Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 350
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Янче лазиш ли бе кво правиш Crazy Heart Eyes
JoyКрис, много ме развесели, Янче-съжалявам, че е на твой гръб  Heart Eyes Няма ли акушерки, които се занимават с обръщането на бебета? Тук съм срещала из обявите, пишат си го изрично. Или акупунктура...бе пробвай всичко. Някакси ми е мъчно при едно сравнително леко 1во нормално раждане, сега да се наложи секцио  Confused

Кви са тия цени по Черноморието бре?  #Crazy Ще избяга народа по Гърция и Турция накрая.

Чоча, честит мерджан. Да го караш със здраве   bouquet
Ели, прибрахте ли се?

# 181
  • София
И на мен много ми хареса срещата, нищо че си тръгнах по-раничко. Заредена съм, настроението ми е отлично. Янче и Смайли са много сладки бременни пу-пу. Само дето тумбата на Смайли е колкото на Янче, единодушно решихме че е от пишока на бебока  Laughing

Чоча, честито ново возило  Hug

Ох, успокоих се, днес Калоян замина за Лондон с баба си, малко се бях притеснила, че е петък пък и 13-ти, но преди малко се чухме на скайпа, пристигнали са, много му харесва. Виктор пък само обикаля и го търси, иска да го вземем от училище.  Десетина дни ще ми е трудно.

# 182
  • Sofia
Асе и вие ли имате баба извън Бг?

# 183
  • София
Чоча, не. Бабите ни са тук. Просто свекърва ми си пада по екскурзионни пътувания  Simple Smile и реши, че вече е голям и може да го води с нея. Чакам и Виктор да порасне, да ги хваща и двамата, а ние да поергенуваме малко  Wink.

# 184
  • София
Чоча, супер! Аз вече не искам и да чуя за друга кола... Simple Smile Свикнах с тоя параход. Жалко че не ми е винаги на разположение...

Шоши, никой дума не обелва за подпомагане на обръщането... И аз съм чувала и чела, че може акушерка или доктор да помогнат, но явно тука не се практикува. Аз знам че всички дружно ми стикате палци и вярвам че г-цата ще се завърти, но пусто немога да мисля за друго Sad

Блазе му на Калоянчо Simple Smile Искам и аааз!

# 185
момичета, кво стана с Южния парк - ще има ли среща? къде? кога? ние бихме могли май към 11 и малко след да се включим, че първо искам да отида да се отърва от данъчната си декларация  Mr. Green

а за утре има ли някакви планове?

а и каква е тази хомеопатска среща?

пловдивчанки бре, нали ви намекнах, че идвам  Wink - хайде да се виждаме на кафе във вторник, ранен следобяд, ако можете (ще се радвам, разбира се, много, ако видя и дечковците, ама ще съм без такова) - аз ще пътувам за една премиера на книга от 17, ама вероятно ще стигна още по обяд, към 12 и мисля да нямам много работа

чао засега  Heart Eyes

# 186
девойки айде утре с дечурлята тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172402.new#new, едно да подкрепим всички български майки, все пак и ние сме такива, друго децата да поиграят в парка а ние да се видим Peace

# 187
Здравейте и от мене - за тези, които не сме се виждали скоро - имам в предвид тази сутрин.

Докато чакаме Ели със снимките от купона, ето някои от тази сутрин - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1830&AlbumId=90743

На мен ми харесва идеята за "Пролетна приказка". Още преди това може да се разходим в парка.

Чоча, честито возило! Лека и безаварийна!

Крис, подготвяте ли се за градината? Ти как се чувстваш? Прочетох темата ти в "Нашите деца".

# 188
  • Sofia
Каква група сте се събрали и не звънкате Crossing Arms Чаках инфо в темата ама няма Sad

# 189
ей , много сте готини на снимките. а бременлийките - са страхотни   Hug  малкият бебо на раичка пьк колко е пораснал.... Laughing

мартин днес има имен ден и цяла сутрин празнувахме на едно заведение . ето и малко снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123427 
утре продьлжаваме с едни приятелки на марто и сьс сестра ми.

# 190
Моно не знаех, че денс празнуват Мартиновците, да ти е живо и здраво детето и името му много късмет да му носи Hug
Утре ще дойдете ли наистина на Пролетна приказка, момичетата от СБНМ заслужават подкрепа, наистина ще е интересно за дечурлята и после ще полудуват в парка, аз 10.30 ще съм някъде там,който иска да звънка. Нека не забравяме, че благодарение на тези момичета, много майки получиха шанс за повечко пари при отглеждане на дечурлята поне първите 9 месеца и трябва да сме там Hug
Нели нали знаеш как е, колкото повече наближава, толкова повече аз се шашкам, макра че не правилно. Иска ми се да съм спокойна, детската е нещо нормално, но все пак ми е притеснено, това си е моето дете и е нормално за мен да е специално и да се чудя как да минем това "препятствие" без особенни ужасии. ще го мисля, той не иска да ходи без мен ooooh! иска да сотя с него вътре и почва да плача като му кажа, че ще сам, ще си играе и тн ooooh!

# 191
Честит имен ден на всички Мартиновци начело с малкия пловдивчанин! Мартовците на Янче, Милена и Ели също да /се/ почерпят.

За съжаление се отказвам от Заимов утре. Ще ходя на аеробика на другия край на София и няма как да успея с времето.

Крис, едно малко съветче - не използвай думата САМ. Те са много чувствителни на тази тема. Разказвай как там има много дечица, лелята свири на акордеон, учат песнички и имат много играчки. Разказвай и за порядъка там - кое след кое следва - завеждане, закуска, игри ... Всъщност убедена съм, че това го правиш, но думичката САМ не използвай по никакъв повод.
Има една книжка - Горската детска градина. Много е хубава.
С идеите съм до тук - нямам никакъв опит и не мога да бъда компетентна.
Успех! И лека адаптация и на двама ви!
Дръж ни в течение.

# 192
b]ЧОЧА,[/b]честита ти кола!със здраве да я караш!
Ми и ние другият месец тръгваме към морето...Ко да кажа...юли и август няма места,а и е малко по-скъпо,иначе май и юни излиза към 25 лв на човек...но е без закуска,щото в стаите има кухненско боксче с хладилник,чинии,керамичен котлон...
НЕВИ,не знам за Мони,а аз съм навита за срещата!имаш ли ми тел,като притстигнеш да се чуем
Нелка,хубави са ви пролетните снимки!
МКП,много ти ходи това бебе,изоставаш,няма ли и ти да се включиш в компанията на хубавите бременелки?
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАРТИНОВЦИ!!!Да са живи и здрави!
КРИСКА,нещо съм пропуснала,откога пускаш Вики на градна?

# 193
Юле, аз сьщо сьм за среща с неви. пратила сьм и телефоните си на ЛС. така , че ще се видим вьв вторник трите   Laughing

софиянки, помагайте с инфо . кьде се намира " Трафик Маркет" - срещу централна гара , кьдето беше старата автогара или кьдето е сега новата автогара , отстрани на гарата   newsm78

# 194
  • София
Мони, Трафик Маркет е точно пред Централна гара - това са множество малки магазинчета. Не е на мястото на нито една от автогарите. По едно време само имаше някои рейсове, които тръгваха оттам, ноз а малко беше. Но това е - точно пред гарата.

Кой ще ходи в Заимов днес? Аз имам желание, но незнам кога ще се класираме.

Общи условия

Активация на акаунт