Натрапчиви мисли

• 979
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте!
Напоследък имам натрапчиви мисли, които са свързани със здравето на детето ми и близките или да не ги нараня (всякак).
Опитвам се да не се плаша от мисълта, но самия факт, че мислите са към детето/деца ме стресира дали не съм луда. Някакви съвети? Психиатър ми изписа Ремотив.

# 1
И аз съм с НМ. Лекувам се. Хубаво е, че сте се посъветвали с психиатър . Струва ми се слаб избор ремотив.
Нямам съвети.

# 2
И аз съм с НМ. Лекувам се. Хубаво е, че сте се посъветвали с психиатър . Струва ми се слаб избор ремотив.
Нямам съвети.
Вие какво взимате? Помага ли ви?

# 3
Золофт и флуанксол. Да кажем, да през повечето време.

# 4
Щом вече сте ходила на психиятър и имате изписано лекарство от него, няма от какво да се страхувате. Може да ви помогне също и психотерапия. Важно е да пиете лекарствата както е казал доктора. Не се притеснявайте вярвам, че всичко ще се оправи🍀❤️ Успех!!!

# 5
Детето малко ли е? Описаната ситуация звучи като продължаваща следродилна депресия/психоза. А има ли някакво събитие, което според вас е отключило това състояние? Напоследък и новините по телевизията са меко казано ужасни и това също влияе върху психиката на родители, които поначало са по-тревожни.

# 6
Здравейте!
Напоследък имам натрапчиви мисли, които са свързани със здравето на детето ми и близките или да не ги нараня (всякак).
Опитвам се да не се плаша от мисълта, но самия факт, че мислите са към детето/деца ме стресира дали не съм луда. Някакви съвети? Психиатър ми изписа Ремотив.

Аз също ходих но ми казаха че съм за психолог , родих преди 5м не знам защо ми се отключи това същото като при вас преди имах ПА а сега това много е гадно 🥹🥹🥹

# 7
  • Somewhere far away
Ремотив е на  билкова основа, не знам колко ще помогне.

# 8
Ремотив е на  билкова основа, не знам колко ще помогне.

Тя ако не е пила силни хапчета до сега ще помогне аз мога да кажа  че съм пила хомеопатия която ми е действала доста силно

# 9
Золофт и флуанксол. Да кажем, да през повечето време.
Може ли да споделите как ги приемате и за Колко време. Благодаря

# 10
Според предписанията на пси, в момента 2+2.

Общи условия

Активация на акаунт