🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 780
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 365
АМ на мен ми е жалка, изобщо не ми е умна. Големи приказки, големи закани за връщане на роза, ами като си толкова разочарована - да беше отказала сега тази среща с Мартин. Въздух под налягане ми е.

# 1 366
За съжаление колкото и добър човек да си, ако се обличаш по сутиен мъжете ще те гледат като сексуален обект. Една лятна рокля щеше да е много по-подходяща. Надявам се Анна-Мария да си тръгне доброволно защото очевидно не си подхожда с Мартин, само се карат от ден 1.

# 1 367
  • Пловдив
Мартина ми е все по-сладка, хубаво е човек да има такъв човек до себе си.

Ана Мария я разбирам, моята зодия е, мълчанието ѝ казва всичко, Мартин вече ѝ е в друга графа.

# 1 368
Ако девойките от миманса на Мартинчо и Викторчо имат поне малко достойнство, още на следващата церемония ще им върнат вкупом розите и ще ти тръгнат. Ама курортът е по-важен явно!

# 1 369
Мартина тръгнала по сутиен и пижама, пък се чуди защо Мартин я приема само като сексуален обект. 😁

# 1 370
На Мартин му признавам това, че може да запазва самообладание и спокойствие, когато се водят по-горещи разговори. Не млъква, не се затваря, а търси диалога, не нервничи.

# 1 371
Някъде из медийното пространство имаше изровена стара новина от 2022 г. за Даниела, придружена със снимка, на която е с баща си. Текстът гласеше, че човекът е с деменция, изчезнал е и тя го издирва. Умишлено спестявам снимката. Не е ясно какъв е развоя на събитията там...Докато гледах баща и дъщеря на снимката, си зададох някои въпроси. И нещо не ми изглежда така, както тя се презентира. Израснала е в малко градче или село, в българомохамеданска общност, с вековна принадлежност към ислямската религия. Родителите й са отрудени хора. Със сигурност Даниела не е живяла в комфорт и излишък. Възпитавана е в традиционната култура на помаците. Дори са й дали името Айгюл. Тук идват и въпросите - Как човек, който e възпитаван в труд, изведнъж започва да прави изявления, че да работиш ти пречи да се развиваш духовно и какви ли не аргументи в подкрепа на това? Не обижда ли по този начин родителите си? Общността, в която е живяла? Даниела не е глупава. Вероятно се е старала в училище. Има добър речник, изказ, умее да се аргументира. Въпреки това не е пожелала да има по-високо образование. Тя знае, че с изявленията си и демонстративната меркантилност, настройва хората срещу себе си. Какво цели с това? Според мен добре е осребрила тази си роля. Май твърде много е закъсала финансово и иска да се издърпа за косата като барон Мюнхаузен. Нямам друго обяснение за тоталната й трансформация на всички нива.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 20:43 от Карла_Карла

# 1 372
Не мога да спра да гледам Мартин в ботокса, брр.

# 1 373
  • София /Абсурдистан
Обидените могат да си стегнат багажа кой от къде е.

# 1 374
Много идеалистични представи имате за помаците. Тя е казвала, че е нямала търпение да се махне от малкия град, за което я разбирам, естествено.

# 1 375
  • Варна
Анна-Мария: “Ня’а к’во да ка’а”.

Добре, братле, спокойно.
Много мразя такъв тип на разговор...толкова  ми стана  неприятна и грозна  АМ ,че едва я изтрайвам.
И тази патешката уста,която постоянно  облизва..?!

# 1 376
Обидените могат да си стегнат багажа кой от къде е.
Представям си яко бяха в сезона на Генчо. Щеше да е състезание по сърдене. 😁

# 1 377
Много идеалистични представи имате за помаците. Тя е казвала, че е нямала търпение да се махне от малкия град, за което я разбирам, естествено.
Тя може и да е напуснала малкия град, но той не си е тръгнал от нея

# 1 378
  • here and now
Човек където и да отиде, носи със себе си ума, сърцето и задника си...кой колкото има ...
Даниела може да е сменила физиономията и да е напълнила пазвата, но горните три са си нея ...

# 1 379
Всички са такива Злодеиди там, че гърчовете им пред Мартин и Даниела ми доставят огромна забава 🙂 Анна-Мария за пръв път забеляза красивата гледка 😄 Нямала какво да каже, но отиде на срещата, щото клюкарката в нея няма как да пропусне.. Силвия се надява почивката да продължи. Мартина пак се подмазва на адаша и си мисли че така ще накара някого да се влюби в нея. Другите шест нямат нужда от коментар.. Мърлата, и Кюфтето ще водят парада, другите ще им клакьорстват

Общи условия

Активация на акаунт