🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 597
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 695
Най-странно за мен в този сезон е, че най-големите статистки -Роси , Синтия, Ивет, Александра, Ива, а сега и Алекса всъщност са най-красивите момичета. Не мога да повярвам, че откровено грозни жени като Данчето и Бубето излязоха на челни позиции.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 09:44 от Misi_36

# 1 696
  • Вестерос
Аз пък намразих думата енергия Grinning

# 1 697
Моите 5 стотинки по темата:
Мартин ми става по-симпатичен след трите серии тая седмица.
Има качества на същи Казанова, най-важното от които - увлича се. Жените, които не са прости, също откликват на играч, когато е налице автентично увлечение и за това един похабен развратник, въпреки славата си, е симпатичен на почти всички.

Хвърля здраво емоции, просто защото си е такъв. Логично толкова емоционален човек да има проблеми с доверието. Колкото повече се пазиш, толкова по-здраво падаш в капана, това е всеизвестно. Освен това е и социално животно - сигурна съм, че и в "живия живот", хлътне ли по някоя, прави същото като в къщата - съмнява се, разказва си на близките, слуша им мнението.

Изобщо - увлече ли се, жените го правят на глупак. А той явно често се увлича, прави едни и същи грешки с неподходящи жени и после се оплаква на близките си.

Та така. Мислех го за обикновен играч, от бг тип: несигурен и страхлив, поради което бягащ от връзки. А той нашият емоционален.

# 1 698
Всяка една жена си има оръжие и тактики към мъжете. При Дана е фръцване, дърпане, мяучене, при Мартина-навиране в лицето на природните дадености (и после що я възприемали като..), при Ана-това е умът и стратегиите. Тя знае, че не е Мис и се пробва по друг начин да привлече внимание. И всичките ѝ Фатки към момите са да саботира доколкото може влиянието на Дана над Мартин. Защото до него не може да се добере, той не ѝ дава възможност.
А той пък е такова агне, изобщо не е кръвожадния тип когото описвате. Едната си го върти както иска, на другите търпеливо им търпи фасоните. Големият му недостатък е, че е разглезен, инат и много влюбчив. И сега от един инат прави всичко, което прави.

# 1 699
И аз съм от харесващите този сезон. Той е първия, който ме задържа пред екрана. Забавни са ми, интересни и не ми е скучно.
За Буба и Витя мисля, че нищо не е станало. Поцелуваха се и се върнаха при останалите. Нито оператора се е оттеглял тактично, нито те са ходили из храсталаците. Малко целувки и се върнаха на партито. Това видях аз.

# 1 700
Валидация с перфоратора😅
Аз все още не мога да разбера какво искат да кажат с "искам да ма валидират като жена". В смисъла, в който аз го знам и се използва в английски не те валидират като жена, валидират се твои емоции, мнение, гледна точка 🤷🏻‍♀️

Ами ето - вчера Виктор най-вероятно валидира Любомира в спалнята Joy. Сега Даниелка, като разбере, че в крайна сметка не е достатъчно валидирана, може да се опита и тя да получи валидация от Мартин. Но най-вероятно първо ще поиска гривната към колието Simple Smile

АМ, ако четеш тук - много си готина бе брат. Кефиш ме. Ако само малко понамалиш гърдите, ще си супер. Фен съм ти Simple Smile

# 1 701
  • гр.София
Ех,да беше по-устата Роси, да пита сега Ана Мария защо се цупи,върти очи ,гледа лошо и ревнува... Така както същата и Косара нападнаха нея.
Роси я сдъвкаха хубаво и изплюха.Къде и с кого да споделя, да е весела и непринудена?! Клъцнаха й крилата и сега не я отразяват, понеже вече не е конкуренция, мъжете не се въртят около нея.
Супер си е момичето, ако трябва да си избера дъщеря от там - взимам нея. Само да поработи върху самочувствието си. Не с Маги,надявам се.Да те карат да прегръщаш възглавница и да й говориш, пред камери....
Беше грозно да оставят 5-6 момичета без купон. Всички на басейн, няколко- наказани в къщата.

# 1 702
Най-странно за мен в този сезон е, че най-големите статистки -Роси , Ивет, Александра, Ива, а сега и Алекса всъщност са най-красивите момичета. Не мога да повярвам, че откровено грозни жени като Данчето и Бубето излязоха на челни позиции.

И на мен нито Мартина, нито Косара, нито Анна-Мария, нито Даниела ми харесват. Айде от момичетата на Мартин (трите горе) поне телата им харесвам, но тя и Силвия вади доста привлекателно тяло. От останалите и за мен е пълна загадка, защото Ива, Ивет, Бранимира, дори Ферай са ми в пъти по-красиви от горните изброени. Ясно е, че не е само до красота, но сякаш има всеобщо присъдено мнение, че някой е по-нависоко и всички се хващат за него. Сигурно е въпрос до собствен вкус за зрителите, но вътре в предаването не мисля, че е само вкусът, а и до някакво насаждане от една-две дами и дори може би Мартин (не нарочно, разбира се).

# 1 703
За мен, Мартина, АМ и Силвия, пропиляха шанса си, да си тръгнат с достойнство от Предаването. Сега, когато и да го направят, все ще е късно. Мартин няма да промени отношението си към Данка, а трите маймуни ще се пукат от яд.
АМ като се качи на рамената на Марто, в басейна, направо ме задави от смях. Двете дини ли да държи или себе си. Ако ги беше пуснала, щеше да докара фрактура на черепа на Марто.
Косара, за поред път показа колко тъпо парче е и се чудя Васил, как й одобрява постъпката да клевети от името на други. Само дето не й изръкопляска, но пък я похвали.
Люба и Виктор, май наистина правиха секс. Веднага, като се махна оператора, дадоха кадър от партито на басейна и Виктор беше там, но Люба я нямаше. Може да е останала да си вземе вана Grinning
Маги психоложката, ми идваше да й ударя един задвратник, че разрева момичетата, ако бях там щях да я изгоня от стаята.Много ме изнерви.
Следващия епизод май ще го пропусна, защото не ми се гледа съдби на кръстопът. Масов рев, Николов да си знаеш, че никога не е ок. Ергенът е развлекателно предаване, а не вестник лична драма.

# 1 704
Много ми е мъчно за Роси, наистина не мога да разбера защо се отнасят така с нея, беше много грозно това, че не бяха всички на купона, според мен даже това беше направено с цел точно да се сринат Роси и Ивет.
Ако на продукцията им пукаше,  Маги трябваше да посъветва Роси да си ходи много отдавна

# 1 705
Между другото, някакъв клип на Роси ми беше излязъл в Тик Ток и отдолу й пишат “оправи си носа и ще си супер”. Ами, извинявай, после защо младите момичета си правили операции.

# 1 706
Съжалявам, но никой не е длъжен да дондурка Роси. Много е тъжно, но такива вечно в драмата, вечно притеснени, вечно тъжни, са най-големите енергийни вампири. Беше абсолютна фаворитка на Виктор в началото - с неуместните си изказвания го отблъсна, Васил я хареса - с неадекватните си решения го отблъсна. Е, какво да направим? Алекс, Ивет, Силвия, ей това са мебели, дето никой за нищо не ги бръсне и шанс не са имали, докато Роси абсолютно си имаше шанс.

# 1 707
И аз да се присламча към тези, на които сезонът им харесва Grinning

Както писа СлаБе, най-достоверен и реален ми е. Най-близо до действителността. В която един мъж няма три месеца да ухажва еднакво една сюрия жени, да целува всяка, на всяка да говори едни и същи захаросани клишета, на всяка да се усмихва и с всяка да се държи сякаш е най-важната жена.
Супер изкуствено и досадно беше това в предишните сезони и толкова нереалистично...

Този сезон с всичките му кусури ми е много по-интересен.

# 1 708
Скрит текст:

Пп. Оффф, ама че сте.....  чета ви сега, ама стига сте ме сугестирали, че са тъпи епизодите, бре Joy Joy
Има ли тук и други шматки като мен,  които да харесват сезона, че ще почна и аз като Росито да се самонаказвам сама в ъгъла..... Joy Joy
Има, имаааа, дръж се! Малко сме, ама пък от сой😄
 Най-близкото до реалния живот риалити ми е това. Няма зорлем изнервяне, няма гавра с момичетата от страна на продукцията. Интересно ми е, радва ме начинът по който се развиват отношенията, реакциите им.
 Беше ми писнало предишни сезони да гледам, как момите ходят на пръсти, около богът Ерген и като зомбирани повтаряха в захлас, колко са влюбени, колко е велик.
 Скандалите и изцепките от нищото. Игрите с които всячески се гавреха с тях.
 Та с две думи, идеално ми е сега.
+1 към харесващите този сезон. Гледам си го, като напълно нов формат.Simple Smile

# 1 709
Роси и Ивет и аз ги харесах. Те вероятно и в реала нямат мъж, жените , които не са толкова нахални, шумни, "себе си" (това като го чуя вече и ми иде да повърна), остават в периферията.
Нужна е увереност и по-малко анализи на действителните качества. Иначе в агресивна среда няма оцеляване.
Особено на хиени.
//
Марти парти е от моя отбор – човекът-емоция във връзките. Тръгне ли лавината, няма спирка. Без значение дали ще се мре. Изчезва всяко чувство за самосъхранение.
Но тук е едностранно – Дана преструвана само имитира любов, което той ще усети малко като му се разредят хормоните.

Общи условия

Активация на акаунт