За мен не е добро
Цяла нощ не съм спала.Дзверо има температура.Снощи в 12 часа дойде при мен в хола, аз се опулих, но не му обърнах внимание и го сложих в леглото.Реших, че май ми е време да си лягам(за първи път толкова рано).Пипнах го, гореше.Изобщо не ми трябваше да му меря температурата, то си личеше, че е доста.Дадох му Панадол.Спа при нас на спялнята, поне да не ставам през 2 мин. да го пипам по челото.По едно време уж я беше свалил, ама към 4 часа пак започна да гори.И пак Панадол.Сега пак има
Но този път му дадох Нурофен.Баси, писна ми, братче.Утре трябваше да ходим да му слагат полиомиелитната ваксина
А сега с тая Т, незнам дали ще може.Знаех си аз, че ще стане така.В събота на мъжо брат му го е взел с него и децата му.Едното е било болно, вирус - температура, болки в корема.На мъжо майка му го е знаела това, но нищо не казала.Е може ли такова безочие братче..А тя ни е Джи Пи то.

...вече пия трета пещерска и то с една салата, ама като само една си копнала, ще трябва да изпия една бутилка само с една салата, направо съм за съжаление 
, като оздравее ще му я сложите, не е фатално.

Как го търпиш? Моя също е овен и понякога направо ми иде да го гръмна.Особено тая сутрин.За първи път да си е в къщи, когато ставаме.Скарахме се, защото не искаше да се обади на майка си и да й каже за Т.Наговори ми куп глупости.Разревах се.ама кво ли му пука на него.Взе си дебелия гъз и се изнесе