Първо се извинявам за дългия текст, който може да се получи..
На 33 г. съм, първа бременност, 8+4 г.с.
На 24.03 имах еднократно леко прокървяване , отидох на Аг. Каза ми че всичко е наред с плода , тогава чухме и сърчице; също така че причините за прокървяването може да са много и да си използвам утрогестана 2х1 100мг. Тогава малко се поуспокоих но за кратко...На 4.04 прокървях отново, веднага отидох на лекар в спешното. Прегледа ме каза ми че всичко е наред с плода отговаря си на седмицата , но се съмнява за някакво отлепяне, но на този етап не можело да се види добре увеличи ми утрогестана 3х1.
Понеделник 07.04 отново имах кървене , тогава усетих как падна и голям съсирек от мен.. Много се изплаших, казах си край изгубих го така не се бях чувствала никога.

Прощавайте стана дълго, но имах нужда да споделя ..тези дни много ми се отразиха психически.. Никой от семействата ни и приятели не знаят още за бременността ми искахме да ги изненадаме сега за празниците..
Пиша с молба към мами, които са минали през подобна ситуация, за малко кураж или съвет.. При вас колко време е отнело да се премахне този хематом..
Благодаря от сърце че ме изчетохте!