Раждане в Тина Киркова или в Майчин дом?

• 268
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, не съм сигурна дали има вече такава тема, но исках да пиша по нова, за да имам по-скорошни отговори, понеже нещата в болниците са много динамични. Предстои ми да избера болница, в която да раждам секцио, поради късогледство. Не искам да е частна. Колебая се между Тина Киркова и Майчин дом. Къде бихте препоръчали и защо? Много бих се радвала и на препоръка за лекар, който проследява бременноста. Благодаря предварително!

# 1
Аз бих избрала МД, заради по-добрата им неонатология.
Късогледството как точно пречи на нормалното раждане?

# 2
Лекарите в България да сменят плочата с късогледството като причина за секцио, направо е срамота.

# 3
Аз бих избрала МД, заради по-добрата им неонатология.
Късогледството как точно пречи на нормалното раждане?

Когато си с голям диоптър и проблеми с очите е препоръчително да родиш секцио, защото има вероятност да ослепееш частично или изцяло. Не бих рискувала. Имам и други по-сериозни причини, които не искам да споменавам. Решението на лекарите е секцио, за мое съжаление.

# 4
Проблеми може да бъде единствено много високо очно налягане. На мен офталмолог също ми беше "предписал" секцио, но просто ди прибрах документа от него и не съм се обяснявала на АГ... и имам две нормални раждания досега.
Както и да е. Д-р Златков в МД. Моя приятелка се следи и ражда при него и беше много доволна.

# 5
В Гърция и Швейцария също раждат секцио тези с високите диоптри.

Общи условия

Активация на акаунт