи с адекватно лечение.

# 501
Да, стреса влияе също. Чела съм, че кръвта се отдръпва от стомаха и затова се обострят нещата.

# 502
Категорично. Единствено спокойствието ме излекува, но бях длъжна да проверя и другите неща.
Това беше в период, в който правех спонтанни аборти и не излизах от клиншките.
Дано попадне и на читав гастро де, че .... може и да не и обърне внимание.

# 503
Поръчах тази омега 3: NOW-01661
Но самите дражета все едно са обработени с грейпфрут. Горчат. Това нормално ли е? За толкова години изпити омега 3 не ми се е случило.

# 504
  • София
Само на мен ли след приема на Омега 3 след това ми се "качва" до гърлото и има неприятен вкус на риба?
Скрит текст:
Това взимам.
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-omega-3-premiu … per-softgel/62118
Моля, Денис ако този продукт не е добър да предложи друг. И трябва ли да се приема комплекс Омега от 3, 6 и 9? Или само 3 е достатъчен?
Тази Омега 3 е хубава, но е възможно, самата партида да не е много Ок.
Съхранявай я в хладилник, дневния прием ( 2-3 капс., колкото приемаш) раздели на 2-3 приема, след по-мазно хранене и след като я изпиеш, хапвай 2-3 сл. кис. мляко или закв. сметана.
За комплекса Омега 3-6-9 - зависи от самия продукт и суровините за тези МК... ако са хубави, полезни и продукта ще носи ползи. Ако хапваш повече зехтин, ядки, семена, може  и да не приемаш Омега 6 и 9.
Омега 6 напр. се добива от тазлични суровини, всяка една от които си има своите по-специфични ползи - МВИ, Масло от Пореч, Сусамово, Масло от тиква и т.н.

Денис, има въпроси за едни неща кога се пия. Преди или след ядене.
Скрит текст:
Swanson, Лайка, 350 mg, 120 капсули . На гладно с вода или може след хранене?

California Gold Nutrition, S-ацетил L-глутатион, 100 mg

Futurebiotics, CoQ10

И тези двата кога се пият. Дали на гладно или след ядене или няма значение. И с други витамини и минерали ще си пречи ли?
Абе не е хубавата форма, ама много се охарчих, та затова Grinning
Ако е тази Лайката - след хранене
S-ацетил L-глутатион - на гладно с вода, час преди хранене. Ако има минерали, които приемаш на гладно, е добре да има някакъв интервал от поне 30-40 мин.
CoQ10 - след по-мазно хранене.

Поръчах тази омега 3: NOW-01661
Но самите дражета все едно са обработени с грейпфрут. Горчат. Това нормално ли е? За толкова години изпити омега 3 не ми се е случило.
Не е нормално.
Извади капс. и ги провери една по една, както и самата кутийка. Възможно е, да има изтичане или зацапване на/с масло, което да е полепнало по капс. и да се е окислило. Окисленото масло има горчив, рибен, гранясал, дори метален и т.н. вкус, в зависимост от степента на окислението.
Ако искаш, пиши на сайта и им сподели, какъв е проблема с този продукт - може да ти върнат парите... поне в това отношение са коректни.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 18:07 от denis©

# 505
Здравейте!
Направила съм поръчка в сайта на 30.06. С плащането изглежда всичко е наред. Но движение по изпращането на колета няма от 01.07.  В линка за проследяване на превозача-  също нищо ново не се отчита.
Някой да има идея колко може да продължи забавянето ?

# 506
Здравейте, мноого отдавна поръчвах от iherb   с доставка на адрес в САЩ и така и не разбрах митата. Начисляват ли се отделни такси, има ли ограничения в кг/размери? Искам да поръчам пак, но до БГ този път. Да, прочетох първата страница, но за да съм сигурна , че го разбирам правилно, си питам и вас.

# 507
Е ,ние няма да ти кажем нещо по-различно.Достатъчно ясно е написано.

# 508
Благодаря! Обнови се информацията вече, имало е забавяне.

# 509
Аз вчера си взех пратката, не са ми взимали никакви такси.

Общи условия

Активация на акаунт