🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 594
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 690
Alucard
отчетох голямата колективна грешка с въпросите им към Даниела малко по-назад в коментарите.
не се прави така, но не са имали време да помислят. да речем.
Аз имам чувството, че някой редактор им е пренаписал въпросите или поне им е помогнал да ги напишат, за да звучат толкова точно, ясно и конкретно. Просто не съм забеляза да се изразяват толкова добре повечето.

# 691
Влюбена е Ана Мария, влюбена... И обидена много!
Така ми изглежда и на мен. Дори голямата ѝ уста не работеше по предназначение. Страданието ѝ беше видимо още преди да се разплаче. Явно е имала надежда все още за Мартин, но като видя как се е проснал на амбразурата да защитава Даниела (ха ха, включително и за чувствата ѝ към него), ѝ стана ясно че мачът е свирен.
Не съм учудена как Даниела запази спокойствие, когато не влагаш чувства, е лесно да си спокоен.

# 692
Много искам някой да пита Мартина от какво се издържа😀

# 693
То па Мартин много умен и голям мъж, хвана най-лесната, що да се мъчи, а селянчето щастливо, че го завели на пазар 😀

# 694
На Виктор все още време му е нужно, ама Мартин бързо го схвана. То чак обидно за Мартин. Колко е ясен и прозрачен. Пардон - фалшив. Та на фалшив герой, фалшива героиня.

# 695
Оффф тоя Виктор как се прави на зрял и интелигентен на гърба на Мартин...Не мога..

# 696
Точно така А-М, Даниела е най-големият фейк от всички сезони на Ергенът.
Добре, дори така да е, трябва ли да падат на толкова ниско ниво и да се нахвърлят на Даниела? Това ги прави злобни и прости. Толкоз.
Не са прости, напротив, Ана-Мария е доста по-умна от нея! Така мисля аз.
Според мен, целият Мартинов "харем", трябва да му върне розите и да си тръгне. А той, ако е мъж на място, ще даде роза само на нея. Хайде да видим розовата церемония...

# 697
От това да е топла и да се разкрива пред мъжете. 😂😂😂

# 698
  • Stockholm
Мартин се прави, че не му пука за чуждото мнение, напротив, твърде много се замисли и започна да се колебае. Не е толкова стабилен, колкото се опитва да се изкара.

# 699
Тук Виктор ми хареса. Много дипломатично съветва Мартин. Явно не е толкова глупав, или може би само сред жените оглупява Grinning

# 700
Доживяхме Вико да дава акъл на Марто! Браво Вико! Алелуя!! 😁

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 23:23 от *Амбър*

# 701

Изглежда, че ти знаеш. Тайна ли е?

# 702
Влюбена е Ана Мария, влюбена... И обидена много!
Така ми изглежда и на мен. Дори голямата ѝ уста не работеше по предназначение. Страданието ѝ беше видимо още преди да се разплаче. Явно е имала надежда все още за Мартин, но като видя как се е проснал на амбразурата да защитава Даниела (ха ха, включително и за чувствата ѝ към него), ѝ стана ясно че мачът е свирен.
Не съм учудена как Даниела запази спокойствие, когато не влагаш чувства, е лесно да си спокоен.
Точно така. Даниела остана стабилна, овладяна и уверена, защото няма никакви чувства към Мартин, за разлика от Ана-Мария и Мартина, които чак затрепериха от нерви. Освен това, Данчето е дълбоко студен, пресметлив и неемоционален човек.

# 703
Браво, Викторе! Евала!

# 704
Мддааа, как се извъртат нещата. Виктор се оказва най-адекватен в ситуацията. А Васил ми е по-тъп и от Мартин. Ферай… сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт