Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 25 992
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 765
  • някъде ... тук ...
По бавно, че не смогвам да записвам Simple Smile ...
И аз Crazy
Аз съм ЛъвоДева Mr. Green - на 22.08

# 766
:
Аз съм ЛъвоДева Mr. Green - на 22.08

Аз тогава съм РакоЛъв  Mr. Green

# 767
ЕлиТ, и Лео, знаете ли, че тези, които са родени на границата, между две зодии , били най- проклетите хора?   Crazy
Аз съм овено- теле (поне все съм копитно)  Whistling

# 768
  • София
да се запиша и аз: 3 април.

# 769
ЕлиТ, знаеш ли, че тези, които са родени на границата, между две зодии , били най- проклетите хора?   Crazy
хех-благодаря, че ме светна, аз съм на 20.03...и к'во-овнориб ли съм или рибоУФСЪ? Crazy newsm78

# 770
ЕлиТ, и Лео, знаете ли, че тези, които са родени на границата, между две зодии , били най- проклетите хора?   Crazy

Да бе Naughty, ние сме толкова добрички  Mr. Green

# 771
Свракич, рибата не е до 20- ти, до 22 е , шаран си си, или лапни- шаран  Mr. Green hahaha

# 772
Добро утро!

Гледам, нови особи са навлязли в спам - пространството. Ей сега вече няма да имате изчитане Whistling
Цомбе, как е дребен? На ръба на нервна криза съм с моето кашлящо дете ooooh! Хубаво, че поне през нощта беше спокойна, сега с нови сили Sad Tired
Поръчах си е-card, до няколко часа ще ми я донесат Grinning

Тези дати какво трябва да значат - кой кога ще черпи, че одъртява ли?  Sunglasses
Айде и аз в кюпа - 13.12., ама до тогава ще сте забравили Mr. Green

# 773
Свракич, рибата не е до 20- ти, до 22 е , шаран си си, или лапни- шаран  Mr. Green hahaha

Сигурна ли си? Татко е на 21.03 и си е цял ОВЕН Peace

# 774
...

ooooh!  Дотогава няколко пъти трябва да ни подсетиш, че сме повечето руси  Flutter Flutter Flutter

# 775
Абсолютно не е така, моля ти се, от 21.03 или от 20 е. Naughty
Добро утро!

Гледам, нови особи са навлязли в спам - пространството. Ей сега вече няма да имате изчитане Whistling
Цомбе, как е дребен? На ръба на нервна криза съм с моето кашлящо дете ooooh! Хубаво, че поне през нощта беше спокойна, сега с нови сили Sad Tired
Поръчах си е-card, до няколко часа ще ми я донесат Grinning

Тези дати какво трябва да значат - кой кога ще черпи, че одъртява ли?  Sunglasses

Я кажи, бързо ли става? Praynig

# 776
Стрелче, вие водихте ли я на изследвания? Какво казаха?

# 777

Извод - искам снахата от тебе...а с тебе ша си пийм ракийката у дворчето на бъдещата ни селска къщичка. Mr. Green
Ноууу проблема!!!
Само да излезне сна`а!!!!
От твоите уста - в божиите уши!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А ракийката може и на нашето дворче, под хасмата, сред китките.... Whistling Whistling Whistling
Дотогаз, да се надявам и навес със каминка ще ми направят, с пейки, маса...само за салата и ракийка по вечерно време... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 778
Съжалих, че си поисках закуска. Аз съм на един портокал - диетично #Cussing out
А вие с тези красоти, дето пускате......получих слюноотделяне. Цомбич, аз искам края на баничката, защото хрупка, мммм. А на Лео цялата тава пу е за мен bowuu
И аз съм рак  Laughing

# 779
...

ooooh!  Дотогава няколко пъти трябва да ни подсетиш, че сме повечето руси  Flutter Flutter Flutter

То ще се чуе, споко  Mr. Green

Гигова, само гърлен секрет и взеха - всичко в норма.  Rolling Eyes Пак се върнах на варианта с хомеопатия, до сега действаше, дано и този път помогне Praynig Баси, един месец вече не мога да я оправя - ту намалее тази кашлица, ту пак започне Close

Общи условия

Активация на акаунт