Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 25 972
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, моят син окупира спалнята и сега до мъжото спи той-а аз-в хола. Mr. Green
То лошо няма, но пусто канапе не ме побира, ако и да съм 162.
Давайте акъл как да го отуча нощем да иска при нас.....не мога да го оставя да се къса, направо ще взриви кооперацията. ooooh!
Чакам да видя какво ще ти кажат, защото моя цъфва всяка нощ около 3, в едно с одеалото си и мечо Теди. Чак ми вика "мръдни се" и "не ме бутай"  Mr. Green

# 616
МиУено, може да симулира и още как, мойта също ми врътна един номер, ама бързо я разконспирирах Twisted Evil

Свракич, нема спасение, мацко, Вики по едно време също се беше научила, но като махнахме решетката на леглото й, и като й казах, че така ще спи като големите сега спи там, ама не ме питай, прилепили сме спалнята плътно към нейното легло и спим като на хоро, от едната страна кикиморица ме държи за ръката, от другата мъжо за другата ръка, живот ли еееее, няма ли по-добър живоооот ooooh!

# 617
....Чакам да видя какво ще ти кажат, ...

Пусни си тема и идвам да трупам там точки  Laughing Laughing Laughing
Работя за звездичка и безплатни съвети не давам  Whistling

# 618
Свракич, засега прати таткото на канапето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама, Миленка, той иска баща си..........не мене.
А баща му няма ама нищо напреки.И като му метне една лапа отгоре-онова, ситното, заспива като пукалче до сутринта.
Джей джей-при нас ситуацията е аналогична, само дето спи при нас, в спалнята, и не му е махната решетката на леглото.

# 619
Момичета, моят син окупира спалнята и сега до мъжото спи той-а аз-в хола. Mr. Green
Давайте акъл как да го отуча нощем да иска при нас.....не мога да го оставя да се къса, направо ще взриви кооперацията. ooooh!

Кого искаш да отучваш? Татето или синето?

# 620

Кого искаш да отучваш? Татето или синето?
ЛИСКА - кой, според тебе, ще се къса нощем-татето или синкото?От рев имам предвид. Mr. Green hahaha

# 621
Нищо не разбрах....връщам се пак да чета

# 622
....ЛИСКА - кой, според тебе, ще се къса нощем-татето или синкото?От рев имам предвид. Mr. Green hahaha

Може и таткото да се кине от рев по тебе, знае ли Лиска?  Whistling

newsm09 Това не е истина  ooooh!
Да не си влюбена?  newsm78

# 623
Ми всеки може да се кине от рев.
Не ти ли се е случвало и на теб?!

# 624
ох, радвам се, че не ти харесва.... Flutter

Значи, радваш се, че аз не го харесвам. Така, дотук добре. НО...

Бомбич,
таман не се борим за едни и същи маже, мари  Peace
Яд ме е, че не ми го харесваш поне мънинко Whistling

Да, но пък не се радваш, че Мина не го харесва. Това не мога да разбера newsm78 Иначе, не съм изцяло руса, но съм на руси кичури. Това брой ли се?

Значи да обобщим: искаш аз да не го харесвам, а пък Мина да го харесва Thinking
Може би, тя е по-безобидна и нищо няма да му направи, ако й падне newsm78. Има и още един вариант, двете ще си поделите плячката Mr. Green Това ще да е bowuu

Аз съм зодия РАк, ако знаех какво искам, нямаше да съм тук Mr. Green

Цомба не е свлачище, тя е лавина- всичко по пътя си отнася  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Баси майката ooooh!

# 625

newsm09 Това не е истина  ooooh!
Да не си влюбена?  newsm78

Не мааа....дзверо изключи компа и докато се оправя с него, вие сте изписали 3 страници.Не можах да хвана тематиката , ако изобщо има такава де Mr. Green

# 626
Драги слушатели, прекъсваме спортната емисия, за да ви предадем важно съобщение:

Темата на топика (топика на темата)е "Живота, вселената и всичко останало". Продължаваме с излъчването на спортната среща по игра на ластик между отборите на сините гащички срещу червените гащички. Публиката все още е спокойна. Колега Галов?

# 627
Ох, Сврако, да ти имам проБлема.Що и при мен не беше така?Дзверо иска само при мен.
Снощи спа при нас, на спалнята, защото ми писна да ставам през две минути и да го проверявам дали има Т или не Crossing ArmsНо спалнята ни е голяма, така че може да спиме и 3-мата.За щерката няма да има место, обаче Crazy
Остави го да пореве няколко вечери, па ше му мине.

# 628
От колко е тоя мач бе?От 18 часа ли? Почнал ли е вече?

# 629
От колко е тоя мач бе?От 18 часа ли? Почнал ли е вече?

К`ъв мач?  newsm78
Нали на ластик ще скачаме?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт