iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 136

• 40 977
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря за препоръката ти, Денис! ❤

# 616
  • Бургас
*stella, случайно продуктите ти да са повече от 4.5кг, или над 241.21 лв като сума,  т.е да не отговарят на условията за доставка със Спиди?

Код за iherb WCZ857

# 617
Някой да има представа какъв може да е проблема?
Нищо чудно Мариат затова да е поръчала чрез БГ пощи, просто няма друг вариант в момента.
провери си колко кг. е пратката, ако е тежка минава към варианта на БГ пощи
Поне при мен сега като тествах.

Aз направих поръчка преди десетина дни. На 12 ми писаха, че е подготвена за изпращане, а след няколко дни, че ще се забави поради проблеми с полетите. Изглежда още не е тръгнала. Някой с подобен проблем?
Имам пусната на 15 още стои Пратката е готова за превозвач .... последните поръчки ми идваха за 10-13 дена.

# 618
  • Berlin
То пише - някои продукти в кошницата не са позволени за доставка със Спиди.

Моят код - DCN033

Сега тръгнах да правя поръчка, но излиза само БГ пощи. За първи път ми се случва. При опит да избера Спиди, се появява следното съобщение:

Някой да има представа какъв може да е проблема?
Нищо чудно Мариат затова да е поръчала чрез БГ пощи, просто няма друг вариант в момента.

# 619
Какви са тези артикули, които не може със Спиди?
Значи до колко кг трябва да е за да получим със Спиди?
4,5 максимум ли?

# 620
  • София
Aз направих поръчка преди десетина дни. На 12 ми писаха, че е подготвена за изпращане, а след няколко дни, че ще се забави поради проблеми с полетите. Изглежда още не е тръгнала. Някой с подобен проблем?
И. моята поръчка от 11.7 е така. Писах им вчера, не знам дали имат повече информация. В мейла пишеше да се обърнем към куриера директно, но се съмнявам Спиди да знаят нещо повече.

# 621
На мен също при последната ми поръчка не ми даде да избера Спиди, понеже имах хранителни продукти - тях ми ги даде възможни за доставка само с БГ Пощи. Получих я успешно, дойде на адрес, не трябваше да ходя в клон.

# 622
Още тогава си проверих и кг-ми, и сума. 1,23 кг и 145 лв.
Т.е., не е това, затова и писах тук с въпрос.

Махах и слагах наново продуктите в кошницата и накрая при поредния опит ми даде да избера Спиди. Просто махнах едно кафе от цикория, но аз и друг път съм го поръчвала и не е имало проблеми.
Сега не знам защо не го приема.

# 623
# 624
  • Berlin
Предполагам, че се променят изискванията за какви продукти не могат с определен метод на доставка или е малко на момента, след като е ставало преди.🤔 При мен една маска за лице и един крем бяха проблемни при една поръчка - кремът не ставаше с едната опция, маската пък с другата и трябваше да избирам кое да оставя. И двете опции ми бяха куриери - DHL или Hermes, така че не знам изобщо от какво зависи, може би си имат някакви техни правила.

# 625
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубави спирулина таблетки и берберин, мерси!

# 626
# 627
Денис, купих си сяра на таблетки.
Кога се пие и с какво не бива да се пие? На гладно, след храна, има ли значение?
Тази взех
https://bg.iherb.com/pr/kal-msm-80-tablets/123550
Пише по време на хранене иначе.

# 628
И. моята поръчка от 11.7 е така. Писах им вчера, не знам дали имат повече информация. В мейла пишеше да се обърнем към куриера директно, но се съмнявам Спиди да знаят нещо повече.
Не се притеснявайте и при мен беше същото. Чаках около 10 дни след като е направена поръчката за да обновяват информацията в линковете за проследяване.
Бяха пояснили, че има забавяне свързано с полети.
След което изведнъж изписаха, че е приета от доставчици в Европа и след това за 3 дни пристигна в офис на Спиди в посочения срок.

# 629
  • София
Денис, купих си сяра на таблетки.
Скрит текст:
Кога се пие и с какво не бива да се пие? На гладно, след храна, има ли значение?
Тази взех
https://bg.iherb.com/pr/kal-msm-80-tablets/123550
Пише по време на хранене иначе.
МСМ се приема на гладно, с вода, час преди хранене.
В този продукт, 1 табл. съдържа 1гр. (1000мг) МСМ.
МСМ може да  се приема във високи дози ( 10-на грама напр.... като оптимална е около 3 грама, най-общо) при различни състояние, заболявания, здравословни проблеми...
Не зная за какво и в какви дози ще се приема, но ако се увеличи посочената от производителя доза, ще се увеличи дозата на манган и калий, а с тях трябва да се внимава.. респ., какви са оптималните за теб нива, може да се прецени след изследване на серумните им нива... иначе и двата елемента са от полза за Костната с-ма, за ИР/ЗДиабет, ССС-ма и т.н.
Най-общо, според мен, не приемай повече от 2-3 табл. на ден... или се консултирай с лекар.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

Общи условия

Активация на акаунт