Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 349
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ванилке Габи яде основно 2 пъти на ден - на обед и на вечеря. Закуските сутрин и следобед са една бухтичка от Дънкин Донътс или 2-3 хапки сандвич, а следобед 1 банан с триста зора.

# 121
Ванилийка, Виктория яде закуска - каша, обяд от кухнята, след обяд - евентуално десерта или банан, мандарина, ябълка... вечеря - супата от кухнята. Междувременно похапва непрекъснато, каквото докопа оставено на видимо място.  Laughing

# 122
радвам се за тези, които са си изкарали добре! болничните да оздравяват съвсем скоро! Мони, кой антибиотик ви дадоха за ангината?

ами аз принципно съм навита за мамешка среща, макар че отсега не съм сигурна дали ще мога да се измъкна в сряда или четвъртък, в петък е най-сигурно сякаш... въпреки че е 13-и  Wink
Алекс, и аз съм чувала хубави неща за Мистър Пица и съм съгласна да ходим този път там.

Ами принципно се опитваме Савко да яде по четири пъти - 3 пъти + следобедна закуска, но това е само по план... а и той нали има дни / нощи, в които е само на сокове  Mr. Green

# 123
Хростос Возкресе!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

за мамешката среща - давайте да се разбираме, че стана време да си ходиме с Емето  Crazy

# 124
Ванилийка, Виктор яде когато и каквото си поиска. Цаката му е, че винаги го прибирам гладен, боклуците ги яде на излизане - бонбони, зрънчо и тн. после една яка разходка, тичане, игра - и лапа каквото му се даде. Но и той си обича сирене, зеленчуци, плодове, мляко, така че не се притеснявам особенно Peace

# 125
..... Мони, кой антибиотик ви дадоха за ангината?....

Аугментин ни изписаха , неви. ще го пие до петьк. днес пак го водих , че почна да кашля , ама се оказа , че му се стича секрет отзад по гьрлото и затова кашля. поне вече няма температура и пак е див и щастлив , какьвто сьм свикнала да го гледам. даже успя да се сбие с едно дете днес на площадката   Laughing  - сьвсем е добре значи. само дето още не е почнал да яде , ама и мойто гьлго да изглеждаше като неговото и аз нямаше да ям.

Юле, марто още си яде по 4-ри пьти. сега особенно в яслата просто няма как да яде по малко.

# 126
Христос воскресе! Да сте здрави!

Ние се повърнахме от Благоевград. Качила съм и нашите великденски снимки тук: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1830&AlbumId=90743 Има снимки и от цирка и от мини-декемврийската среща с Ана-Мария и Вики.
Много хубаво си прекарахме. От маса на маса, но и овършахме всички градинки и площадки. Дара не се спираше да тича, прибирахме се само да ядем. Доволна съм, следващите почивни дни пак ще отидем - много е хубаво да рекетира дядо си за балони, колички, зрънчовци, бонбони и т.н. вместо мен  Joy
Вчера великденската програма завърши във Феите с куклен театър. Доволно!

Кажете ми какво да правя с миналогодишното червено яйце? Хвърля ли се, заравя ли се ... нямам идея.

Ще се виждаме ли утре? Аз съм на фризьор следобяда. В четвъртък също ми е удобно.
Нямам претенции къде.

# 127
Четвъртък и на мен ми е удобно. Петък - също. Кажете вие кога можете. И в  кое заведение? Ако се спрем на М-р Пица - ще направя резервацията.

# 128
Аз съм навита на Мистър Пица  Peace
Е,да,Нело,мноо Убаво! Crossing Arms Хиляда снимки,от които се вижда,че сте прекарали супер  и  явно баба и дядо добре хранят Дара,че май се е обузила,но теб те има точно на 3 снимки и то СЕДНАЛА  Crossing Arms Еми не е ли свинщина,питам се?  Crossing Arms Crazy Има и познати личица с дамски прически Sunglasses
НЕВИ,това с плана ми хареса!Аз също имам много планове...с които Дани не е съгласен,обаче  Mr. Green
Мерси за отговорите относно яденето...Не че се оплаквам,Дани е весел,жизнен,бая тежи Whistling,но явно режимът няма да е същият.Предполагам,че и на него му е по-удобно ,не съм сигурна,че това е точната дума,но не се сещам за друга,да се храни на интервали през 5.5 часа...

# 129
Аз мога в четвъртък, ама къде е това Мр. Пица newsm78

# 130
Значи последно - четвъртък - Мр. Пица!
Алекс, прави резервацията. Кои други са свободни?

Ванилке, не се ядосвай толко, ще ти поникнат бръчки, после пак масажи ще искаш!
Зле съм с килограмите, май се изпуснах и този път ... хич не искам да се снимам, изглеждам отвратително  Sad Баси ...

Ама айде да идем да хапнем по една пицичка ... неам нищо против, после ще му мисля  Mr. Green

# 131
Значи последно - четвъртък - Мр. Пица!
Алекс, прави резервацията. Кои други са свободни?

Ванилке, не се ядосвай толко, ще ти поникнат бръчки, после пак масажи ще искаш!
Зле съм с килограмите, май се изпуснах и този път ... хич не искам да се снимам, изглеждам отвратително  Sad Баси ...

Ама айде да идем да хапнем по една пицичка ... неам нищо против, после ще му мисля  Mr. Green
Абе стига се излага бе, нали те видях преди една седмица - изглеждаш чудесно ( много ти е готина пупата), малко бременни изглеждат като теб и Янчето, Деси също удържа фронта и изглеждаше чудно, така че - моля , моля. Искаш ли снимки от мойта бременност - ще си плюнеш в пазвата като ме видиш Crazy
Напоследък много приятно чета писанията ти - лиспваше ми като не пишеше Heart Eyes
Абе нещо ми е много мъчно за вас бе Crazy

# 132
Кажете ми какво да правя с миналогодишното червено яйце? Хвърля ли се, заравя ли се ... нямам идея.

Нелке, виж тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180192.0
а снимките много весели. добре сте си прекарали. охххх, за разлика от мене.... Crossing Arms
Юле, айде и ние на Мистьр Пица.

ние в понеделник ще идваме до софия , защото мама ще се прибира. обаче незнам по кое време ще е. яно има доста работа и може би ще е вечерта. ако искате тогава да отидем, на Мистьр Пица   Blush 

# 133
Правя резервация за четвъртък в 20.00 часа. Резервацията е на името на Александрина Аврамова
Минимо, то едното не пречи на другото: можем и в понеделник да поскитаме с вас.  Mr. Green

"МИСТЪР ПИЦА" СЕ НАМИРА НА УЛ.НЕОФИТ РИЛСКИ 44
От НДК в посока църквата "Света Неделя" по бул. Витоша, втората пряка вдясно. Има огромна, светеща табела, която се вижда от бул. Витоша.

# 134
Да бе,слушайте я,тази свободна жена!Само ме зарибява!То е хубаво да пратиш детето на ясли и да хукнеш на мамешка среща,ама аз нема как да се вредя!
КРИСКА,имам подозрения,че на Нелка Румен не й прави достатъчно комплименти и иска ние да й правим!Не знам,колко си качила,миличка,но лицето ти не ми се вижда променено!

Общи условия

Активация на акаунт