🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 800
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 285
Като цяло ми хареса шопинга, ама тя наистина пазаруваше доста безразборно...и в един момент изглеждаше, че се опитва да намери предела на Мартин.... охх... Иначе, ако това не беше предаване, а денят на една истинска двойка, не е никак лоша среща- интересна ретро кола, обяд, малко по магазините, но пак казвам, според мен, прекали .. хубаво, някой ти пуска гювеч, запри са малко.. те едни и същи бели ризи, парео и то по 5-6 бройки от всяко. Получи и колие от продукцията..беше приятно, на моменти, докато не започна да се усеща как купува, за да дразни останалите жени и да види Мартин колко ще даде..Grinning

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:09 от BobbyDyl

# 286
Любка в качеството на каква прави разпределение кой за какво е влязъл?
Ако Бранка не беше бурсук с Виктор, Любка щеше само да гледа отстрани как режат луканката. Виж я ти!
Абсолютно. Обира трохите на Бранимира. Търси сметка за лагерите, защото е удобна критика и се почувства унизена, когато видя, че мъжът, с когото се е нацелувала, всъщност не е толкова желан, колкото Третия Ерген.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:06 от Linda*kiss

# 287
Айгюл казва, че не пие алкохол, докато държи чаша бяло вино, от което периодично отпива. 🙄

Колиенцето е мега смешно и грозно. Онези в h&m са по-стилни. Елена от втори сезон също получи колие на тази марка. Нейното обаче беше по-хубаво.

Отвратително триъгълни скули. Противно е за гледане... не я знам как се търпи така, особено щом се погледне в огледалото. 🤦‍♀️

# 288
Беше с бялата туника, не вярвам продукцията да й ги остави, та шопинг е имало май. Това момиче как се радва на цъкането на карта. Сиромашия до шия.

# 289
Никой ли не забеляза колко смешно рипаше с краката Даниела като някаква малка кокошчица когато Мартин и подари колието на срещата пред кабриолета JoyJoyJoy Какви бяха тия кринджави стъпчици не знам Grinning

# 290
Косатката пак да се направи на нещо повече, с влизането видя и се ядоса, убедена съм, че се засегна, иначе защо ще коментира, че и тя има дрехи, всичко ли я засяга тази, с всичко ли се мери и сравнява и иска да е по- и най-, да изпъква. Това момиче е красиво, но толкова ми е тежка енергията й, че чак тегава.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:32 от passionbiojuniper

# 291
  • Glasgow
Тя не оцени ретро колата, от това което видях (насича при мен), а това беше най готиното от срещата според мен😅

# 292
Убедена съм, че Марто играе и за всички сценки и покупки плаща продукцията.

# 293
Марто, Мартооо... Смисълът на живота бил да харчиш пари по удоволствия💔

# 294
Въобще не мисля, че Косара се е засегнала, по-скоро по любезен начин се изрази колко е жалка Даниела.

# 295
АМ и Косара, докато Данка обяснява колко щедър е Мартин

Косара е супер отегчена, а АМ едва прикрива смеха си.

Мартина също едва прикриваше иронията, когато уж защитаваше, че е Ок, ако жената иска, мъжът да ѝ пазарува парцалки.

# 296
Извън криндж шопинга и изпадането ми в ступор от радостта на Данка от евтинджосите с които се зарина, Косара не ви ли се видя напълняла. Лицето и дупето и ми се видяха напомпани.

# 297
Убедена съм, че Марто играе и за всички сценки и покупки плаща продукцията.
Че малко ли бюджет спестиха от ядене на дюнери, пици, йога по полянките и миене на слонове?
Все тая кой плаща сега, важно е кой ще плаща като свърши цирка и дали..

# 298
На моменти Даниела ми изглеждаше хубава или вече свикнах ме  с вида и.
Искам да си представя как го бъзикат приятелите на Мартин след шоуто заради Даниела. Всъщност и Йоана не я намирам от снимките в ИГ като младо привлекателно момиче.

# 299
Този шопинг си е чисто по сценарий и бюджет. Даже разговорът е режисиран, то е очеизвадно ясно. Само да отбележа, че Шри Ланка е 22 милиона, има си милионери, молове, даже магазин на Ролекс и Картие, така че мегдан за хард шопинг е напълно наличен. Обаче в Коломбо - на 3 часа път от тяхната локация на посока. Плюс това да не са луди продуцентите, на Данка да купуват...там стотин лева за плажни парцаля, даже най-вероятно на бартер за продуктово позициониране. Колкото са платили за луканка, толкова и за трикотаж.

И да допълня, че се разгневих окончателно: Алтънбаша от София го влачат без пари, а Шри Ланка има страхотен местен добив на скъпоценни камъни, съответно невероятна местна бижутерия, която хич не е за подценяване и по-ценна от Данкината парненюшка демонстрация на фалшификати на брандове, основно закупувани от източно и западноевропейски, респективно американски съмнителни типове  с цел демонстрация. Ако мерна още някоя Баленсиага или Ван клийф от сингапурския битак, ша съ убидя вечИ.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:21 от NOmerci

Общи условия

Активация на акаунт