Великденска треска за сръчни немски мами 21

• 11 149
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
4ик, ние летим на 6., т.е. другата седмица в петък. От Франкфурт преz Виена до Варна  Sunglasses  И на 17. обратно.

Jetzt muß ich mal kurz Deutsch schreiben  Wink  Wißt Ihr, was die neueste Mode in BG ist? Den Kindern zum Laufen Lernen HELME aufzusetzen!  Shocked  ooooh!  Shocked
Хаха,ich habe schon mal irgendwo gelesen,dass eine Helm dafür sucht,aber ich dachte,es ist nur Spaß.Man,man,wie gut,dass ich hier bin. Peace

Грами,но ти харесва жена ти да е с гладки и чисти(имам предвид от косми) крака и триъгълник,нали  hahaha

# 151
Чак до социалните не съм стигнала.
Стигнаха ми опашките във Външно.
Голям цирк. Изнервен народ, мерене
на пишки. При толкова имоти, не е
зле човек да има и едно ЕГН.

# 152
Той докато 4ома4ко порасне,вече Ще е беz zначение,Лиске едно ЕГН.Я кажи модерен ли е вече Mr. Green wie andere Kinder dort?

# 153
При толкова имоти, не е

Ебен.

Той докато 4ома4ко порасне,вече Ще е беz zначение,Лиске едно ЕГН.Я кажи модерен ли е вече Mr. Green wie andere Kinder dort?

Не съм убедена, Чико. В България неЩата, както сама ЗнаеШ, се раЗвиват понякога и със Задна дата. По-скоро ЕГН-то би станало неЩо като социалферЗихерунгснумер. От имане глава не боли.

# 154
При толкова имоти, не е
Ебен.
Не съм убедена, Чико. В България неЩата, както сама ЗнаеШ, се раЗвиват понякога и със Задна дата. По-скоро ЕГН-то би станало неЩо като социалферЗихерунгснумер. От имане глава не боли.

Не знам, дали е модерен, ама имаме
дрехи от мола, хихихихи, италиански.
Шити обаче в Китай. Хихихихи. Много
са ми странни обикновените продавачки.
Влизаш, питат те "с какво да ви помогнем".
Искаш. Искаш още. Искаш много. Да, ама не.
Хем искат да помагат, хем, като си искаш,
стават нервни. Стават едносрични. Зли.
Ти се усмихваш, което ги прави още по-лоши.
Не ме кефи такъв вид пазаруване. Тях пък
не ги кефят въпросите ми. Чомачко не е
по БГ-модата. Което нито е загуба, нито не е.
Всъщност за мен е важно да е здрав и чист,
разговорите ми са за друго. Мда.

# 155
Liske,има ли Helm е въпросът? За каквото Татяна пи6е,  Mr. Green.
А zа питането в магаzините и аz одавна съм го констатирала.За това ми е най_добре да ме оставят и да видя и ре6а сама.Особено,като се опита някоя да ме убеди,че черното е бяло (в преносен смисъл).

# 156
Мамба, ако имаш лупа или увеличително огледало от пудриерата си погледни голямата плака. В нея има ли малки блестящи люспички. Пък , ако искаш я снимай и ми  прати.

За Линола фет съм чувала много добри отзиви.]

Шехи ,в4ера бяхме при друг специалист дерматолог ...той каза 4е това са лезони (не съм сигурна дали така се превежда на бг),които са останали от екземата...Изписа ни за съжаление пак Кортикозонен крем,за 10 дни ,да мажем сами пъпките.Каза 4е ако не из4езнат ,трябва да спрем с кремовете.Те щели да из4езнат от само себе си...ако пък много се влошяло положението ,да му се обадя... ooooh!Просто какво да ти кажа ,луда работа ...а моя де4ко го сърби....Като попитах лекаря за Кортикозона ,не е ли опасен за децата ,каза НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ....и аз и той знаем 4е лъже,но както и да е...ще ги измажем тия 10 дни и после край...
Казват 4е като пораснат децата ,спират с кожните проблеми ,но кой знае...
Какво е това Линола Фет?Масло,или крем и от къде го купувате?Дали ще го има във Фр-я??

# 157
Лиска, честито ти българче  bouquet..Евала zа търпението, на мен ли липсва...и се отегчавам по опашки..точно както Приятелката е написала Peace  bouquet...

бтв. Приятелка, много точни попадения поне откъм моя страна Mr. Green.

Това е мацки_стегнахме багажа, утре мъжо остарява с една година и по повода черпя по бира...Неzнам дали ще ми остане време утре zа форумене, но ако се раzминем на всички пожелавам голямо лъгане, на цветенцата_честито и наzдраве, Христос Воскресе и ...до писане Mr. Green.

п.п. а на Мистик и Мамбата пожелавам много джой Hug и да не повръщате по всички ъгли на Нанта Naughty Laughing.

# 158
  • Primum non nocere !
Мамба, ти кърмиш ли Матео? Той на хранителна диета ли е?   Кортикостероида  е " нож с две остриета" подобравя временно  положението, намялява сърбежа , но подтиска имунитета и  става порочен кръг! Кажи на Мистик " лезона" на френски а тя да го преведе на немски! Според мен го мажи колкото е възможно по малко..само при силен сърбеж. Спри къпането или веднъж на 10 дни и мий само дупето и под мищниците. Да мине на хранителна диета. Да консумира само храни с минимален риск за алергия:картофи, моркови, ориз..чай и адаптирано мляко при възможност сензитив.Никакви млечни продукти. Ще мине...при всички деца минава...но страшното е след време да не отключи алергичен ринит или астма.

Лиске честито българче! Нека  " расте" прираста на населението в  БГ. И  Мариелка  има ЕГН.

Сърфи да ти е здрав мъжа и още 100 години да черпиш. По повода.. може ли с нещо друго да почерпиш?  Mr. Green  С  чичко Джак, чичко Джим? Весело изкарване на празниците в БГ!

# 159
Хей Сърфи,и моят утре остарява  Mr. Green.С тия дати все съвпадения.Моята майка,неговата пфлегемутер и на6ият син са на 17.05,неговият брат и моята сестра на 25.03 и т.н.Има оЩе много.
Аz утре Ще почерпя.Майтапя го,че zа рожденният ден има правото да кара 1530 км утре  hahaha.

# 160
Хей Сърфи ,4естити на половинката от мое име.  bouquet
Аз си летя на 15.04 за БГ и няма да се засе4ем ,май ...но догодина в Германия ,или във Френско ,или пък лятото пак в БГ... Hug
А Мисти4ката ,тя милата е в треска преди полета ,стискайте палци утре вси4ко да мине наред и да излети. Praynig
Шехи,не кърмя Матео ,на АМ е отдавна...не е на никакъв хранителен режим.
За къпането ,мисля 4е си права ,само дупето,те пъпките са под мишниците..
За крема ,да ще мажа само когато има сърбеж,но за сега има и слагам само по пъпките ,4е милото много го сърби..Благодаря ти,за съветите! Hug  bouquet

# 161
Щрумпфи, Линола Фет е маzен крем. За Франция не zнам да ли го има, но в БГ го имало и то дори със съЩото име. Ина4е бях открила една немска интернет аптека, която доставя и до Франция, zабравих адреса но питай МиШенце, тя е поръ4ала от там  Wink

Сърфи, 4ик, да са ви живи и zдрави мъжете и оЩе дълги години да ви слуШат и глеzят   bouquet  Сърфи, и ти ли zа БГ zаминаваШ? Къде и до кога? Няма ли някой към Варна?  Confused

Шехи, тия дни когато се раzрових да 4ета zа АДто, в един сайт имаШе схема zа zахранване на болни от АД деца, и там въведоха моркови и тиква доста късно, към 10ти месец май  newsm78  Доста се у4удих.

Аааа Лиске, докато няма хелм няма да е модерен  Crossing Arms   Wink

Много рожденници утре, брей  Crazy

# 162
Aбе Штрумфи, що не каза на Мистичната да ти донесе Линола?
Вече е късно...
А те ходят постоянно да пазаруват в Германия.

# 163
Вече е късно...
Ами щот не се сетих...абе това да не е един крем в лилава опаковка?И мирише хубаво ,има вазелин вътре или се лъжа?Нещо ми говори този крем ,трябва да си разровя архива...май с такъв си мазах гърдите докато кърмех..
Ве4ернице ,все не ми остава време да ти отговоря на ЛС ,но не се притеснявай ,няма проблем Hug...и да ти кажа 4е снимките ти са доста добри! Peace

# 164
Вече е късно...
Ами щот не се сетих...абе това да не е един крем в лилава опаковка?И мирише хубаво ,има вазелин вътре или се лъжа?Нещо ми говори този крем ,трябва да си разровя архива...май с такъв си мазах гърдите докато кърмех..
Ве4ернице ,все не ми остава време да ти отговоря на ЛС ,но не се притеснявай ,няма проблем Hug...и да ти кажа 4е снимките ти са доста добри! Peace

Не, опаковките са бяло и синьо. На базата на ланолина е - мазнина, която се извлича от вълната на овцете.
Ти ЛСто не го мисли - гледай да оздравееш, другото е вятър и мъгла. Hug
Приятно прекарване утре и вдругиден! Peace

Общи условия

Активация на акаунт