Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 25 973
  • 1 810
  •   2
Отговори
# 375
Моите лични наблюдения са, че няма жена, която да се харесва в огледалото (ако не броим разните му там превземки)... Освен това съм забелязал, че няма на света достатъчно думи и интонации, които да убедят една жена, че не е... че не е некрасива.

И това е вярно newsm78 Wink

# 376
Моите лични наблюдения са, че няма жена, която да се харесва в огледалото (ако не броим разните му там превземки)... Освен това съм забелязал, че няма на света достатъчно думи и интонации, които да убедят една жена, че не е... че не е некрасива.

Тук си много прав Peace

# 377
Най-накрая и аз да се прибера  Laughing, гледам снимките са ви харесали  Laughing И за дебели задници да не говорите, ако обичате, много са ви убави д-тата и не само Flutter (ако бях мъж Whistling WhistlingMr. Green

# 378

Не съм на работа. Днес и утре почивам. Изшетах дома и сега релаксирам малко. В чудесна кондиция съм, не съм нервен Sunglasses

Дори ще споделя това парче с вас.

# 379
Дори ще споделя това парче с вас.

Йоо

И от мен

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 16:57 от Вини

# 380
Почивай си и пийвай повечко течности.

# 381
# 382
Вини, пусни си това, стани от стола, свий си леко  коленете и в ритъма на саунда си раздвижи раменете. Помага, вярвай ми Simple Smile

# 383
Пере, ти в М-тел ли работиш? Защото моят човек си даде GSM-а(Sony Ericsson M600), който е още в гаранция да му сменят панела, защото тъч скрина нещо се беше прецакал и те като му го върнаха му нямаше мемори картата(т.е. присвоили са си я, да не кажа другата дума). Иначе доставиха панел и го оправиха, ама много ме хвана яд, че са такива кокошкари загубеняци. Говоря за магазин на М-тел във В. Търново.

# 384

Кокошкари има навсякъде за съжаление.

# 385
Вини, пусни си това, стани от стола, свий си леко  коленете и в ритъма на саунда си раздвижи раменете. Помага, вярвай ми Simple Smile

A това с поливането да го правя ли? Помага ли? newsm78  bath

Така ли?  newsm35
 Joy

# 386

Анджек  Mr. Green

Аре, отивам да си взимам щерката от ясла. Палава вечер ви желая
Wink

# 387
Е, сега сам ли останах с жените?

# 388
Е, сега сам ли останах с жените?

Оплакваш ли се?  Thinking