🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 681
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 720
Лелел голям трън в очите им е Даниела , чак е смешно
Да,голям трън без нос и мозък!Страшен критерий.Не мога да си представя как я харесват мъже в реалния живот,жалка е.По-добре с по-скромни възможности,от колкото просяк,без скрупули.Абсолютно жалка амеба,неприятна за слушане и гледане.А книгата и щеше да има предназначение преди години,когато имаше външни тоалетни и нямаше тоалетна хартия!
[/quote
 Да дам и моите пет думи слава на сестричката по вяра на г-жата с Книгата,ами гладно е момичето,няма желание за работа,няма качества....на какво да се надява,освен да прочете Книгата и да намери Балъка/милионер/ и да си осигури поне известно време охолен живот,под зоркия поглед на нейния гуро/Госпожата с книгата/.Успех им желая,да си останат със здраве и Картие!

# 721
Даца кат латерна.. ма поеми ки въздух бе..заболя ме главата...ег@@@@@си логореята....

# 722
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
С риск да ме замерите с камъни, но Даниела в случая ми хареса
как реагира, какво говори и е напълно права за стадото. Даниела е от типа хора,
които са си самодостатъчни и няма нужда да се валидира и обгражда от други
кокошки и това побърква стадото, точно така е. Тук съм за нея.

# 723
И обективно погледнато имахме вече случай (Роси) в който се видя, че кокошките са си злобнички.

# 724
Данчето не пие, само надига чашките на всяка среща.

Оф, Ферай… и тя си беше заминала, ама добре, че беше Йоана.

# 725
Е, Даниела ако си беше самодостатъчна нямаше да си търси мъж да я издържа...Очевидно си е самодостатъчна на емоционално ниво, а не на материално Grinning

# 726
Данчето не пие, само надига чашките на всяка среща.
Може да има минимум от бутилка, който не брои. С Мартин да не се окажат най-пиещите непиещи. Grinning

# 727
Тя и Роси не беше права да си пише някакви неадекватни бележки като дете от първи клас. И същевременно Косара се показа като една пълна селяндурка като ѝ влезе така агресивно.
Абе, за мен като цяло, за да влезеш в това предаване трябва нещо да не ти е наред Grinning

# 728
Имам един съвсем сериозен въпрос. Какъв смисъл има вече от висенето на Виктор и Мартин в предаването? Те избраха и заявиха избора си. Защо не ги изпидуркат и да остане само Васил с неговите кандидатки? Какво ще ни предложат повече? Всяка вечер на среща с кринджавата си избраница?

# 729
  • София
Идеята ми за начин на живот е точно сходен с този на Даниела, просто аз не съм се усъвършенствала толкова много, колкото е тя.

Кратко, ясно и точно.

# 730
все повече го усещала. това става след шопинг. преди не го усещаше.  и колко фалшиво се смее, и как едва си отваря устата, когато говори и съска. и как бърза, като говори, логореята й е ужасна.
офф, в смисъл, в смисъл ...

# 731
Тоя дето Даца му отказала, трябва курбан да дава на тая дата, че се е оттървал Joy

# 732
Аз съм потресена, че за мъж и жена на тия години една година и половина са дълга връзка….божеее:D

# 733
Тая не млъква бре...

# 734
Ох,тая не млъкна бе!

Общи условия

Активация на акаунт