да, и от мен честито на всички вчерашни именици! Мони, много съжалявам - уж знаех, но все забравях, докато си пишехме ЛС
Ванилке, честито християнче! ще разказваш по-подробно във вторник, надявам се - ти може би все пак имаш един по-стар мой номер, ето този е актуален: 0899 637 419... ако можете, кажете, особено ако ще сте с деца, кога ще ви е най-удобно в промеждутъка 13-16:30, че да си знам отсега

както вчера казах на някои от вас, нашата бавачка си е счупила глезена в банята - мисля, че е сравнително леко като за нейната възраст, но утре ще я оперират... което в крайна сметка може би значи, че ние приключваме отношенията си с нея - т.е. тя ще се възстановява поне 2 месеца, после идва лятото, после - май вече по-сериозно градина... някак все пак ми е мъчно, колкото и да мърморех понякога, аз доста бързо се привързвам, аи се разбираха със Савко, което е най-важното; може би, ако тя - както май е разумно - не се захване с друго дете на цял ден, може през лятото поне у тях в градината да го гледа понякога... но във всеки случай това значи, че утре и Савко ще стои цял ден в градината, където досега е оставал за максимум 3 часа... мисля, че няма да има проблем, но на мен и затова ми е мъчно... не мога да си представя, че той няма да си е вкъщи през деня, макар че се чувствам облекчена, че мога да си позволя да не ратребвам много тази вечер...
а ако не му понесе, във вторник може и с него да се озова в Пловдив мкп, стискаме ти палци за утре, независимо от дължината на полата

ели, сега ще те потърся в скайпа.
Марси - аз тъкмо прочетох в нет-а за мечките и отварям тук, и прочитам най-напред твоя постинг: хванали са ги, да успокоя всички, още при тенис-кортовете, Смайли, не чак в циганската махала, ама пишеше, че сами си били отворили вратата, но може би на Марси трябва да вярваме повече, та тя е очевидец!
лека нощ!

Още има гафове, ама твърдо съм решила да не се отказвам.
И Софийските бременни на живо са супер, и аз да кажа. Благородно ви завиждам!