Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 24 152
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 75
ЛЕО-на колко годинки е щерка ти? И въобще ли не си я давала на ДГ?
Задавам въпроси, щото ми се мотат тука една мисли порочни из главата.... ooooh! Whistling

На 5 и половина е. Пробвах да я дам , но е непрекъснато болна и не става  ooooh! Някои деца просто не стават за тая работа, но без да пробваш няма как да разбереш  Laughing

# 76
Хора, май съм издържала теста, щото сега ми се обади личният ми мениджър (мерси bowuu) да ида да се разбереме за съвместната ни работа  #Crazy

Вдигам се да се оправям  Flutter Flutter Flutter

Ами, как няма да го издържиш с такава външност, той(личният ти мениджър), просто иска да те види пак и пак и пак....
Аре, ЧЕСТИТО   bouquet

# 77
ЛЕО-на колко годинки е щерка ти? И въобще ли не си я давала на ДГ?
Задавам въпроси, щото ми се мотат тука една мисли порочни из главата.... ooooh! Whistling

На 5 и половина е. Пробвах да я дам , но е непрекъснато болна и не става  ooooh! Някои деца просто не стават за тая работа, но без да пробваш няма как да разбереш  Laughing
Аз да си кажа болката-ако има начин-ще го оставя да го гледа гледачката му до някаква такава възраст, после-предучилищна. Направо ми се свива сърчицето за него, той си ми е леко глезен....и за приспиване, и за отношение-абе изобщо.... ooooh! ooooh!

# 78
Faithless, не бой се. Ще пореве, пореве 1 - 2 месеца и ще свикне. Какъвто и глезан да е, при многото деца ще му е по-добре!

# 79
Аз да си кажа болката-ако има начин-ще го оставя да го гледа гледачката му до някаква такава възраст, после-предучилищна. Направо ми се свива сърчицето за него, той си ми е леко глезен....и за приспиване, и за отношение-абе изобщо.... ooooh! ooooh!

Не страхуйся. Като гледам децата ни са на една възраст. Моето също е голям глезан и много добричък още от малък, аз тръгнах на работа когато беше на 9 месеца и в началото свекърва ми(Бог да я прости) го гледаше, но почина и след това си наехме детегледачка, но тя постоянно и само на него обръща внимание, той няма контакти с други деца и се разглезва и разнежваше още повече. Тя постоянно му трепереше, като излезят не му дава да мръдне да не би нещо да стане и т.н. и още много други неща да не обяснявам. Като стана на 1 г и 4 месеца го пуснах на ясла и да ти кажа и за миг не съжалявам(освен това, че в началото много се разболяваша). Научи се на дисциплина, ред и режим и освен всичко му е забавно да си играе с децата. Отношението на всичките детски работници в яслата е перфектно(поне в нашата).
Ти ги предупреди, че е по стеснителен и глезлив, и те ще имат съвсем друго отношение към него, т.е. ще пипат по-тънко докато свикне, а то ще се адаптира бързо, повярвай ми.

Извинете, че занимавам всички с дългият си пост, но малко късно се усетих, че може и на лични Embarassed

# 80
Еееех, скучно ми е, и ми се спи, а трябва да излизам ooooh!
Ама като се прибера ше го лягам newsm46

# 81
mylenka браво на теб! Добро начало. Добра новина!
Faithless, никой няма да се грижи за принца както мама. Даже и бавачката  Mr. Green Направо се ориентирай към надомна работа.

# 82
  • София
Свракич, ай да родиш йош едничко!!!
Аз съм дадена на 11 месеца на ясла - па станах човек, опс - женище  Mr. Green
Мойта на 11 месеца я дадох на майка ми,
после на две годинки и няколко месеца на градина  Sad

Социалния контакт е мнооооого важен!!!
Смело майка!!!
На всички дечицата са ни свидни,
а и да не биеш главица после с егоизма  Praynig

мама_знае
различната ни позиция нали няма да те спре да метнем по кафе  Hug

# 83
Пих едно кафе по съвет на Хапя. Но ме заболя стомаха и се наядох като за последно.
Доспа ми се обаче Mr. Green Мисля, че е време да си ходя Laughing

# 84
# 85
Пих едно кафе по съвет на Хапя. Но ме заболя стомаха и се наядох като за последно.
Доспа ми се обаче Mr. Green Мисля, че е време да си ходя Laughing

На теб забравих да ти кажа,че ми беше много приятно да си поговорим на срещата HugПреди това сме имали по-малко възможности.По-късно ще ти пратя линкчето,което ти обещах Wink

# 86
mylenka браво на теб! Добро начало. Добра новина!
Faithless, никой няма да се грижи за принца както мама. Даже и бавачката  Mr. Green Направо се ориентирай към надомна работа.
ООО, тя го гледа даже по-търпеливо и от мене, бе, а той плаче за нея. Това е яко показателно за мене поне.
Гигова-мое да ме освиркате, обаче синкото все още на обяд се случва да бъде приспан на ръце, примерно, а нощем спи при нас, щото се буди.....и плаче и иска при баща си-а той няма против.
Иначе нииииикак не е притеснителен-да знайш как сваляше мацките оня ден в офиса ми-ехеееееее Heart Eyes Mr. Green

# 87
По-късно ще ти пратя линкчето,което ти обещах Wink
Прати ми го, че не помня за какво става въпрос Mr. Green

# 88
Mina, и коя позиция ни е различна  newsm78  За  кафе съм винаги готова.
смях по обяд
А, и още нещо. Знаех си, че си дебелана само на аватар. Ама просто бях сигурна ша знайш. Виж на Цомба цомбите на живо ме впечатлиха  bombs

# 89
Гигова-мое да ме освиркате, обаче синкото все още на обяд се случва да бъде приспан на ръце, примерно, а нощем спи при нас, щото се буди.....и плаче и иска при баща си-а той няма против.
Иначе нииииикак не е притеснителен-да знайш как сваляше мацките оня ден в офиса ми-ехеееееее Heart Eyes Mr. Green

Що, бе Боби, да те освиркаме, всеки си гледа детето както си иска, негово лично право е да го възпитава както намери за добре, със собствени методи(доста съм изписала в оная тема).
Значи, щом ти го приспиваш на ръце и там така ще го приспиват, имало е такъв случай в нашата ясла, преди да отидем ние, само че с по-малко детенце(11 месеца), та него са си го гледали и приспивали като бебенце, сега е по-голямо и е в нашата група. Така че, не се притеснявай, просто им кажи какво да правят с него, какви навици има, какво обича и мисля, че няма да имаш проблем Grinning
Както казва Мина, социалните контакти при децата са много важни, напълно я подкрепям.
Ясла или братче/сестриче, за да не става егоист Grinning  

Общи условия

Активация на акаунт