Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 339
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
аз малко не разбрах кой на к'ъв пазар кога ще ходи, ама аз май ще стигна точно към 19, надявам се да не съм ,ка-------кто каза по-рано Крис Mr. Green

# 166
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета много искам да ви видя, но сигурно ще стане на някоя от детските срещи в парковете.
ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ

# 167
  • Sofia
аз съм болна Sad

# 168
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска има много готина твоя снимка в новия брой на сп. Кенгуру и статия за Движението на българските майки

# 169
на мен ми се наложи да си тръгна рано от срещата, защото някак си нямаше кой да гледа Ежко след 21, но да уверя и другите, които си седят пред телевизорите и комповете, че срещата беше на ниво, доста масова, на много приятно място и весела още от началото, въпреки неизбежните мемоари на тема 'кой колко шева от раждането има'... бременелките впрочем отново изглеждаха супер! Ели снимаше  Wink

# 170
Деска верно ли бе, и аз да не знам Crazy, ще ида да си го купя Hug, вчера ни липсваше, но няма начин, ще намерим изход и теб да изведем някой ден Hug Целуни малките манекенки Heart Eyes
Чоча какво ти е бе душа Hug
Вчера беше супер, толкова много обчиам да ви вижда, толкова положително ме зареждате, просто Господ е събирач - събрал ме е с икзлючителни жени Hug
Янче лазиш ли бе кво правиш Crazy Heart Eyes
Вчера Виктор се сдоби с уникална възглавница от новия магазин - Прасешка къща. много готини неща има, само дето с цените на дрехите са се уляли - едни къси панталонки за него са 38 лв Shocked, всичко друго е на нормални и поносими цени, но все още го дозареждаха, така че - мисля да ни стане любим магазин Hug

# 171
Криске, аз питах в магазина дали дозареждат. Мацката ми отговори, че са заредили и само подреждат наново в момента. Но наистина, дрешките им са доста скъпи. Но онези маратонки, дето ми ги показа, очите ми останаха. Замислям дали да не я заведа днес да ги мерим.

# 172
  • Sofia
Криске,някакво леко грипче колкото да ме скапе Sad Хайде чакаме снимките и отчета!
Сутринта като заведох Вики на ясла разбрах,че е дно детенце от тяхната група е болно от варицела.Сега тръпна в очакване  и се моля да ни подмине.
Да ви се похваля имам си нова кола newsm01
Мислите ли вече за море,кой къде?Ванилке,таз година от рано обявявай моля те оферти за вашия хотел.

# 173
  • София
chocha, хич не тръпни. По-добре да я изкара сега. ВЕрвай ми! Поне това е моето мнение - шарките да се карат в такава детска вързаст... Имаше голяма тема по въпроса в "Нашите деца"... И спорове. Но след като видях Мартин на какво приличаше и как 3 дена не стана от леглото и беше кат парцал, а Мая въобще не я усетихме като болна (освен че имаше 20-тина пъпки), още повече се убедих, че сега е момента за това. Ако не е сега, то ще е другата година. На пролет често има варицела в ясли и градини...

Срещата беше супер! Изкарах си мнооого приятно. Абе самият факт, че до 23:30 седяхме там трябва да ви говори (на пропусналите), че наистина беше чудесно...

Деска, мислихме утре да се видим в Южния парк (то това се отнася не само за Деската де... всички да се чустват поканени). Ако можете да дойдете и вие ще е чудесно.
За какъв час да се разберем? 10-10:30? И нали ще ходим на хомеопатската среща?

# 174
чочи, ха честита кола. не казваш каква е..... newsm78

защо никой не е качил още снимки от срещата.   Crossing Arms

за морето - ние  ходим на Албена.  даже тези дни ще се разгледам вече за цени и пакети. ще изчакам и  юлето да пусне офертите за техният хотел.... мене ми се иска да отскоча и при мама , ама още оговарям яно....яна ще изкара лятото вьв марсилия - три месеца- кеффффф   Laughing

# 175
  • Sofia
Монка,Албена тази година са дигнали цените със 100лв на ден.От 140лв са станали 245лв за инклузива говоря.Ние затова решихме да ходиме в Гърция началото на юни без Вики.Резервирахме на Халкидики с компания,а на бг морето края на август 10 дни с Вики.
А колата е Мерцедес Blush

# 176
  • София
Мерцедес Simple Smile Браво! Какъв ако не е тайна Simple Smile

Монка, снимки парви само Ели, а тя днес си пътува за Чехия, та сигурно ще ги пусне като се прибере.

# 177
  • Sofia
Е-класа комби, разбира се за багажа на Виктория
Изпуснах я Ели да я видя.ще я чакаме на лято Laughing
Янче,с леглото що стана?

# 178
Монка,Албена тази година са дигнали цените със 100лв на ден.От 140лв са станали 245лв за инклузива говоря.

#Crazy #Crazy   тез луди ли са. и що така.....то наистна в гьрция по евтино ще излезе   ooooh!  значи да почвам по интензивна атака кьм моичкият за море вьв франция  Thinking

Янче, мерси. ще изчакам  да се приберат и тя ели сигурно ще ги качи тогава .  дано пьтуват леко с емката .   Laughing

аз днес си карах колата на преглед . има да се сменят разни тампони и накладки , така че другата седмица ще сьм два дена без кола  Cry  а на марто му беше супер интересни в сервизьт и особенно като ми вдигнаха колата .

# 179
  • Sofia
Направо го грабвай за якенцето и в Марсилия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт