Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 320
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Крис, както го описваш, може би все пак нещо му има на стомахчето на детето, дори да е само от топлото време, например... дано докторът каже нещо смислено!

да, и от мен честито на всички вчерашни именици! Мони, много съжалявам - уж знаех, но все забравях, докато си пишехме ЛС  Embarassed

Ванилке, честито християнче! ще разказваш по-подробно във вторник, надявам се - ти може би все пак имаш един по-стар мой номер, ето този е актуален: 0899 637 419... ако можете, кажете, особено ако ще сте с деца, кога ще ви е най-удобно в промеждутъка 13-16:30, че да си знам отсега  Wink

както вчера казах на някои от вас, нашата бавачка си е счупила глезена в банята - мисля, че е сравнително леко като за нейната възраст, но утре ще я оперират... което в крайна сметка може би значи, че ние приключваме отношенията си с нея - т.е. тя ще се възстановява поне 2 месеца, после идва лятото, после - май вече по-сериозно градина... някак все пак ми е мъчно, колкото и да мърморех понякога, аз доста бързо се привързвам, аи се разбираха със Савко, което е най-важното; може би, ако тя - както май е разумно - не се захване с друго дете на цял ден, може през лятото поне у тях в градината да го гледа понякога... но във всеки случай това значи, че утре и Савко ще стои цял ден в градината, където досега е оставал за максимум 3 часа... мисля, че няма да има проблем, но на мен и затова ми е мъчно... не мога да си представя, че той няма да си е вкъщи през деня, макар че се чувствам облекчена, че мога да си позволя да не ратребвам много тази вечер... Wink а ако не му понесе, във вторник може и с него да се озова в Пловдив  Confused тази седмица всички роднини са толкова заети...

мкп, стискаме ти палци за утре, независимо от дължината на полата  Wink

ели, сега ще те потърся в скайпа.

Марси - аз тъкмо прочетох в нет-а за мечките и отварям тук, и прочитам най-напред твоя постинг: хванали са ги, да успокоя всички, още при тенис-кортовете, Смайли, не чак в циганската махала, ама пишеше, че сами си били отворили вратата, но може би на Марси трябва да вярваме повече, та тя е очевидец!

лека нощ!

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 23:32 от Маймунка

# 211
АМа че умни  и сръчни мечоци-сами си отворили вратата...сигурно за да поиграят тенис! Joy
Неви,можеш ли да каже предварително дали ще си с Ежко,за да знам как да процедирам с Дани-Мони ще бъде без дете и ако и ти ще си сама,то ще е по-добре да оставя Дани,мисля,че ще имам възможност.В противен случай аз ще гоня детето,а вие ще си говорите-не,благодаря,знам как става,само дай на Дани поле за изява!

# 212
Неви, всъщност циганската махала е мнооого по-близо от въпросните кортове, само че в обратна посока  Laughing Жалко, че не са тръгнали натам.
И аз гледах снощи репортажа и ми се стори, че са ги хванали чааакк по пътя за Бачиново, а там си е бая разстояние през гората. Доста са поскитали мечоците, а и са имали голяма възможност да отскочат до централните кафета  Laughing
Абе готина случка  Laughing Целия град е бил в напрежение.

Крис, как е Виктор?  Sad

# 213
Ванилке,
това за идване с Ежко беше почти шега (а и засега днес не е имало проблеми в градината, звънях преди малко - спеше, според тях - добре похапнал при това:)), та значи, ако наистина можеш, остави Дани, колкото и да бих се радвала да го видя... ама то  по времето, когато аз ще съм там, децата ще спят най-вероятно... аз не знам още какво ще трябва да правя преди 17, но сигурно най-удобно ще ми е 14 - 15:30, нещо такова... ще гледам да ви звънна от буса още...

уф, що е така студено

# 214
неви, аз ще сьм без марто , нали е на ясла. така , че разберете се с юлето за децата. а за времето , аз сьм free . след 16 ходя да ги вземам. ако ще сте с децата , може би ще е удачно да сме на Новотельт , защото площадката е готина. а ако сме без , ще решим в движение.

# 215
И аз съм без бебЕто,така че...ама ще се освободя към 13:30,по-рано няма да мога.Ако искате се срещнете по-рано,а аз ще се включа по това време,както решите.Да се видим някъде по Главната?

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 21:32 от Ванилийка

# 216
Юле и Мони, добре, и аз съм за след 13:30, а главната съвсем ме устройва (нашата премиера на в една книжарница, която, доколкото помня, е пресечка на главната), ще ви звънна!

днес в градината беше минало добре, но е успял да се сдобие с достасериозна драскотина п обузата, не разбрах точно в какъв конфликт, а аз успях да забравя биберона, който оставих за следобедния сън, и уж щях да го взимам само него оттам обратно, а точно него забравих... да, ще кажете - сега е моментът да се разделите, ама в момента нямам много сили за това, а и имам по-важни задачи - махането на нощния сок...

# 217
Привет на всички,
Смайли, евала за спорта. И аз тръгвам тази седмица на фитнес. Относно Калипсо много ми е любимо, защото хем има занимавка за децата, хем е вкусно и понякога направо там вечеряме всички. Събота ходихме в Маг Дак в Овча купел. Не знам дали сте ходили. Много хубаво е направено и е супер подходящо за нашите фурии- има пясъчник, пързалки, люлки, батут, колички и кафе. Вход за дете- 1 лв. Голяма игра подна, доволна съм, пак ще ходим. Искаше ми се да се видим в парка, но голяма лудница е през уикенда и нямам нерви, та затова го избягвам.
От събота Мишето е без "памписа". Това го дължа на Ели.На сбирката ни ме нави и реших да пробвам. Подарихме останалите ни памперси на едно бебе, а бебето й подари едни сандали/аз й ги бях купила/. Тя наистина повярва на историята.  GrinningОще има гафове, ама твърдо съм решила да не се отказвам.
Маймунка,относно отказването на нощните течности и аз имам същия проблем. Четох в Нашите деца и сега го пробвам. При мен също е належащо, защото искам скоро и нощния памперс да махна. Та от там прочетох, че когато се дават течности само от чаша, през нощта детето само се отказва, защото не му е удобно да пие седнало от чашата. И старите й шишета с накрайник ги дадохме на бебето и тя сега пие само от чаша и наистина снощи като първа нощ, се събуди към 6 да си иска млякото, но отпи от чашата само 2 глътки и продължи да спи. Така че пробвай.
Шошка, мила, отдавна ти разгледах снимките с шкембето, много ми харесваш и ти и Ди Heart EyesИ Софийските бременни на живо са супер, и аз да кажа. Благородно ви завиждам! Heart Eyes

# 218
Не сте много активни,като гледам...Видяхме се с Неви,ама този бас и половина мина много бързо,добре,че бях без Дани,та да чуя нещичко...

Иначе Дани днес падна от пианото...следях,да не му е различно поведението нещо,ама не открих никаква разлика,надявам се,че нищо му няма,че доста от високо падна...

# 219
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Mомичета да ви се похваля с нашата дунда, вече е почти 3,970 кг., но аз трябва да минавам на сериозна диета поне докато стане на 4-5 месеца, че е с алергия.

# 220
  • Благоевград
Христос Воскресе ! (на патерици)
Аз от доста време не съм ви наглеждала, а вие сте писалии. Докато прочета всичкиии Rolling Eyes.
Мини форумската среща беше много приятна, жалко че не успях да се освободя за още една. НО следващият път.
Брово на спортуващите и купонясващите.
И ние с Марси и Вики ходихме на цирк.Като за първи път на децата много им хареса. Heart Eyes Имаше една сладурана -малка Пипи - и тя беше най-интересната за моята хулиганка.(защото през ден-два иска да гледа филмчето за Пипи).
Често да ви кажа , като ми разказваше Марси историята за мечките ми се видя доста страшничко. Обаче сега кото прочетох всичко отново си се посмях от сърце. Joy( сигурно е обаче защото вече зная че са на сигурно място).
 То в нашият зоопарк често се случна да излезе по някое животинче, но май никога до сега не се е случвало с мечките. Wink
На питанката за храната - Ана-Мария се храни по 3 пъти + закуска следобяд.

хайде , на всички - здрави и весели!
  bouquet

# 221
Днес 18 април 2007 в 5.10ч. рано сутрин, се появи на бял свят вторият син на ПетиК / декемврийска/чешка мама
Адам
с големи мъжки мерки 3900.гр./ 50.см.
Било много леко и бързо раждане  Wink Grinning и двамата са в чудесно състояние

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

# 222
Сутринта мобила ме събуди с едно чудесно съобщение  Wink Grinning
Да са живи и здрави Пети, баткото Пепи и малкия Адам   bouquet Grinning

Супер усмихната снимка, много весели муцуни ме гледат от нея  Wink Mr. Green
Екстра си е в Пловдив с нашата банда  Hug

Бамбина
браво на теб, или по точно браво на Мишето  Wink Grinning само така, много бързо ще се научи детето Wink

# 223
  • 42.016399,23.101179
Честито бебче и от нас!!!  bouquet
На другите бременни мами им пожелавам също много бързо и леко раждане.
ДейзиГ да ти е жива и здрава дундичката, много да я нацелуваш и нагушкаш от мен и Вики. Виктория често ме кара да и показвам на компа "Габи и нейното бебе".
Смайли а тази сутрин Вики се събуди с думите "Вчера пихме кафе с Дала и Ана- Малия, и Дала плави гъди гъди на рибките, помниш ли мамо???". Laughing
Ванилийка милото детенце на главичката ли е падна Дани Бузани, плака ли много?
От днес и в Благоевград започва представления цирк "МОНТЕ КАРЛО", ние миналата седмици водихме дечицата на някакъв друг по малък, ама като слушам колко ви е харесал този май и на него трябва да ги отведем. newsm78

# 224
ей ме на, във неделя през ноща ни приеха в инфекциозна, днес се прибрахме, изживяхме си летния ад отново...Виктор тоя път откачи тотално:(, сега уж е по - добре Cry

Общи условия

Активация на акаунт