Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 25 973
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро на всички!
За мен не е добро CryЦяла нощ не съм спала.Дзверо има температура.Снощи в 12 часа дойде при мен в хола, аз се опулих, но не му обърнах внимание и го сложих в леглото.Реших, че май ми е време да си лягам(за първи път толкова рано).Пипнах го, гореше.Изобщо не ми трябваше да му меря температурата, то си личеше, че е доста.Дадох му Панадол.Спа при нас на спялнята, поне да не ставам през 2 мин. да го пипам по челото.По едно време уж я беше свалил, ама към 4 часа пак започна да гори.И пак Панадол.Сега пак има CryНо този път му дадох Нурофен.
Баси, писна ми, братче.Утре трябваше да ходим да му слагат полиомиелитната ваксина CloseА сега с тая Т, незнам дали ще може.
Знаех си аз, че ще стане така.В събота на мъжо брат му го е взел с него и децата му.Едното е било болно, вирус  -  температура, болки в корема.На мъжо майка му го е знаела това, но нищо не казала.Е може ли такова безочие братче..А тя ни е Джи Пи то.

# 466
....В събота на мъжо брат му го е взел с него и децата му.Едното е било болно, вирус  -  температура, болки в корема.На мъжо майка му го е знаела това, но нищо не казала.Е може ли такова безочие братче..А тя ни е Джи Пи то.

ooooh! ooooh! ooooh!

# 467
Добро утро на всички!
За мен не е добро CryЦяла нощ не съм спала.Дзверо има температура.Снощи в 12 часа дойде при мен в хола, аз се опулих, но не му обърнах внимание и го сложих в леглото.Реших, че май ми е време да си лягам(за първи път толкова рано).Пипнах го, гореше.Изобщо не ми трябваше да му меря температурата, то си личеше, че е доста.Дадох му Панадол.Спа при нас на спялнята, поне да не ставам през 2 мин. да го пипам по челото.По едно време уж я беше свалил, ама към 4 часа пак започна да гори.И пак Панадол.Сега пак има CryНо този път му дадох Нурофен.
Баси, писна ми, братче.Утре трябваше да ходим да му слагат полиомиелитната ваксина CloseА сега с тая Т, незнам дали ще може.
Знаех си аз, че ще стане така.В събота на мъжо брат му го е взел с него и децата му.Едното е било болно, вирус  -  температура, болки в корема.На мъжо майка му го е знаела това, но нищо не казала.Е може ли такова безочие братче..А тя ни е Джи Пи то.

НИКАКВА ВАКСИНА, разбира се, то и лекарят ще ти го каже.Вие защо толкова сте се забавили с полиото? newsm78
И изобщо , като са знаели, че ще има ваксина, защо са го събрали с болно дете? ooooh! ooooh!

# 468
Станалото станало. Не се ядосвай! Сега още ли му е висока температурата? Тъкмо ще си поиграете с децата си, вместо да излизате навън в тоя студ  bowuu
Цомбе, ай ся свекървата виновна за всичко.

# 469
мама_знае, честит ти рожденник, да е жив и здрав имнооого да те слуша и всичко което си пожелаеш да ти купува Peace
Благодаря за почерпката-хареса ми Grinning...вече пия трета пещерска и то с една салата, ама като само една си копнала, ще трябва да изпия една бутилка само с една салата, направо съм за съжаление Sad

Бомбе, да оздравява детенце, давай му повече течности много витамини, изцеди му лимон във водичка и го подслади с мед, аз на моят редовно така му давам и хем му е сладко, хем е витаминозно, даже и да не е болен профилактично му давам.
Когато е болен-никаква ваксина Naughty, като оздравее ще му я сложите, не е фатално.

# 470

НИКАКВА ВАКСИНА, разбира се, то и лекарят ще ти го каже.Вие защо толкова сте се забавили с полиото? newsm78
И изобщо , като са знаели, че ще има ваксина, защо са го събрали с болно дете? ooooh! ooooh!
Естествено, че няма да му слагам ваксина.
Свекито ни е лекаря.
Не ме питай що не сме я слагали, щот е дълга и широка.Сега трябваше да слагаме тая, дето се слага на 14 месеца, 4-ти прием.Добре, че махнаха 5-тия прием, че щехме да я втасаме.Остава ни и последното ДТК, дето се слага на 24 месеца ooooh!Но нея трябва да я слагаме чак октомври месец(тогава изтича 1 година от последния прием).
Що, щото са малоумници, за тва Close

# 471
Бомбич, ще се оправи скоро хлапето Hug

# 472
  • някъде ... тук ...
Ето Ви Почивните дни през 2007 Sunglasses

# 473
Според тоя календар нито един ден по Великден не се почива Shocked

# 474
Станалото станало. Не се ядосвай! Сега още ли му е висока температурата? Тъкмо ще си поиграете с децата си, вместо да излизате навън в тоя студ  bowuu
Цомбе, ай ся свекървата виновна за всичко.
Абе аз не се ядосвам, само съм бясна Mr. Green
Ако не ни беше джи пи, нямаше тя да е виновна, ама кво да се прави....късмет Wink

Да ти е жив и здрав овньото  bouquetКак го търпиш? Моя също е овен и понякога направо ми иде да го гръмна.Особено тая сутрин.За първи път да си е в къщи, когато ставаме.Скарахме се, защото не искаше да се обади на майка си и да й каже за Т.Наговори ми куп глупости.Разревах се.ама кво ли му пука на него.Взе си дебелия гъз и се изнесе Close

Бомбе, да оздравява детенце, давай му повече течности много витамини, изцеди му лимон във водичка и го подслади с мед, аз на моят редовно така му давам и хем му е сладко, хем е витаминозно, даже и да не е болен профилактично му давам.
Когато е болен-никаква ваксина Naughty, като оздравее ще му я сложите, не е фатално.

Абе малко е фаталничко, щото е на 2 години и почти 5 месеца.Ваксините трябваше да свършат на 2 години, а при него ще е на 3.
Както и да е, няма значение.
Ще го пробвам с лимона, 10х Hug

# 475
Според тоя календар нито един ден по Великден не се почива Shocked
9-ти април е почивен ден, като не броя 7-ми и 8-ми, защото са събота и неделя.
Затова и учениците са на у-ще на 10-ти Wink

# 476
  • някъде ... тук ...
Каси, той понеделника по принцип си е почивен, иначе линка е за добавянето на почивни дни и отработването им през годината. Погледнете един обикновен календар и ще видите червените цифри Wink

# 477
# 478
Моята свеки цял живот е работила с доктори,.....и е много внимателна, когато се отнася за Станислав.
Аве Цомбич, вие що не намерите отделен педиатър за дечкото? тя има ли такава специалност?
Ние си имаме джипи, но при него никой не ходи вече. Аз лично вече 2 пъти ползвам педиатъра на Станислав и за мене-а втория път ми издаде и болничен. На частен прием е, но цените му са безуууумно ниски. ooooh! И сме много доволни.
МАМА ЗНАЕ-да ти е жив и здрав рожденика. Моят е Телец-рафинираният вариант на Овена-та знам за какво говориш. bowuu

# 479

Аве Цомбич, вие що не намерите отделен педиатър за дечкото? тя има ли такава специалност?

Тя е педиатър.

Общи условия

Активация на акаунт