Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 336
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
РЕЗЕРВАЦИЯТА В МИСТЪР ПИЦА Е ПРОМЕНЕНА ЗА 19.00 ЧАСА

# 151
видяхте ли това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181075.new#new
Алекс мерсииииииииииииииии Hug

# 152
май и на мен ми харесва тази резервация за 19, вероятно и аз ще съм до 21.
а ако и елена-мл и Раичка се появят, също ще е хубаво. то май и други позигубили се, сигурно пропускам някого, сори, не е нарочно  Laughing

# 153
  • София
Освен за Раичка, се сещам и за Раличка... Ама тя сигурно пак скитоса някъде по странство... мкп, или някой друг, който й има телефона да вземе да се обади. Аз ще кажа на Рая.

# 154
  • Sofia
Асето също се затри

# 155
  • София
Да. Ако не забравя, ще й звънна и на нея утре...

# 156
  • София

Не съм, следя ви редовно Grinning
Малко съм в дупка - онзи ден Калоян навърши 9 години, а аз остарях. В класа му аз съм най-дъртия родител, такъв със 100 % ще съм и на Виктор в класа, около 40 годишна, когато ще е 1 клас. Май нещо не съм в ред Embarassed
Да ви се похваля на олимпиадата по математика за ІІ клас за цяла София мойто голямо дете се е класирало с мах брой точки.

Утре се надявам да успея да дойда, поне за малко, да метна една водка и изпуша няколко цигари Grinning

# 157

Не съм, следя ви редовно Grinning
Малко съм в дупка - онзи ден Калоян навърши 9 години, а аз остарях. В класа му аз съм най-дъртия родител, такъв със 100 % ще съм и на Виктор в класа, около 40 годишна, когато ще е 1 клас. Май нещо не съм в ред Embarassed
Да ви се похваля на олимпиадата по математика за ІІ клас за цяла София мойто голямо дете се е класирало с мах брой точки.

Утре се надявам да успея да дойда, поне за малко, да метна една водка и изпуша няколко цигари Grinning

Я, моля те да не се депресираш. Ти на 30 имаш второ, а аз на 30 родих първото.  Mr. Green
Браво на детенцето! Това е страхотно, имаш си добър математик вкъщи!  Hug
И ще те чакаме наистина да дойдеш утре!  Laughing

# 158
Привет момичета, Христос Возкресе на патерици!
4естита щерка на Деси, да е жива и здрава, голяма сладурка е и наистина на Деси ми прилича на мен!
Чета ви поне опитвам регулярно но съм се понесла здраво и нямам време да пиша.
Мерси на Янче че се сети и за мен, с голямо удоволствие бих покупонясвала с вас, но съм от 3 дни в Порто и тъй ще е до 23 април...после програмата е така гъста че не знам ще си видя ли о4ите на детето до 5-6 май....
Хубаво изкарване на вас и да не препивате много:)
Целувки на всички  bouquet

# 159
ей довечера да не си остана сам в 19.00 там, някой нема ли желание да ме вземе от офиса - на Константин Величков и Тодор Александров Blush Blush Blush

# 160
  • София
Крис, ако имах кола на разположение щях да те взема, ама немам... Аз чакам Нели да ми звънне към 6 и ще се шляем някъде по улиците така че може да се присъединиш към нас.

# 161
Крис, ако имах кола на разположение щях да те взема, ама немам... Аз чакам Нели да ми звънне към 6 и ще се шляем някъде по улиците така че може да се присъединиш към нас.
аре 6.30 пред света неделя или там некъде, или ще не дойдете да идем до новия магазин на дзяй пазар и от там към господин пицка мицка newsm78

# 162
  • София
Аре кат ми се обади г-жа Смайли ще ти звъннем. До новия магазин ще ходя другата седмица.

# 163
Криске, да мина аз да те взема?

# 164
ние с Алекс ще ходим на зай пазар и после ша додем Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт