🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 275
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 185
Аа стоя си зад мнението за вещерството Stuck Out Tongue На тези момичета само манифестации, енергии, зодии, кристали, ритуали за пари, тантри и ангелски карти са им в главите, гледаме ги от сезон едно още. Има си разни такива знаци и АМ точно това намекваше. Но не мисля, че Даниела го разбра или прави нарочно.

# 1 186
Да, и на мен ми стана странно, че Васил определи как в приказките на Ферай имало меркантилни подмятания, ама Даниела като му говореше, че мъжа трябва да изкарва пари, се съгласи с нея…

Защото Даниела говореше за друг мъж, пък Ферай говори за него. Та от там идва разликата Joy

# 1 187
Вико сякаш го смениха, доста адекватен и по-сериозен стана. Или му спряха алкохола... 😁

# 1 188
Да , когато на Бат Васко му дойде на главата лично и от първо лице да покаже мъжката си енергия и да валидира Ферай, рязко обърна палачинката.

# 1 189
На Фери ѝ трябва един чорбаджия да я юрка с манджите, салатата и ракията. Но, ако ѝ осигурява съществуването, ще слугува. Това излъчва тя като послание.
Докато Дана преструвана го играе тип гейша – изкусно да кара уж мъжете да си плащат. Ами.. не ѝ се получава. Дори и най-натопорчения след като му мине сексуалния напън ще се усети, че няма искреност в тая работа и душа. Нали все говори за енергии и духовност.
Това нейното, ако е духовност, то аз съм Венера Милоска.

# 1 190
Търся си някой да ме валидира, моля помагайте!
И аз! Грехота е да не сме валидирани още😅😅😅

# 1 191
Някой беше написал, че тоалетчето на Данчето е от Али Експрес. Вярно е, ето го.
Скрит текст:
Аз се бъзиках, но не е трудно да се сетиш от къде пазарува една разорена бръмчалка. Тя цялата е от Али Експрес.
По принцип моделът е на D&G, но май сте прави и нейната е fake CrySmile

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:58 от BobbyDyl

# 1 192
Васил държи първото място за елегантно отрязване в предаването: “Думите ѝ бяха повече изискващи, отколкото вдъхновяващи”  Trollface

# 1 193
Сега гледам на запис и съм в потрес. Даниела наистина ли каза, че може би ще напусне мъж, ако той фалира?! Тази жена значи е неспособна да има връзка/брак. На всеки може да му се случи да фалира… изражението на Мартин беше малко учудено, сигурно защото той вече е фалирал. 😀
Или е на път да фалира, носят се слуховете, че заведенията му работят на загуба

# 1 194
За варненското е вярно.

# 1 195
  • Пловдив
Кака ти Данче разхождаше и едни маратонки Диор, не разпознавам марки, но ми харесаха и при търсенето им разбрах, че ще си остана само с харесването 🤣

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 15:13 от Десиссслава

# 1 196
И аз смятам, че Ферай ще се пласира при богатите турци. Само да се научи да говори и мисли, има време.

# 1 197
  • София
Даниела материалната жена беше обезкостена снощи от 80% от момичетата (без статистките).
90% от въпросите бяха отправени към Даниела и Мартин. За пореден път се валидира това което всички виждаме - те изнасят сезона за добро или лошо. В случая - лошо!
Даниела още веднъж се оказа, като един морален упадък. Отделно лъжеше като разпрана.
Като изключим Даниела и Мартин, сякаш най-много въпроси имаше към Васил и Любомира, но мога и да бъркам, сякаш останалите бяха наравно.
Най-малко въпроси имаше към Виктор.
Косара застреля Виктор с думата увереност, която той няма, а Васил има, но и той добре отговори на синхрон.

На въпросите от момите най-добре според мен се справи Любомира. Даниела разочарова. Противоречеше си. Анна-Мария пък се омота.
От ергените най-добре с въпросите според мен се справи Мартин, като Виктор ме изненада приятно.

Каква изненада. Виктор и Мартин изведоха на вечеря Буба и Даниела. Добре, че беше Васил да внесе малко разнообразие.

На срещата между тримата ергени отново Виктор ме изненада приятно. Много точни думи към Мартин. Васил също с точно мнение. А Мартин като цяло е сложил тъмно розовите очила и с него на тема Даниела към момента не може да се говори. Той сам си го каза, ако ще 100 човека да му говорят срещу нея, това го амбицира още повече към това чучело.

Дано Мартина и Анна-Мария си тръгнат по собствено желание още днес. Това ще е голям шамар и за Мартин и за Ники Николов.

Офф, Ферай симпа на Данчето и тя с тежката стратегия. Дано се гледа сега колко е жалка. Копи-пейст на книгата на материалната жена. Няма как да и симпатизирам. Отделно, че тя отдавна се дискредитира с фалшивото промо за домакинята и по-късно за трите месеца срок. Категорично се заяви като най-материалната жена след ходещата пластмаса. Толкова глупости изговори. Крещящ червен флаг. Аз след такава среща директно бих станал от масата и повече няма да я погледна. Жалко, че няма такъв ерген досега. Но това се отнася и за момите. Някоя от по-сериозните играчи в сезона, директно и демонстративно ей така да стане и да си тръгне.
А за Васил, е няма такъв образ. Хахаха. Винаги гледа в една точка и отговаря с една и съща интонация, бааавнооо изговаряйки всяка една дума, случайно тя да не се пропусне. След срещата според мен Ферай няма никакъв шанс с Васил. Тя сама се издъни.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:58 от Diavolo

# 1 198
Ферка снощи леко я пропуснах та сега догледах. Ами тя лесна била не иска много - първо една вилица, после чаша хаха ама примери даде. И той като я иронизираше тя "ама и букети и други неща казах.." Голяма бяла птица и образ е тази.

# 1 199
И аз смятам, че Ферай ще се пласира при богатите турци. Само да се научи да говори и мисли, има време.
По-скоро да се научи да НЕ говори и е готова.

Общи условия

Активация на акаунт