Спамо- чат темичка (26. 3- 1. 4)

• 25 991
  • 1 810
  •   1
Отговори
# 720
Ето тези вибратори Simple Smile

Значи ти ме зави снощи? Ето защо съм спал като къпан Simple Smile

# 721
Добро утро и от мен!

luna, къде се загуби бе жена, бременееш си някъде спокойно и само ни гледаш сеира и никва не се обаждаш. Ами що така?

Миленич, с много хубава песничка ни събуди, благодаря!

Как са децата? На Миленка се е оправила, ама по ме интересува как е Ванката на Бомбич?

Хубави темички чета за вибратори, маструбация и туй-онуй. Абе наистина тая жена много се изложи, като каза че не знае как се ползва(вибратора), а може и да се опитва да се пошегува, де да знаеш.

# 722
Стоене, отговори на феновете:

Жена ти ли те доведе тук както в случая със сопранов(и сега не може да го отмести от компютъра), или ти тепърва ще я зарибяваш с форума?

# 723
Гигова, тук съм, кака!!! bowuu  Ям, спя и дебелея... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А пък за вибраторите, к`во да кажа?!?!?! Ми к`во е туй чудо, бе?!?!?! Mr. Green Mr. Green
Mr. Green
Я, ме просветлете!!! Whistling Whistling Whistling

Кои са болните?????

# 724
Стоене, отговори на феновете:

Жена ти ли те доведе тук както в случая със сопранов(и сега не може да го отмести от компютъра), или ти тепърва ще я зарибяваш с форума?
Имаше някъде линк, и то точно в настоящата тема. Но хайде, ето, от мен да мине:
http://archives.bg-mamma.com/archive/000/108/935/108935/108935.html

# 725
Ти остави вибраторите, ами топчета разни и гумени езици моля ви се, е това като го прочетох такъв смях ме напуши, е още се хиля и колегите ме питат добре ли съм.  
Айде, отивам да си доизпия кафето с една цигарка и пак се връщам.

# 726
Ти остави вибраторите, ами топчета разни и гумени езици моля ви се, е това като го прочетох такъв смях ме напуши, е още се хиля и колегите ме питат добре ли съм. 
Айде, отивам да си доизпия кафето с една цигарка и пак се връщам.
Пък аз още си чакам да ми поднесат кафенцето,
 ама само лъжци тука... Whistling Whistling Whistling
Е, отивам и аз да ударя едно...

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 09:02 от luna

# 727
Заповядай, Луне!

# 728
# 729
Аз трябва да тръгвам ,макар че искам тук и с вас , ама нямя как  Weary.Бомбе ,/това сериозно /, изчакай детето да оздравее напълно и тогава го ваксинирай. Моята щерка я ваксинираха ,когато беше почти излекувана/ по преценка на лекарката/, и после като се отключи една алергия, и до ден днешен се боря с последствията .Искрено се надявам в скоро време да нямате проблеми. Цункай бонбона   love001.

# 730
Добро утро smile3507
Уууууф, как ми се спиии.Дзверо е добре, дивее в момента, но не иска да яде SadОбаче пие чай като за световното.
Ох, снощи забравих да ви се "похваля"....то нали знаете, че като съм зле, трябва да съм най-зле.Снощи Иван падна от един стол(пластмасов) и си цепна лека кратуната отзад.1 час държахме лед, поне да не се подуе много.Сега не дава да се пипне, виждам че е подуто.Има и една резка червена с засъхнала кръв по нея.Дали има някакъв проблем ThinkingНещо вътрешно?Като бебе два пъти така си праска главата.Гледам го - външно не се е чалдосал Mr. Green
Ох, тая седмица ми е ебати седмицата ooooh!

# 731
  • София
Добро утро!
Ето ви нещо за събуждане:http://www.daler.ru/pictures/men/others/g8xv4je98mh659c8gd4qx7heioz6y0bz_1.jpg

Луна, ето ти кафе

Ла Бомба, не би трябвало да има нещо по-сериозно на твоя малчо-досега щеше да си проличи. Все пак ако се притесняваш-заведи го на лекар.

# 732
Добро утро.
Стига с тия кафета, бееее. Дайте нещо за хапване  Mr. Green

Никой нищо не казва за следваща среща, кога се очертава, ала бала.... Явно още не сте се наспали от събота Whistling

# 733
 ooooh! Ох, вибратори, гумени езици, сутиенииииии .... Whistling

Цомбе, споко, ако не да си Боже, имаше нещо, щеше да си проличи още снощи  Wink

Дуци, засега споменахме само, че евентуално ще е на 28. април, но дотогава има много време и подлежи на обсъждане  Rolling Eyes

Айде, отивам за закуска.  Laughing

# 734

Никой нищо не казва за следваща среща, кога се очертава, ала бала.... Явно още не сте се наспали от събота Whistling

Айдееее, русото почна да ти личи Mr. Green
Говорихме за 28-ми.
Нали общофорумските срещи се правят всяка трета събота от месеца.Е, нашите ще са последната събота, за да не се засичат и да няма сърдити Wink

Общи условия

Активация на акаунт