Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !

• 12 291
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛАЛА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ НАЙ-ОБИЧАНАТА ЖЕНА И МАЙКА ВСЕКИ ДЕН!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЕНЦА,КОИТО СА ПОРАСНАЛИ ТЕЗИ ДНИ!

# 241
Момичета, благодаря ви за пожеланията на мъника. Ето една скромна почерпка:

За мамите на диета :

А за довечера:

# 242
Само ще се включа за забелването. Аз не забелвам. Педито го дръпна 1-2 пъти и ми каза да не го пипам и толкова. Каза, че хирурзите вече казвали да не се забелва. Наистина в чужбина и аз не съм чувала за забелването, но вярно е, че на някои деца по-късно им правят някаква интервенция, ако има проблем. Аз не пипам, пък ако един ден има проблем, ще го забелят допълнително от един път и толкова. Не е болка за умиране, става за секунди. Поне аз така разсъждавам, но наистина дебатите са големи по този въпрос. Поне във форума.

Даже преди 1 седмица някъде попаднах на един френски филм, в който 2 момченца си сравняваха чурките и едното забеляза, че другото е обрязано. И детето гордо обясни, че е имало фимоза и затова го обрязали. Обаче обяснението отиде по-далече. Майка му била еврейка, а баща му атеист и не давал да го обрежат по религиозни причини. Но като получил фимоза, го обрязали и таткото казал, че било заради фимозата, а дядото казал, че било заради това, че било еврейче. И детето заключи : Добре, че беше фимозата, така всички са доволни в къщи!  Joy

# 243
Нани:има такова пюре със заек и картофи на ХИП.Давала съм от него.Зоя не беше много впечатлена,ама май е заради картофите.Много странно,ама не обича картофи това дете! newsm78 И ние сме така на стола.Голямо мазало става! ooooh!Не мога да я усмиря.Чудя се защо така? ThinkingГледам по пейките другите деца как кротко лапат лъжица след лъжица и си мисля,че скоро няма да можем да се храним навън. Crossing ArmsА и Зоя изобщо няма апетит тези дни.Пак започна да яде наполовина количество от това,което преди изяждаше,ама втория зъб излезе вече,защо така се чудя? newsm78
Фокита:успешен сезон ви желая.Винаги да ви е пълен хотела. PeaceА за Албена PeaceНие имаме вила на 2км от Албена и лятото се изнасяме там.Плажа е хубав,но ходим по-накрая на плажната ивица,към Балчик.Там е по-спокойно,няма чужденци! LaughingСмятам малката това лято да е с тен! Wink
Мен Зоя не ме скубе,няма как да стане,косата ми е къса. WinkАма баща си как го скубиии  Joy Joy
plamebgКисело мляко не мисля още да давам.
Изчезвам,че много пищим.  Tired Наду ми се главата! ooooh!

# 244
  • През девет земи в десета
Да ви се оплача Цвети току що падна от леглото и как  се разплака милата, а аз само дето не получих инфаркт SickТова и е първо падане и как само се е дотъркаляла до ръба незнам като уж не може да се придвижва newsm78

Пламе,ами пробвай го без захар,добре е ако ще даваш купено мляко да е 2%,ако не и хареса може да добавяш малко захар,на 200гр.мляко около 5гр.захар.Аз съм давала на Цвети да пробва от домашното и много го харесва без захар Hug

Забравих:

Честити месечинки на порастващите днес!!!

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 12:28 от Pigi

# 245
Честита месечинка на Венци! Да расте здрав, палав и весел!
Благодаря ви за отговорите за кашите. Нани, Ева яде заешко от няколко дни, но домашно приготвено. Засега го харесва.  Като яде на стола и при нас става пълно мазало.Арлина, Ева също не обича много картофи. Jorjito, Фокита, успешен сезон! Пламе, кисело мляко не съм давала, не мога да ти бъда полезна.
Много е гадно времето, едно такова мрачно, ще излизнем пак за малко като вчера. Някой знае ли сайт  за гледане на ВИП брадър?

# 246
Цитат на: Арллина
И ние сме така на стола.Голямо мазало става!
Аз всъщност от вчера го слагам на стола, та причината за въртенето може и да е, че е поредната новост за него.
А може просто да не му се яде на детето. ooooh!
Пробвах го и полулегнал на възглавница-върти се страшно и постоянно си завира ръцете в устата.
Опитах и в люлката, омазва я цялата, а нали е от плат - не върви.
gery to: Мисълта ми беше това куку от испански ли идва...разбрах, че да.  newsm78
  hahaha
Цитат
Събувах гащите на таткото...
Радост: Уф, сега пък това ли? newsm78 Дано обривчето да не е от глутена... Praynig
plamebg : Кис. мляко не съм давала и ще го позабавя малко. Peace
isi_kamsmile3514 newsm78 Не оздравяхте ли?
Pigi: Ох, много са жални милите, но тепърва ще падат. Confused

# 247
Само ще се включа за забелването. Аз не забелвам. Педито го дръпна 1-2 пъти и ми каза да не го пипам и толкова. Каза, че хирурзите вече казвали да не се забелва. Наистина в чужбина и аз не съм чувала за забелването, но вярно е, че на някои деца по-късно им правят някаква интервенция, ако има проблем. Аз не пипам, пък ако един ден има проблем, ще го забелят допълнително от един път и толкова. Не е болка за умиране, става за секунди. Поне аз така разсъждавам, но наистина дебатите са големи по този въпрос. Поне във форума.
newsm10
ако на нас не ни се беше случило това надали щях да пипам ,Но   Naughty в нашия случай беше неизбежно , самата смегма вече имаше лоша миризма
plamebg и аз не мислех да давам кисело мляко до годинка ,но сега с тези нашите съмнения с бактериите го захранихме много бързо ,а и той също ми отказва АМ и се налага да го слагам във всички пюрета ,защото имам 5 кутии . Ние му даваме около 180-200гр. ,но слагам допълнително и бебешки бисквитки ,защото ми прави едни муцунки Sick Sick Sick.
Да ви се оплача Цвети току що падна от леглото и как само се разплака милата а аз само дето не получих инфаркт SickТова и е първо падане и как само се е дотъркаляла до ръба незнам като уж не може да се придвижва newsm78
спокойно ние вчера за втори път паднахме и цял ден не спря да плаче Cry
Аз май  newsm78 ще отида да купя тази Хамомила ,защото не се издържа.Виждам ,че се е отпечатал горния кучешки . Докато не искаха да никнат сега пък хукнаха като луди .Преди 4-5 дена му изкокна втория долен сега пък горе ooooh!
пак чао от нас

# 248
За туй после стават лоши свекървите.

Айде, айдеееее, оправдания. Чиста ревност си е към синчетата.

Нани, Лора яде заешко с охота. Но не от готовао пюре, аз си го приготвям.

Ети, на Великден ще се мъкнем към Русе, та ако имаш желание и време може да се видим понеделника следобяда примерно.

# 249
Някой знае ли сайт  за гледане на ВИП брадър?
Ако си на ADSL http://www.bigbrother.bg/live.pcgi гледаш безплатно
isi_kamsmile3514 newsm78 Не оздравяхте ли?
  33uu: Sad Tired Face ,а зайо байо ядем,ядем НО приготвено от мама Mr. Green

# 250
  • София
Здравейте  55,

Честити месечинки!

foquita, jorjito, успех ви желая!

arllina, и Яна не обича картоф, гледам да го замаскирам с повече тиква, иначе половината манджа аз трябва да я ям.

Явно тия дни всички дават заек, и аз дадох за пръв път вчера. Не яде много, но аз го отдавам това, че давах не това пюре с картофи, а има едно с броколи и цял ориз, пак на Хип, но за след 8 месеца - по-грубичко е като консистенция. Ама нали вече трябва да свиква да дъвче все пак.
Яна яде в стола, откакто я захраних и е кротка, ако харесва папуто, но ако не й харесва, застава на мост, стисва устата и край, прекратяваме  Close.

Мойто диване е станало голяма шуга като суче, вчера беше застанала на четири крака по едно време. И като сменям памперса, пак за стотни от секундата застава на четири крака и си потегля нанякъде, голям зор е вече.

е, стига де, пет отговора, докато пишех  Rolling Eyes

# 251
  • София
пиги, и Яна много плачка, когато падна за първи път. Сега я оставам само в кошарата или вързана в столчето. А нощес беше от външната ми страна и на два пъти я хващах, когато краката й вече висяха от леглото, хем спях, ама явно половината ми мозък работи  Thinking.

# 252
Здравейте и от нас  Hug
Честито на месечинката ни Венци!Да е жив и здрав и порядъчно палав  Heart Eyes

Яна яде в стола, откакто я захраних и е кротка, ако харесва папуто, но ако не й харесва, застава на мост, стисва устата и край, прекратяваме  Close.
И при нас е същото положение.
Бета,много пъргава е станала Яна,браво на нея.Моята Емка май скоро няма ми върти такива номерца  Rolling Eyes

И аз дадох заешко на Гербер,и определено не го одобри.Но после го смешах с тиква и морков и си изяде всичко.От вчера давам сиренце и много й харесва.

Пламе,и аз не мога да дам съвет за кис. мляко.

Арлина,Ема също не обича картоф,и аз като Бета гледам да го замаскирам с повечко тиква.

Фокита,Джорджи,успешен сезон ви пожелавам  Peace

Пиги,цункай Цеци от нас с Ема  Heart Eyes .Няма страшно още колко има да падат  ooooh! ...

За туй после стават лоши свекървите.

Айде, айдеееее, оправдания. Чиста ревност си е към синчетата.

Аха,и аз съм на това мнение.

Радост,дано не е реакция към глутена.А тази ти позната е за голям скандал  Crossing Arms  #Cussing out

Айде изчезвам,че дълго стана...
Чао и приятен ден на всички ви!

# 253
  • През девет земи в десета
Betta,аз затова я слагам по средата между мене и тати,пък кога ли ще трябва него да го хванеме да не падне Mr. Green

# 254
Синеоче-първа пушка съм за среща.  HugИха, ще се запознаем, както ще видя и снахичката си Heart Eyes. Ще ти напиша на лични мобилния, за да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт