Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !

• 12 282
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Ех, Синеоче, дано по-бързо оздравееш Praynig
Nanny, сега се сетих- беше питала за риванола. Мисля, че проблема след отварянето не е "разстерилизирането" му. Самият риванол е бактерициден, та не се очаква да се завъдят бацили. Проблемът е, че повечето бактерицидни средства съдържат летливи компоненти, и при отваряне голяма част от тях се изпаряват, и така препаратът губи /или намалява/ ефикасността си. Иначе всичко, което е било в контакт с въздух, дори да е било стерилно, губи стерилността си за няколко часа.
Момичета, кажете, след като сами дребчовците се изправят, трябва ли да ги оставяме да стоят на крачета- и колко?

един лекар ми каза ,че хората със сини очи били много предразположени към болести.Аз толкова много се зарадвах на сините очи на Валери и на котешките (пъстри)на Марти ,а сега какво излезе.Моя мъж не е склонен да вярва ,защото той е със кафяви и много е боледувал ,а и сега не го подминава.
То ако човек се заслушва във всички такива предубеждения, къде ли ще му излезе края, ама... За хората със сини очи само съм чувала, че били склонни към алкохолизъм.
Малиии, как искам едни сини очета; по едно време имах такива лещи, много достоверно го докарвах на автентична русокоса синеочка Laughing Пу, цял живот работя в/у имиджа си на блондинка, а все за сериозна, че и интелектуалка ме мислят. hahaha Кажете ми, че съм клоун, във вас ми е надеждата Joy
 Hug Hug Hug

# 46
уффф doh изчетох ви!
Поздрави за темичката-чудесна е!
нанни това беше ужасно #CrazyХем предчуствах,че е нещо такова и доста намалих звука,хем пак се стреснах!
Зимафлор и на Ели бяха изписали,но аз не и го давам.
Мерси за отговорите за запека!Вече ака спокойно PeaceА в компота,който и давам има много малко захар,а и го разреждам.Но по-често и купувам готов сок,но точно тогава все забравях,а в наше село магазините затварят рано Crazy
синеочка бързо да оздравяваш!!!
Сега и аз да се оплача!Нещо компа ни се бъгна тия дни ooooh!Мони го преинсталира и сега всичко което ми беше във фейвъритите го нямааа #Cussing outБях се регистрирала в един сайт,където мога да слагам клипчета и сега нито знам кой,нито пароли и такива работи ooooh!
пиги все се чудя и се каня да те питам нещо.Ти мама на още два дзвера-в смисъл още две чавета или двете кучета имаш предвит? Embarassed

# 47
  • Варна
Влизам да се похваля
Направихме и Пиш и Ако в гърнето newsm44 newsm44 newsm44
Документирах го от всички страни :mrgreen
:

Попова,дано е зъб Praynig.Пре нас това неспане и пищене е постоянно,и вече го приех за даденост Tired
Главата на Дито я миех през ден,но започна много да му се изсушава кожата и сега я мия през 2 дни Peace
Синеоче,бързо да оздравяваш hug  love001
Пак ме вика ooooh!

# 48
  • ES
Здравейте момичета,

Честити месечинки на София и Момчил!!!

Nanny, с тоя клип ме събуди. Така се бях вторачила да търся разликите в картинките, че туй нещо ми изкара ъкъла, а не става само с ядене трябва и ъкъл.   Laughing

Синеоче, бързо да оздравявате и излизайте по-често на въздух по Витоша, хапвай повечко лимони и мед. Мен пак не ме хваща теорията за сините очи, хич не пия, е, чак път бяло винце за афродизяк и (да не ме чуе дявола) не си спомням от кога не съм пила АБ. Но плодовете и зеленчуците са винаги на трапе3ата ни (е, не само те де  hahaha ).

Ети_31 БРАВО на вашия мъник, много сте напреднали бе! Това може и да се дължи на факта, че имате батко. Виждам по Митето, като чуе детски глас или глъчка все там му са очите. Децата обичат компания от деца, и по-лесно възприемат от такива.

А ние акото и пикото си го правим вече в кукуто, знаем за какво става въпрос като седне на него. Много съм доволна. Остава и да почне да казва кога има нужда, че да смъкваме гащите. Сега основно след сън и преди преобуване го слагам на гърнето.

Изи, благодаря за отговора. Абе и аз всяка вечер я натискам тая пиша, даже понякога доста силно и не мога да си представя каква сила ще е нужда да заголи главичката от раз, та за това по любопитствах. И на вас да ви минава бързо.  Peace

И ние нямаме още зъбче, кривотията миналата седмица е била явно за друго.

Хайде до

# 49
  • Sofia
Привет за днес  wavey

Божеееее заради една легенда за любовта дето пуснах гледай ти накъде ви изби  ooooh!  /всеки влезе там а легендата дали я видяхте изобщо  newsm78 /
jorjito Браво на детето остава да му стане навик  newsm10
Попова Дано бързо мине и дано е зъбки
Прасчо Нашата мома стои цял ден права не можеш да я оставиш седнала т.е. и да я оставиш тя пак си става  1crib така че вечно сме прави на крака
Синеоче Бързо бързо да минава пусти му болести ейй
isi_kam Тази теория не е вярна  Thinking мъжа е със сини аз с кафеви никой не боледува или т.е. еднакво е и при двамата   Naughty
Ети_31 И ние сме направо за каска имаме си вече синини ама леглото е дървено където спи а тя пада по 548715415465 пъти на ден е как няма
janet31 Добре дошла сред нас.Дано ти хареса
Тенкс на Майра за пюрето  Hug ще видя какво ще забъркам ще поровя още малко инфо явно сред нас никой не е давал още царевица на пюренце 

Отивам да  newsm55   food002  hang ииииииииииииии  feeding

# 50
Здравейте майчета и Кредор. Темичката е страхотна  bouquet
За сините очи и болестите си мисля че е по-скоро свързано с бялата кожа която е по-капризна и предразположена към обриви и т.н., а специално за очите знам че трябва да се полагат повече грижи за предпазване от слънцето, което пък свързвам с това че този цвят е типичен за хората живеещи в по-студените части на земята. Мъжът ми е със сини очи и за 7г. само 2-3 пъти леко е настивал и винаги му е минавало за 2-3 дни, така че смятам че е строго индивидуално.
Царевица не съм давала още на пюре защото кашата която давам е ориз и царевица но мисля че става и с картоф и с ориз морков тиква,  с всичко което се дава по принцип.
Синеоче Оздравявай бързо аз все от гнойна ангина се разболявам, гриповете много не ме хващат но като се разболея от ангина все едно 2-3 грипа наведнъж са ме нападнали.
Цвети пък много не иска да стои на гърнето отбелязва и се на дупето и тя се разревава  Cry повече от 5 мин. не стои и нямаме никакъв напредък.
А проверката на правописа се върнала.

# 51
ПрасчоJoy Joy Joy Joy Joy
Поправи ми се настроението малко!Ми не съм заблязала да съм склонна към алкохолизъм, макар че имах един период в судентските години когато бая на пийване го удрях. Имах си една дружка с която преди изпит доста пъти сме се оливали, че даже и махмурлийка съм била веднъж, та излизах посред изпита да повръщам. После пък не можах да си намеря залата, смях Wink Да не ме помислите за някоя развейпрахка, ей! Завърших с 5 и нещо!

Иси, а това за разболяването не съм го чувала но ако е вярно то аз съм изключение. Не боледувам, изкарвам както писах по нагоре от дъжд на вятър по някой вирус и то за два дена на крак. Антибиотик честно не помня да съм пила от дете и то не съм мнго сигурна кога и за какво.

Благодаря на всички за подкрепата, сега ще тръваме на лекар с Лора, ще я мъкна с мен.

# 52
  • somewhere over the rainbow
Ха, здравейте и от нас! Hug
Пепи, с нетърпение чакам да изпишем темата, за да видим какви красоти си ни сътворила Heart Eyes
Мим, аз изчетох легендата Peace Развълнуваха ме и думите и музиката...накрая 5 мин се взирах в монитора и размишлявах Thinking Това, за Времето и Любовта е толкова просто, а толкова вярно...
Слънчо, Дая първо застава на колене и тогава се изправя в кошарата. Но когато се хваща за пръстите ми, става точно така, както описваш Peace Не ми се струва ненормално, защото и други деца така съм виждала. Явно им е по-лесно newsm78
Елип, Дая спи 2 път на ден - преди обед и следобед. Вечер ляга средно в 21 ч., а сутрин към 7 е готова за игра Party
Вода пием чУшмяна преварена, а Зимафлор още никой не ни е изписал Crossing Arms, та не съм се интересувала много по въпроса.
Усмихнат следобед! Party
П.П. Пиги, сигурно се повтарям, ама много са ти хубави децата. Да са ти живи и здрави Praynig Hug
П.П2 Синеочка, пфуу, де те намери теб тая ангина? Confused Да се маха по-бързо, че да четем по-често ободряващите ти постове Hug

# 53
стана ми ясно Embarassed Embarassed Embarassed

# 54
  • Габрово
  jumpuu Момичета съвсем сме си наред, с малко масажи и тренировки "как да седна сам" и "как да стана сам" и ще сме ОК. И нашето Теди като нормалните бебета - юлчета се развива.
  bouquet Благодаря ви за подкрепата, а за операцията - задължително ще е в София и то към втората годинка сигурно.  Не си давам детето на тукашните касапи Naughty.
Изчезвам, че  smile3541

# 55
Ето вече се престрашавам да пиша благодарение на Slyncho.Ами и аз съм юлска мама на момиченце.От 2 дни си има вече и зъбче, а сега и второто е на път да излезе.А какво може тя-ами дава боц, изправя се сама на коленца, казва мама, баба и папа, показва къде е кучето и това е.Много спокойно дете е както казва майка ми бебе мечта.Обещавам вече да пиша.

# 56
Честити месечинки на София  newsm51 и Момчил smile3525, Весела  newsm51  и адаша Калоян smile3525
Betta - страшен пост  Peace
janet31 - welcome
Радостина   Hands Thumbsup
Nanny - гледала съм подобно клипче и сега не му се вързах.  Naughty Но първия път си изкарах акъла и после го приложих върху колегите ми.  Laughing
МимПл - и аз като Майра съм взела същото пюре и с него мисля да захраня с царевица, но още не съм го дала.
Синео4ка, Прашчо  Joy  Joy  Joy
Прашчо - Колана на колата. Мисля, че той ме е притиснал и затова ми се е запушил канала, защото ме заболя веднага като се прибрахме. Ама знам ли, може и да не е от него. А това с отпечатъците е добра идея. Правих на Калоя на 2-рия или 3-тия месец с водни боички и всичко омазахме, но отпечатъци имам.  Peace
синео4ка - добре че Лора е добре, а ти бързо да се оправяш.  Hug
mp82 - welcome Може да пишеш как се казва малката и кога е родена. Ако искаш и кажи малко инфо за теб.  Hug
 Kissing Heart

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 17:19 от Nita

# 57
Малката се казва Даниела, родена е на 13.07. а аз се казвам Мариана, от Стара Загора съм. Миналата година се дипломирахме с мъжа ми.И двамата сме вет. лекари и това е друго не се сещам засега.

# 58
Да са ни живи и  много здрави  София, Момчил,   Весела,  Калоян!  bouquet

mp82Ееееее, най-после Mr. GreenНие тука не ядеме хора.Само на  Прасчо някой мами  и се заканиха Shocked Joy,ама и на нея ще и простим, дори и по Коледа.
Прасчо Hug
.
И двамата сме вет. лекари и това е друго не се сещам засега.
Сестра ми завърши ветеринарна медицина във вашия град.Супер морга си имате там.Що мезе, що чудо има в нея Wink

А теорията ти за пиенето и очичките, Прасчо  не е вярна.Аз съм със кафеви, а да знаете като млада що алкохол съм погълнала Crazy

Синеочке, бързо да се оправяш, че съм си подготвила няколко въпроса към теб за кашите.Пиши после как е минал прегледа!

Dreamy_worldShocked Любчо и Николайчо вече без опора ли се изправят в кошарите?Ле-леееее с Мимата имаме много да наваксваме ooooh!

Да ви се похваля, Мимето днес изпи 40мл. вода.За първи път ми се случва да не ми откаже такава.Изглежда бишкотите които й включих "си казаха думата".

# 59
Прасчо:Много добра идея! Все се каня  да купя и все забравям. Но не глина, а едно подобие на пластелин, бяло на цвят, което после се втвърдява. Моделин ли се казва... newsm78
Благодаря за инфото за риванола! Hug
Nita: Аз пък му очертах ръчичката с флумастер, накрая го довърших"на око", но все пак е нещо. Wink
Радост: Страхотна новина! Много се радвам за малкия Теди!Разбира се, че е като всички останали юлчета-здрав и хубав. Hug
mp82: Добре дошла!  bouquet
mim_pl : Аз въведох царевицата с каша-ориз и царевица. Има я и в някои готови пюрета, тя върви с всичко според мен. Peace
А мацката със сините очи да внимава да не  й излезе име с тези откровения JoyЧервенобуза Blush Синеочка. Laughingзакачам се само, не се връзвай hahaha
Бързо да оздравяваш! Praynig Hug
jorjito:Браво на Друнделчо! Peace
gery_to:"кукуто"- откъде идва? newsm78
Главата на бебо я мия 2 пъти седмично. Peace

Общи условия

Активация на акаунт