Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 26 151
  • 1 810
  •   2
Отговори
# 390
Ама нееее! Аз с надежда го казах Simple Smile

# 391
За всички, които не си харесват дупетата, брадичките, муцунките, … другичките нещица
Чудя се защо ми е толкова добре при вас, а то какво било. Всички с кусур и само я- лична убавица  Twisted Evil

# 392
За всички, които не си харесват дупетата, брадичките, муцунките, … другичките нещица
Чудя се защо ми е толкова добре при вас, а то какво било. Всички с кусур и само я- лична убавица  Twisted Evil

И я, и я bowuu Flutter

# 393
Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак  Crazy

# 394
# 395
ох, има една тема на първа страница - "Ще ставам кръстница-дайте идеи ".............прочетох я като "Ще ставам Мръстница-дайте идеи" Blush

# 396
ох, има една тема на първа страница - "Ще ставам кръстница-дайте идеи ".............прочетох я като "Ще ставам Мръстница-дайте идеи" Blush

Ся като па завалят едни идеиииии

# 397

Ся като па завалят едни идеиииии

Искаш да пуснеш тема ли Mr. Green
Аз идеи не давам....не искам да ми взимат хляба Flutter

# 398
Уважаеми дами (и ти, Лиске), в стария ми форум е започнал нов скандал, в който аз няма как да не се намеся, още повече, че бана ми изтича след 15 минути. Ще отсъствам от час до седмица. Зависи Simple Smile Ще ми липсвате, освен ако не получа нов бан на петата минута и посърнал пак се върна при вас. Хайде, отивам да творя чудеса от храброст и доблест. Все пак там съм авторитет. Тукашната роля ми харесва, ама я да си припомня, че и побойник съм бил Simple Smile

# 399
Уважаеми дами (и ти, Лиске), в стария ми форум е започнал нов скандал, в който аз няма как да не се намеся, още повече, че бана ми изтича след 15 минути. Ще отсъствам от час до седмица. Зависи Simple Smile Ще ми липсвате, освен ако не получа нов бан на петата минута и посърнал пак се върна при вас. Хайде, отивам да творя чудеса от храброст и доблест. Все пак там съм авторитет. Тукашната роля ми харесва, ама я да си припомня, че и побойник съм бил Simple Smile

БГ-мамата като резервен вариант.
Като втора цигулка. Като спасителен
пояс. Като на Робинзон Петкан. Като...
Това е. На празници сама. Участта на
любовницата. Уважаеми дами.

# 400
Стоенчо, дай линк към другия форум.Ще дойдем, ще овършеем и ще си тръгнем Mr. Green

# 401
Така, ето снимка на "любимия" модератор (как отговаря на един от тамошните юзъри)

http://insomniac.hit.bg/skorpi%20nerven.JPG

И ето го отговора на спамерите Simple Smile:

http://fastbg.hit.bg/

Това е, на боййй!

# 402
Опа! Тези са по старото време, още час бан... Засрамен се връщам (ама бъдещите си постове ги написах в ноте пад и за секунди ще им оспамя форумището)...

# 403

И ето го отговора на спамерите Simple Smile:

http://fastbg.hit.bg/

Това е, на боййй!

Много разгневен, този модератор  Mr. Green

# 404
При това говорим за форум на онлайн игра. Повечето са деца там... А скоро май само такива ще останат, дъртите се махнахме един по един...

Общи условия

Активация на акаунт