ЯМБОЛ(14) - стягате ли се за следващата среща?

• 14 001
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
...
Но като е станало въпрос за кръщене я ми кажете какво се прави как се прави и така нататъка, че мисля за втория рожден ден на Дебора да направим и кръщенето.
За кръщенето виж тук
Манастирчето в Кабиле е много китно през лятото  Peace

само дето вместо в църквата,кръщават в една тясна стаичка по две деца и няма място изобщо да влязат гостите.Миналото лято кръщавахме там и останахме всички силно разочаровани. Sad

# 181
  • под дъгата
само дето вместо в църквата,кръщават в една тясна стаичка по две деца и няма място изобщо да влязат гостите.Миналото лято кръщавахме там и останахме всички силно разочаровани. Sad
Жалко, явно нещата са се променили или съм улучила по-ненатоварено време. Последно съм ходила там преди две години... Иначе страшно ми хареса Килифаревския манастир - тихо, спокойно, зелено, река, чист въздух, там кръщавахме племенника ми, иска ми се и нашето съкровище там да го кръстим. За нищо на света в софийска църква обаче - тук са под всякаква критика - превърнали са се в търговски дружества, поне в тези, в които аз съм ходила  #Cussing out

# 182
ние сме резервирали за 6 май на Гергьов ден ж СВ. Никола..ама май на празника вси4ки попове са в църквата в каргона(нали се казва Св. Георги) и 6те жидим как 6те е ама проблема е 4е нямаме о6те кръстник

# 183
В Кабиле на мен лично не ми хареса,там преди две години кръщавахме малкия ми племенник .Наистина беше много тясно.Нина я кръстихме в Св.Никола и съм много доволна,място колкото си искаш,пък и попа беше готин.

# 184
...пък и попа беше готин.
Охооооо! Party

# 185
Ееее Красе,не в такъв смисъл де......ти какво ме направи. Embarassed

# 186
Шегувам се бе,Дианче. Wink

# 187
Ха-Ха-ха добре Simple Smile    .Толкова съм изморена ,а трябва да излизаме ,че Нина ще полудее в къщи.

# 188
Ние пък ще ходим на лекар,че имаме температура. #2gunfire

# 189
Zdraweite i ot men.Nie ot edna sedmitsa xodim na qsla  i ve4e sme bolni i sme si u doma Sad Moita kokona mnogo pla4e napravo e ujas,no nqma kak trqbva da svikva za6toto trqbva da se vra6tam na rabota,taka 4e do kraq na tazi sedmitsa 6te sme si u doma i drugata ako ozdravee 6te xodim pak i vsi4ko pak nanovo dano ne se razbolee otnovo ,koeto e malko veroqtno.
Xaide lek den na vsi4ki ! Rolling Eyes Heart Eyes

# 190
 Не знам,но от тая ясла болестите бъкат. #2gunfireНие цяла нощ сменяме оцетени чаршафи,нурофена и свещите не помогнаха.Сега пак започва да се покачва.Тъкмо се бях зарадвала,че я свалихме.Снощи доки и изписа Аугментин,посреднощ ходихме двете да търсим аптека да го купим,че мъжо е нощтна смяна. #2gunfire

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 18:00 от Eis

# 191
Здравейте на всички. Много болни дечица пак Sad и ние също, бяхме на антибиотик и сега има едни сополи, но не кашля и няма температура.

Кажете ми добър лекар УНГ. Мисля, че сина ми има трета сливица и трябва да я махаме.Симптомите му показват това- спане с отворена уста, хъркане, потене.

Сина ми е кръщаван в манастирчето в Кабиле, попа беше много дръпнат и постоянно правеше забележка да сме държали детето да не шава, и тем подобни, много беше изнервен.

# 192
лекар УНГ-Д-р Дончев,до аптека Берова

# 193
и аз съм много доволна от него..много кадърен е

# 194
  • Ямбол
Желаещи за парка утре към 10,30-11ч.? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт