Юлски мами акита сравняват и от смях се напикават !

• 12 282
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово
  food010
 Nature Sunny за темата.
Стискайте палци отиваме за първи път на рехабилитация.

# 31
isi_kam: Поне вече имате  средство, с което да "отлепяте" малкия от компа /ако се налага/. Joy
Това в кръга на шегата, разбира се. Олекна ми много като каза, че е спинкал спокойно тази нощ. Hug
Радостина: Стискам палци всичко да е наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
janet31: Разбира се, че си добре дошла! Hug Тъкмо и опит ще споделяш с нас! Wink
Цитат на: Pingwina:
И къде ги слагате снимките-  в "Зимна приказка" ли ?
  Laughing Предлагам албума да се казва...малко завоелирано: "Шоколадови фантазии" Joy

# 32
  • През девет земи в десета
Добро утро мами и бебета,засега само се записвам в новата тема и отивам да  smile3529докато kaffeetrmker_2,че пак много сте писали! Tired

Нанни,Кредор,Иси,темичката е страхотна smile3501  love001

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 12:12 от Pigi

# 33
Темата е чудна newsm51

janet31, радвам се, че сред нас ще има майка на по-голямо детенце.Добре дошла   bouquet

eti_31, вие сте опасни ве. newsm62Много сте напред с материала!Мимето едва сега се изправи сама в кошарата, а да не говорим, че не всеки опит й е успешен.
Във тази връзка исках да ви попитам, каква е техниката на изправяне на вашите деца?Защото Мимето се изправя като талпа, без да свива коленете.Хваща се за решетките от седнало положение и като дъска изпъната се изправя.Това ми се вижда доста неестествено newsm78

Нани, а нас порасналите дечица няма кой да ни цунка по главиците  smile3518Ако знаеш как се уплаших само, чак слушалките запратих към кухнята.

Laughing Предлагам албума да се казва...малко завоелирано: "Шоколадови фантазии" Joy
Peace

# 34
Добро утро мамаи и Кредор  kaffeetrmker_2
Тази нощ беше ужасна  Confused Ема се събуди в 2 и заспа в 5 сутринта.Спи й се,но не заспива,а почва да играе.Калин ме направи на луда,защо не съм питала педито от какво може да е това неспане.Та така аз бях виновна,че детето не спи и най-вече защото не знам защо не спи...Оххх ама как го написах и аз,дано сте ме разбрали.
Днес сме на консултация и ще питам и за неспането.
На всичкото отгоре,преди малко падна от гърнето,и си удари главата  ooooh! .Има леко зачервенко на челото  Confused ,дано й няма нищо. Нещо не ни е ден...

Инае от няколко дни пляска с ръчички,и е много сладка,защото още не ги нацелва като хората.

Ети,браво на Венци,сякаш не става въпрос за дете на възръстта на Ема.Тя все още само се върти като пумпал от гръб на корем и обратно.

От няколко дни давам на Ема месно пюре,но не е очарована.Хапва по съвсем мъничко 50-тина грама.
janet31, welcome  Hug ,дано ти хареса в нашата компания  Wink

Хайде,ставам да се оправяме за консултация.После ще докладвам колко сме пораснали.

# 35
  • Варна
 waveyи от нас

Иси Кам, hug hug hug
Нани,аз снощи се пулих на туй чудо,и явно съм го спряла точно преди да стане Sick
Ети31,браво на юнака. Hug,мойто зверче не прави опити да ходи,но и той става вече по-самостоятелен.прави всеки ден по нещо ново/като всички бебоци,естествено/ Wink като му кажа дай целувка,си опира устничките в моите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.направо да се разтопиш nuts
Радост33 fingerscrossed
Джанет31 wavey
Исках и още да пиша,ама.........

ехааааааааааа,аз докато публикувам и 5 нови отговора #Crazy #Crazy #Crazy

# 36
  • Варна
Ако може и на мен някой да ми прати Зимната картичка  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 37
jorjito: Тъкмо навреме си го спряла. thumbsup
Попова : Бре, какво й става на Емка семка? newsm78
През деня добре ли си поспива? Данката снощи спа от 19:30ч до 21:30ч., а тепърва трябваше да го къпем и да цока.
Мислех, че ще заспи по нощите, но бързо отнесе плувката. Thinking
Slyncho:Специални целувки за любопитните мами. Heart Eyes  Да ме прощавате. Embarassed

# 38
Пепи, ще се радвам ако можем да се видим на местна почва Hug

МимПл, аз въведох царевицата ей с това пюре - картоф, морков и царевица. След това има и същото с месо. Може и само с морков или само картоф. Ясмин ги хапва добре Simple Smile

Попова, може да е от никнещ зъб неспането Thinking Ама 3 часа голям тормоз Sad Чела съм, че ако много се преуморят бебетата също не спят спокойно, ама за нашта това май не важи - щотото татито и прилага преди банята пълна програма тормоз  Crazy и после заспива като труп. Е събужда се към 2.30 де, ама за 5мин се е наяла и заспала Peace Тази нощ даже мина в 2.30 само с пъхнат биберон и веднага заспа - отдавна не се беше случвало Simple Smile

Иси, още веднъж стискам палци всичко бързо да се оправи Praynig

# 39
Благодаря на всички за посрещането!МНОГО СТЕ МИЛИ!Аз сега отивам да нахраня Жени-т.е. да се опитам да я нахраня SadПоздрави на всички.Лек ден!
 mrstraetz

# 40
  • През девет земи в десета
Popova,какво и става на Емка,може да са пак зъбки!
Цвети снощи едва дочака да стане 9.30ч.,което по старото време е 8.30 и заспа за нула време,а мислех,че ще имаме проблеми с адаптацията.Сутринта се събуди в 8.30,пишкахме,цокахме и пак заспа та до сега,мисли детето за майка си Mr. Green

Радостина33,ще стискаме палци,дано всичко да е наред Praynig

Жанет31,предполагам,че ще ти хареса при нас,голям купон е  Peace

Не е зле hahaha

# 41
Nanny, Isi_kam, Кredor, страшни сте!  bouquet
Момичета, Вижте как да си направим отпечатъчета:)
Pingwina,   bouquet за линка
Слънчо, главичката мия през ден.
Ели, забравих да ти кажа- не си изрусявай косата- бъди блондинка под прикритие.  Hug
Нита, за какъв колан става въпрос?
Майра, смел надпис hahaha на тениската Laughing
Да ви се "похваля": моята дребка вчера хапна зелена салата от хибискус. Изправила се в кошарката, гледам аз по едно време, че дръвчето се клати, а нашата нагъва ли, нагъва. Добре че не беше някой бенджамин, че те са отровни Sad
Попова, аз още не съм разбрала кога се случва моята да е неспокойна нощем. По едно време мислех за зъбчета, но вече... съвсем не знам. А с паданията... оказа се, че Ели отдавна направила прощъпулника, ама татито не ми казал, да не се плаша излишно. То детето се скъса от рев тогава, а той- не, та не- не е падало. Иначе онзи ден се прекатурила от горното ниво на гошарата, но паднала в/у матрака на леглото, което бях допряла плътно до кошарата, после в процепа се приплъзнала, застанала на крака, гледа ме право в очите, и се чуди- да се смее ли, да плаче ли Laughing
Хубав ден, днес май няма да е много за разходки, но... Heart Eyes

# 42
Здравейте мацки.

Пследните дни ми бяха доста гадни. Болна съм, а не съм била от не знам кога и ми е страшно гадно. Обикновено карам на крак по някой вирус през година и това е. Ама сега като съм умница и викам нищо ми няма нищо ми няма...имам вече 10 дена Т и като отидох на лекар и си пуснах кръвна картина се оказа че някаква ангина ли е какво ли е на сливиците. Пия АБ от три дена, обаче май не помага и особено събота и неделя съм лежала само като труп. Ей сега ще се мъкна следобяда пак да ме види док. Направо се влача като парцал. Искам да ми минаваааааааа!!!!
Добре че Лора е здрава и слушка.

Айде чао, оплаках се.

# 43
Ами хайде и аз малко да попиша.че и на мен не ми остава време нещо напоследък.Криси не иска да заспива сам нито през деня,нито вечер и само икс ада го гушкам и вече не знам какво ще правя.А снощи стоя до 23 ч. ShockedНе знам от зъби ли е ,само временен преиод на лиготия ли е,вече наистина не знам какво да правя.И покрай него нищо почти не мога да свърша. Tired
Popova,стоискам палци,дано е нещо временно при вас  Peace
Жанет,добре дошла ,тук е много уютно  Wink
Nanny,аз това клипче още не съм го гледала,ама ще знам да не се вторачвам толкова  Joy
Ети_31,браво на юнака,Криси също пристъпва,но си влачи краката,не знам заради проходилката ли е така,що ли  newsm78
Радостина,късмет и аз ще стискам палци и дано всичко да бъде наред съвсем скоро  Peace

Ох,май не писах по всички теми,ама ще ме извините надявам се,че мозъка ми не се е събудил нещо Tired

И не на последно място по важност Иси,Нани ,Кредор -темата е страхотна както винаги  Peace
П.П. Аз косата я мия 2 пъти в седмицата,чела съм ,че още докато са малки не е нужно повече -2 пъти били достатъчни на седмица с шампоан,а в другите дни само я изплаквам с вода.
Синео4е,миличка,дано се оправиш бързо.Аз съм много болнава по принцип и напълно те разбирам как се чувстваш сега,а и ако наистиан е ангина,това е направо ужас.Имаш ли налепи?

# 44
днес май ще ви досаждам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
синеоче направо ти съчувствам ,дано се оправиш бързо Praynig Praynig Praynig
аз иска да те пита (ако има и други компетентни ще съм благодарна)
един лекар ми каза ,че хората със сини очи били много предразположени към болести.Аз толкова много се зарадвах на сините очи на Валери и на котешките (пъстри)на Марти ,а сега какво излезе.Моя мъж не е склонен да вярва ,защото той е със кафяви и много е боледувал ,а и сега не го подминава.

Общи условия

Активация на акаунт