Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 334
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Криси,какво стана с бацето,минава ли циститът?

# 136
  • София
Завърнахме се! Христос возкресе и т.н.  Знаете че нямам много развито въображение.
Много се радвам, че ще ви видя в четвъртък! Много съм се затъжила.
МКП АКО ПАК СЕ СКАТАЕШ ДА ЗНАЕШ ЧЕ НЕЗНАМ КАК ЩЕ СИ ИЗКУПИШ ОТСЪСТВИЕТО!!!

Снимки няма ви казах няколко пъти, щото на обущаря децата ходят боси както знаете...

Алекс, за колко човека е резервацията, щото аз сигур ще дойда с още 2 девойки - Сабина, която беше миналия път в Пасторанта с нас и още една друга.

# 137
Ванилийка добре е, сега има гъбички от цистита....... Crazy вече претръпнаХ.
Абе Пловдив с едно преспиване що не се метнете насам. Мойто свеки ще учува и вашите а ние ще се развилнеем малко?
ООо Янчеееееее Heart Eyes. Абе на всичките ви пуснах смс-и за Великден ( на тези, на които имамтелефоните де) и никой не ми отговори мамка му #Cussing out
А бой а?
Ванилийка не една от Нелините заповеди - не споменавяй напразно името на Румен. Онзи ден така им ходеше по д-то и на двете Laughing

# 138
  • София
Кристино, отговорих ти, ама сутринта. Получих рапорт, че трябва да си го получила (поне така твърдеше Мтел). Много мило ми стана, благодаря! оОтговорих сутринта щото кат ида там и си заебавам телефона и го гледам само сутрин като ставам, да видя колко е часа.. Simple Smile

# 139
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави!
Янче, обърна ли се бебето?

# 140
Кристино, отговорих ти, ама сутринта. Получих рапорт, че трябва да си го получила (поне така твърдеше Мтел). Много мило ми стана, благодаря! оОтговорих сутринта щото кат ида там и си заебавам телефона и го гледам само сутрин като ставам, да видя колко е часа.. Simple Smile
аз на Мтел маменцето им. Сто човека ми викат - писах ти бе, а при мен нема никой #Cussing out

# 141
ще опитам да се класирам за четвъртъка, но сигурно няма да е още в 20, а поне към 21 ч.

все забравям да питам другите 'циркаджийки' - вие бяхте ли разбрали, че малкото крокодилче било ухапало наскоро дресьора си? а аз се чудех защо той е с гумена ръкавица на едната ръка...

впрочем, идния вторник аз пък ще съм в пловдив по работа, ама не знам дали ще успеем да се видим, щото не знам дали ще мога да пътувам по-рано, или чак по обяд, а имам работа от 17, а ще се опитваме да си пътуваме с последния бус в 20, ама да си разменим по телефонче, мисля

хайде лека  Laughing

# 142
  • София
Шоши, не. Сега си шия наколенки за лазене... Една позната каза че нейното така се обърнало - ходела по няколко минути на ден на 4 крака. Пробвах, ама мноо ми ръби на колената. Все пак в петък съм да говоря с докторката ми за да видим далид а насрочваме и кога дата за секцио.

# 143
Резервацията е за 15 души. Няма проблем, ако дойдат и повече, едва ли ще ни върнат.

# 144
Правя резервация за четвъртък в 20.00 часа. Резервацията е на името на Александрина Аврамова
"МИСТЪР ПИЦА" СЕ НАМИРА НА УЛ.НЕОФИТ РИЛСКИ 44
От НДК в посока църквата "Света Неделя" по бул. Витоша, втората пряка вдясно. Има огромна, светеща табела, която се вижда от бул. Витоша.

супееер
дружно с песен на уста, ще се занесем с МКП  Wink Mr. Green

# 145
Правя резервация за четвъртък в 20.00 часа. Резервацията е на името на Александрина Аврамова
"МИСТЪР ПИЦА" СЕ НАМИРА НА УЛ.НЕОФИТ РИЛСКИ 44
От НДК в посока църквата "Света Неделя" по бул. Витоша, втората пряка вдясно. Има огромна, светеща табела, която се вижда от бул. Витоша.

супееер
дружно с песен на уста, ще се занесем с МКП  Wink Mr. Green

Крайно време беше отново да видим очите на таз светла личност МКП, че ми домъчня вече за нея.  Mr. Green

# 146
  • Sofia
И аз сигурно ще дойда,че ще си забравиме физиономиите вече Mr. Green

# 147
Шоши, не. Сега си шия наколенки за лазене... Една позната каза че нейното така се обърнало - ходела по няколко минути на ден на 4 крака. Пробвах, ама мноо ми ръби на колената. Все пак в петък съм да говоря с докторката ми за да видим далид а насрочваме и кога дата за секцио.

Моля те, ще те ощипя, не ми казвай, че сериозно лазиш бееее, умрех от смех, колегите се изплашиха как изцвилих Joy Joy Joy

# 148
  • София
Kris, Смей се, смей се ти на чуждото нещастие Simple Smile

Чоча, ей много ще се радвам да те видя. Както ако се сетят за нас и елексир и фъстъчето няма да е лошо Simple Smile

Eli, на теб разчитам за МКП Simple Smile Щото ако не си ти да я довлечеш пак ще работи до късно и няма да дойде!

# 149
ХАЙДЕ ДА ЗАМОЛЯ, АЛЕКС СЕГА МИ ЗВЪННА, ЧЕ Е ЗА 20.00 РЕЗЕРВЕТО, МОЛЯ ДА Е ПО - РАНО. ДО 18.00 СЪМ НА БАЧКАНЕ, АКО ТРЯБВА ДА СЕ МОТАМ ДО 20.00 СТАВА БЕЗМИСЛЕННО ДА ИДВАМ, ЗАЩОТО В 21.30 МИ Е ПОСЛЕДНАТА МАРШРУТКА А ЩЕ СЪМ БЕЗ КОЛА. МОЛЯ Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт