Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !

• 12 291
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • През девет земи в десета
Mariaeli,деца,ама то 'се тая  newsm65

Честито на месечинковците!!!
Съвсем ги забравих днес doh

mp82, welcome и да пишеш по-честичко,да не се откажеш! Hug

Радост33,браво на Теди и Цеци още не се изправя и не сяда сама,така,че няма какво да те притеснява Wink

Синеочка,бързо да се оправяш,как успя да се докараш на тоя хал newsm78

Прасчо,браво за идеята с отпечатъците,звъннах на мъж ми веднага да купи една бяла глина  bouquet А бебата щом се изправя сама,няма проблеми,остави я да стои права колкото иска,като се измори ще си седне сама или ще се размрънка Peace

Нан,мерси много Hug

# 61
Здравейте момичета.
Темичката е супер. Браво   bouquet!!!
Скоро май няма да се наредим до вас да сравняваме, че май имаме фобия от гърнето  Twisted Evil.

Честито на днешните месечинки София, Момчил и на по-големките
Весела и Калоян   bouquet!!!
Да растат весели и здрави деца.

Добре дошли на новите мами.

[Нани, а нас порасналите дечица няма кой да ни цунка по главиците  smile3518Ако знаеш как се уплаших само, чак слушалките запратих към кухнята.
Joy а мен ме достраша дори да се обърна да изключа картинката  Joy. Нани, смили се над по-възрастните си съфорумки  Naughty.
 Hug

# 62
Пиги: Забравих да ти кажа, имаш си истинско богатство: три съкровища и един хубостник Щръкльо. Joy  bouquet
elip: Rolling Eyes

# 63
  • През девет земи в десета
Нани,ама без майтап вчера беше в двора ни тоя щъркел и се оказа,че е адски нахален,не се притесни от нас изобщо Thinking А що се отнася до децата,напълно съм съгласна Peace

Това бялото не  е пластелин,а е бяла глина Peace

# 64
  • София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МИЛИ МЕСЕЧИНКИ.

Много ми мрънка дететето бе хора и не сме излизали днес и направо вече се побъркваааааааааам. #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyКак се забавляват вашите питомци?Аз ли не мога да го науча на повече самостоятелност,незнам.

# 65
И аз забравих за месечинковците  doh .Да са много здрави и безгрижни!!!

Момичета,и аз му забелих още малко пишата на Криси днес,та главичката се пооголи по-добре.Но пусна повечко кръв и аз се стреснах,та не му я дръпнах докрай,както бях решила.Иначе и той в момента е с компреси от реванол,бая попищя после като се опита да се изпикае. Sad
И да ви се оплача:спал е само 15 мин. днес  Shocked.От къде тая енергия не знам,само беснее тук и не се спира.Иначе успях да го приспя в леглото му с 300 зора и точно когато си отдъхнах,че ще поспи и той се събуди  #Cussing out

Ох,айде и аз се оплаках.
Синео4е,какво стана на прегледа? Hug

# 66
Я да се запишем и ние днес, че от сутринта минаваме по допирателната  Joy

Честито на София, Момчил,   Весела,  Калоян!
Пламена от както се научи да се изправя на кошарата и няма мира..само да я сложа вътре и вече е станала и я обикаля...брей колко бързо взе да крачи вътре  #CrazyДнес даже допълзя до ТВ-то и се изправи на шкафа и взе да подскача  Laughing

# 67
  • Варна
Честити Месечинки.Да са здравички и засмени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много сме нервни......чак не се трае Close
Лека вечер на всички Hug

# 68
ох,какво става бе!!!
И Ели нервничи много,едва заспа,а мен вече бяс ме гони #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 69
Честити Месечинки.Да са здравички и засмени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много сме нервни......чак не се трае Close
Лека вечер на всички Hug
защо така милия ми сладурко? Hug Heart Eyes
ние също сме нервни ,но си имаме причина запушено носле и през деня имаше и лека температурка
Попова  Hugкакво стана с малкото бонбонче? Heart Eyes
Синеоче Hugти как си?
а за очите просто събирам информация ,за сега везните чувствително наклониха в обратна посока
прасчо в клиниката направиха на Валери отпечатък мисля  newsm78 , че беше с някакво мастило ,защото не можа да се измие през цялото ни пребиваване там и ми изкараха акъла когато го отвиха.А този линк, който пусна е много идеен дори мисля ,първо да експериментирам на Марти сега на рождения му ден Peace
лека и спокойна до колкото може вечер  bouquet

# 70
Бялата, теракотна глина не е подходяща за взимане на отпечатъци, защото не е достатъчно пластична-като дъвка е(имам впечатления от тази на  DAS) .Освен това е и много твърда.Колкото и да притискаш ръчичката към нея тя до някъде  възтановява формата си.Като казвам, че не става имам предвид това, че не се вади детаил, а линиите на ръката си заслужава да се отбележат. Grinning
От истинска глина ще се получи идеално, но тя трябва а се изпече в пещ.
Аз отпечатъците на малката ги направих с Пиоктанин 1%(с него и мажех дупето при обрив) още когато беше новородена.Вероятно това багрило има предвид и  isi_kam.Темперната боя също е подходяща защото е натурална и е малко вероятно да предизвика алергия.Със соленото тесто може и да стане, ама какво ли ще стане с кожата на детето от солта newsm78

# 71
Дали не е от адаптацията на смяната на времето това нервничене newsm78 Преди бях чела, че горе-долу 1 седмица траело и при хората да се нагласят биологичното си време.

Ясмин днес успя за цял следобяд да дремне буквално 3 пъти по 20 мин, а обикновено спи поне 1.5-2 часа накуп:shock: То и аз малко съм виновна де, че обикалях по бебешките магазини и тя аха да задреме и сме стигнали следващия. Навъртяхме 150км някъде ама тя не спа в колата както никога #Crazy Ама печеше бая яко и беше 20гр и явно и е било топло и затова  SadСега я "изгоних" с татито до автомивката, че от както сме се прибрали към 5 не спря да мрънка  Sad

Иси, какво слагаш за запушен нос? При нас помага много витамин Ц или тук дават и едни бебешки капки на Отривен.

Крис79, с изключение на днес Ясмин се заиграва сама с играчките - допълзява до някоя - сяда, играе, като и писне - допълзява до следващата...От няколко дена както може да се изправи - стои почти постоянна изправена до дивана и от днес започна да пристъпва от единия край до другия Party

А за зелените очи какво пише - че май в студенските години всички бая сме си пийвали Mr. Green Ама аз вече нямам тренинг - от 1 бира съм на черешата Blush Да не казвам, че един път ме замая и от една безалкохолна бира  Embarassed

Синеочка, тоя АБ предполагам е съвместим с кърменето? Аз последния път като пих АБ имах ангина за първи и последен засега път в живота ми и понеже съм алергична към пеницилини и подобни, докторката ми изписа някаквъв АБ дето 2 дена буквално не можах да мръдна от леглото. Още ми държи оттогава и вече 6г да чукна на дърво друг АБ не съм пила  Naughty

Покрай страданията на Иси се замислих за оченцата тук..тук казвали педитата да не се пипа и сао с вода се почиствало newsm78 Ама както описа Иси как се е замърсило...абе то за всичко 2 мнения и никога не знаеш как да постъпиш Sad

Сетих се и още нещо - нали питах за рибата - намерих си листа за захранването от моята педка и там пише до 1г без риба и морски, без яйца и без неща с бяло брашно Peace

# 72
  • София
Здравейте,

първо честити месечинки, да са живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet!

Дано бебоците се успокоят, та и те, и мамите да се почувстват по-добре!

Ние пък, слава богу, сме в много добро настроение тия дни, само се хили, цял ден бърбори - аде, даде, деде, такива някакви, пу-пу  fingerscrossed. Хем първото ни зъбче в готово да пробие, като й пипам венеца, ми драска леко.

Нита, радвам се, че постът ми ти е харесал. Исках да кажа: "Днес излизахме по семейному с колата да ни види слънцето. Сега сме изкъпани, накърмени и спим. Чао.", ама ме мързеше. Но и така си ме разбрала  Grinning. Имаше една такава тема - пишат се истории само в емотикони и после другите правят опит за преразказ по картинки, много беше смешна, но сега не я намирам. Ако някой се сеща за нея, да свирка.

Аз от известно време давам кашата в 19.30-20ч с цел да поспи повече. После се кърмим за приспиване в 21.30. Събужда се към 3-4 часа, което си е напредък при нас. Ама дали не е малко късно за твърда храна?

По въпроса с акитата днес така напълнихме гърнето, че за малко и аз да го снимам, ама после се засрамих  Embarassed. Можете да направите анонимен конкурс, само с номера на снимките, без име, защото може и други да се срамуват  Joy.

# 73
  • Варна
Здравейте пак от нас Simple Smile
Искам да се оплача Sad
Днес реших да дам пустия глутен,след лудо мислене с какво аджеба да го въведа,реших да е с овесени ядки.Направих ги с ябълка и АМ.хапна 2,3 лъжички и започна да се мръщи и да притреперва Rolling Eyes,опитах с още лъжичка и като се видя че не иска,го оставих.дояде си със плодово пюре Ябълка и круша с царевична каша,нещо което много пъти е ял.
още догато си хапваше кашата,се наака.Ама мощтно Shocked.........до ушите Sick
И сега като го оправяхме за лягане видях че целите му гърдички са в пъпки CryВеднага му дадох Фенистил.
Незнам какво да правя...........според вас,може ли да е от глутена newsm78 newsm78 newsm78.смятам че рядкото ако е по-скоро съвпадение,не може толкова бързо да го хване
Кажете...............

# 74
Едва ли толкова скоростна реакция ще има.И аз не го вярвам.
Моя съвет е още утре да му пуснеш изследвания за да си сигурна, че не се дължи на глутена.До тогава не му давай глутенови.
Дано и при вас да се окаже фалшива тревога Praynig

Общи условия

Активация на акаунт