🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 517
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 780
Неспасяема история е тоя Мартин. Държи се като 20-годишен зелен младеж. Виктор му казва: "Не се доверявай сляпо, провери си Даниела." и Марто веднага проверява: "Даниела, ти истинска ли си с мен?" Joy Смешник!
Все едно фалшив и лъжещ човек просто ей така ще си свали картите на масата, само защото са му задали правилния въпрос. Expressionless Язък му за всичките претенции, че е по-по-най.
А какво да направи? Да се допита до Любомира може би?
Добре му е на човека с Даниела и това е. Прави това, което той иска, а не което другите жени искат от него. По-зряло щеше да бъде да им се върже на тях, както Виктор на Любомира ли? Много добре вижда, че жените са завистливи. Защо иначе ще се скъсват да го предупреждават? Да не би защото са много добри и загрижени за него 😂

# 781
Мартин като й говори я гледа право в очите, а Даниела като му се обяснява "колко е истинска", постоянно отклонява поглед. Не й било фикс идея някой да я прибере? О, да, само да я издържа!
Защото тя е от тези хора, които обожават звука на собствения си глас. Затова и се изживява като оратор, който гледа към някаква си въображаема публика, а не към събеседника си.

# 782
Поддържана жена ли съм?- Не ядеш , не знам .. правилно ли чух?

# 783
Този Виктор как обиди Любомира… Тя го пита поддържана ли съм, тоя мрънка.

# 784
За какво някой би завидял на Даниела?

# 785
Най-малкото , че Мартин и обръща най-много внимание и няма нужда да е в кокошарника.

# 786
Кое не се разбра? За едни мъже поддържана е в смисъл на тяло и спорт, а за друг, ако пита Мартин - ще ѝ каже, че липсват няколко кубика.

# 787
Виктор и Данка са единодушни - Любчето не е от най-поддържаните 😄

# 788
Малеее, Виктор като отвори тази огромна паст...Не мога Joy Joy Joy Любомира, и тя горката, се стресна

# 789
Силвия казва на Анна-Мария, че са я "наиграли" и Анна-Мария също казва "наиграха ме".
Офффф, тия хора...не се казва "наиграха ме" в контекста, в който го използваха тези двечките, казва се "надиграха ме". Когато някой бъде надигран, означава, че е загубил играта.

# 790
За вниманието, което тя получава от Мартин. А те не получават , седят с пръст в уста и плетат интриги зад гърба й.

# 791
За вниманието, което тя получава от Мартин. А те не получават.
Всички в къщата искат вниманието на Мартин?

# 792
Таман му направихме комплимент и той пак се излага. Как ще обяснява в национален ефир, че Люба е мърла.

# 793
Поддържана жена ли съм?- Не ядеш , не знам .. правилно ли чух?
Дааа😅😅😅

# 794
Малеее, Виктор като отвори тази огромна паст...Не мога Joy Joy Joy Любомира, и тя горката, се стресна
И човек получава дежа вю мигновено сещайки се за мамин Сашко Joy

Общи условия

Активация на акаунт