Надявам се да сте добре и да сте щастливи с настъпването на пролетта, с ведрина в душичките.🌷
Пак се включвам! Аз съм жената от Дания!
Добре съм, оправям се, обаче днес съм малко по-зле от вчера.
Вчера се почувствах много добре (защото и Зинат подпомогна процеса по възстановяването ми), раната изсветля и като се разшетох, от глупост или от щастие, не знам, но главата ми все надолу наведена беше.🥺 Вечерта взе много да пулсира мястото където е раната от изваденият зъб, че чак ухото ме заболя и взех Ibuprofen 400 mg. Погледнах раната, не беше червена, но пак си пулсираше и сякаш се поду. Хубавата новина е, че си запазих час за утре в друга клиника. Надявам се там да ми помогнат. На всичкото отгоре намерих Клиндамицин MIP 600 mg. в една чанта с лекарства в къщи, само 8 хапчета има вътре обаче, другите 4 липсват, но пак е нещо.
Иначе искам да обобщя как стоят нещата тук в Дания:
Никога не съм виждала такава некомпетентност, каквато видях тук! Да не подходиш индивидуално, да действаш, както са те "научили" или знаеш, без да видиш друга опция, без да потърсиш такава дори, да не излезеш извън себе си и да не потърсиш решение, за мен това е посредственост и некадърност.
С две думи ядосана съм, защото вече две седмици страдам, а проблемът ми можеше да се реши много по-бързо, и целият този стрес да ми се спести!
Добре, че имам така или иначе друга опция в бъдеще - България!
Пожелавам ви здраве и хубави Великденски празници! 🙏🌷