Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !

• 12 291
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен  Stop
Криси от вчера е със зверски сополи и пак кашля,но взех мерки от рано,та дано не се стигне до антибиотик. PraynigСнощи си легна сам в леглото,но до 23ч. беше чудо-унася се,после започва да мрънка едно такова жално,после пак се унася,та накрая в 24ч. го взех при нас и след 30 мин. беше заспал.Дадох му Калпол и Калгел и се успокои,но не ми позволи да погледна какво е дереджето с горния венец.И преди малко го хванах на тясно и какво да видя-3 зъба ще излязат до дни,според мен  Shocked.На 3 места венеца е мнооого бял,а даже единия горен почти е избил,та го разбирам детенце защо ми е такъв кисел.По съвет на Жоржито му спрях Фенистила,защото тя ми каза,че децата се изнервяли много от него.Та такива работи при нас.Относно гърнето,и аз смело мога да заявя,че вече разбира за какво е,и наистина като го сложа,може 2 капки да са,но се изпишква.Но все още сутрин не мога да го хвана кога прави голямото пикане,защото обикновено се будя след него.А тази сутрин спа до 9 часа в неговото си легло,та явно скоро пак ще е онова добричко детенце,като преди  Grinning
Betta,когато взимам Криси при нас спи по средата/и винаги или аз или татито е отвит  Wink/,защото една нощ малкия беше от външната ми страна и така се пльосна на теракота,че щях и аз да получа инфаркт. Embarassed
Пламе,аз не слагам захар в кис. мляко,мисля,че още е малък за такава комбинация ,а и аз имам спомен от детството си,че единствено аз от всички внучета не ядях кис. мляко със захар и баба ми много се чудеше. LaughingПравя му го с бисквити и някакъв плод. Peace
Арлина,аз бях взимала веднъж от това пюре на ХИП със заешко,картофи и копър,а Криси опита 2-3 лъжички и до там беше.Иначе аз като го опитах,беше далеч по-вкусно от тези на Ганчев,но той явно не е на това мнение.Тези Ганчевите си ги яде много добре,та пита за още.
Нани, и Криси от много време се върти страшно много в столчето,та понякога се принуждавам да го взимам в мен,за да не отиде пюрето по земята.Но като си спомня в самото начало как Криси ревеше като го сложа в него,та може и това да е причината-просто нещо ново и непознато.
Пиги,аз вече така съм претръпнала,а явно и Криси ,защото онзи ден като падна ,не се и разрева.Може би защото и аз се направих,че нищо не е станало newsm78Срам ме е да си кажа колко пъти е падал вече  Embarassed
Относно скубането-и Криси много ме скубе,та аз затова си ходя с вързана коса.Но пък как ми дърпа носа и ме щипеее,то вярно,че носа ми е голям,ама явно според него трябва да порасне още  Joy

За туй после стават лоши свекървите.

Айде, айдеееее, оправдания. Чиста ревност си е към синчетата.

Аха,и аз съм на това мнение.

Определено,но май си е и до човека. Thinking
Фокита,Жоржи,успешен сезон и от мен.  bouquet

Честита месечинка на Венци.

Махам се,че се поулях  Embarassed Embarassed Embarassed

# 256
  • Варна
Здравейте пак  Mr. Green
Благодаря ви момичета за пожеланията  bouquet  bouquet  bouquet
Нита,благодаря че попита Hug,добре я понесе ваксината Peace за разлика от Хепатитната ,която уж е най безобидна/от живите/.след нея 5 дена беше като ненормален.хем давам хомеопатични и Калций и противоалергично,преди и след всяка васкина ooooh!.Току виж съм изперкала докато ги сложим всичките Tired
Пиги мила,не се бой.отсега нататък да видиш как се пада ooooh!.Мойта педка казва,че са им гумени главите Rolling Eyes
Радост33,дано ви се размине и обрива да не е от Глутена Praynig

Аз да ви кажа сега,че вчера дадох Пшеничен грис и нямаме реакция Praynig Praynig Praynig.Вчера не посмях да кажа,току виж урочасам работата.но слава Богу всичко засега е наред и сега в 16.00чпак ще му дам.че въведохме пустия му Глутен Wink
Хамомилата вече не ни действа,опитах и 30СН да дам,файда Йок Naughty
Диди Ф,как е Криси откакто му спря Фенистила Hug Hug Hug
Димитър от Фенистила и Зиртека,полудява направо Close #Cussing out,имам чуството че откача Sick.на няколко пъти направо си изкарах ъкъла ooooh!
айде да не ви досаждам повече
п.п. Герито,мнооого добре казано Peace Hug  bouquet
п.п.пКисело мляко не давам Naughty

# 257
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВЕНЦИ!!! Heart Eyes

Пламе, за кис. мляко да кажа. Пием си го сутрин и вечер, а понякога и ако отказва твърда храна...мляко никога не отказва Naughty Слагам вода, че домашното ни е много гъсто, но ако е купено, може добре разбито без вода. 150 мл мляко и 50 мл вода. Захар слагам в крайна необходимост, ако не го иска, че е по-кисело /ако съм го подържала повече при подквасването/. Иначе за закуска го правя с бисквити,ядки /пшеничени,овесени/, плод. Peace
Когато я храня, Дая е полулегнала в мен, едната ръка отзад, другата я държа със свободната ръка, а краката под масата. Никакви столчета, възглавници и своеволия Naughty Ако почне да се опъва, прекратяваме занятието. Голям съм цербер, ама няма друг начин Mr. Green
И Даяна като Яна се обръща за секунда, когато й сменям пампата. Малии, много е подвижна, едва я удържам  вече #Cussing out Ако пък види телефон или дистанционно в близост, веднага е на 4 крака и почва да се тътри към него /по-подходяща дума не можах да измисля Crossing Arms/.
Жоржи, какъв точно е вашият бизнес /ако не е тайна де/?
И ние си му викаме "куку" на гърнето...няма да е испанско newsm78

# 258
  • София
Да се похвалим - нашто първо зъбче вече се е показало с половин милиметър  bowuu!

А за спането, аз я слагам отвътре обикновено, ама нали все ме напада да суче, то свърши от едната страна, та я преместя и от другата. По-миналата нощ усещам аз как се примъква и хоп, намери си папуто, как го направи в тъмното, не знам  Joy.

# 259
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Честит празник днес на Венци! Бързо да я израства тази алергия!
Честито и на вчерашните месечинки!Да са много здравички!

Jorji, Foquita, мноооого успешен сезон!

Slyncho, като идвате към Преображенския манастир- да се обадите  callme!
Dunda, спанак може да даваш спокойно. Знам, че се препоръчва след 7.5-8 месечна възраст. Много е полезен, понеже съдържа вит. А и С, които не се разрушават при термичната обработка. Богат е на желязо и фолиева киселина.
Plamebg, кисело мляко още не давам.
Радостина, според нашата педиатърка в поликлиниката, реакцията към глутен е по-скоро разстройство, отколкото обрив. Таска че не се шашкай излишно-може да е съвпадение  Praynig.

Мойто диване е станало голяма шуга като суче, вчера беше застанала на четири крака по едно време. И като сменям памперса, пак за стотни от секундата застава на четири крака и си потегля нанякъде, голям зор е вече.
Същата картинка сме... Laughing

Месцето не го тачим никак...А съм й приготвила толкова много заешко... Sad

А сега да попитам нещо - за желязото стана ясно, че усвояването му се възпрепятства от калция. Я кажете тогава, в кашите например, които се приготвят с мляко, а са обогатени с желязо, как става усвояването  newsm12?

До скоро!

# 260
  • Габрово
Пепи то при нас ако няма, по-скоро е камъчета или чакъл някакъв Mr. Green , дано да е от праха за пране, спомних си че последното му пране прах с нашия, нямах бебешки.

# 261
Благодаря ви, момичета, за киселото мляко!   bouquet
Аз днес й сложих 1 лъжичка в обедното пюре и си го изяде всичкото, така че започваме със захранването с кис.мляко. Целта ми е да заместя понякога сутришното или вечерното АМ, за разнообразие, че май й омръзва.
Мерсаж още веднъж! Ще се възползвам от съветите на всички ви! Wink

# 262
Момичета, давайте идеи за заглавие на нова тема! Аз имам готовност да пусна такава, така че ако няма никой друг - съм насреща  Simple Smile.

# 263
Пепи,защо не е това например:Слънце вънка грее, малко ЮЛЧЕ прави първи крачки и се смее!.То все пак си е в списъка със заглавия,а и мисля,че вече е подходящо. newsm78

Да ви се похваля -Криси днес си заспива сам без проблем newsm44 newsm44 newsm44.и даже на обед спа цели 2 часа,а преди 15 мин. пак заспа.Ох,дано и довечера заспи без проблем  Praynig

П.П. ето и какво ми хрумна на мен сега:"Юлче сладко вика и беснее,а мама нервите си пилее"  newsm78

# 264
  • София
Може да е с Великденска тематика  easter:

Ще има яйца и козунаци за Великденските ЮЛСКИ зайци!

# 265
  • През девет земи в десета
Ох,Пепи,пускай темата,ама за заглавие,нещо хич не ме бива да ги измислям! Tired

# 266
Може да е с Великденска тематика  easter:

Ще има яйца и козунаци за Великденските ЮЛСКИ зайци!
много е хубаво ,но ние както пишем със скорострелни темпове ще трябва до Великден да се измисли друго Joy Joy hahaha hahaha

# 267
Betta,дано не се разсърдиш Praynig,ама аз си измислих лека корекция на твоето.:"Ще има великденски яйца и козунаци,за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!"
Аз само давам предложения,но вие изберете заглавие  Peace

# 268
Великден наближава, а ЮЛЧЕ все по-палаво става!

# 269
Великден наближава, а ЮЛЧЕ все по-палаво става!

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт