Криси от вчера е със зверски сополи и пак кашля,но взех мерки от рано,та дано не се стигне до антибиотик.
Снощи си легна сам в леглото,но до 23ч. беше чудо-унася се,после започва да мрънка едно такова жално,после пак се унася,та накрая в 24ч. го взех при нас и след 30 мин. беше заспал.Дадох му Калпол и Калгел и се успокои,но не ми позволи да погледна какво е дереджето с горния венец.И преди малко го хванах на тясно и какво да видя-3 зъба ще излязат до дни,според мен 
Betta,когато взимам Криси при нас спи по средата/и винаги или аз или татито е отвит
/,защото една нощ малкия беше от външната ми страна и така се пльосна на теракота,че щях и аз да получа инфаркт. Пламе,аз не слагам захар в кис. мляко,мисля,че още е малък за такава комбинация ,а и аз имам спомен от детството си,че единствено аз от всички внучета не ядях кис. мляко със захар и баба ми много се чудеше.

Арлина,аз бях взимала веднъж от това пюре на ХИП със заешко,картофи и копър,а Криси опита 2-3 лъжички и до там беше.Иначе аз като го опитах,беше далеч по-вкусно от тези на Ганчев,но той явно не е на това мнение.Тези Ганчевите си ги яде много добре,та пита за още.
Нани, и Криси от много време се върти страшно много в столчето,та понякога се принуждавам да го взимам в мен,за да не отиде пюрето по земята.Но като си спомня в самото начало как Криси ревеше като го сложа в него,та може и това да е причината-просто нещо ново и непознато.
Пиги,аз вече така съм претръпнала,а явно и Криси ,защото онзи ден като падна ,не се и разрева.Може би защото и аз се направих,че нищо не е станало
Срам ме е да си кажа колко пъти е падал вече Относно скубането-и Криси много ме скубе,та аз затова си ходя с вързана коса.Но пък как ми дърпа носа и ме щипеее,то вярно,че носа ми е голям,ама явно според него трябва да порасне още

Определено,но май си е и до човека.

Фокита,Жоржи,успешен сезон и от мен.

Честита месечинка на Венци.

Махам се,че се поулях
,добре я понесе ваксината
.Току виж съм изперкала докато ги сложим всичките 

,имам чуството че откача
.на няколко пъти направо си изкарах ъкъла

/.
!
!
?