Традиции и вкус: как сиренето Président прави Великден още по-специален!

• 16 064
  • 388
  •   1
Отговори
# 120
Най-ценните спомени са моментите, прекарани с най-близките хора, боядисването на яйцата, подготовката на трапезата. Сиренето President бих включила в баница, различни разядки и плата с мезета Simple Smile

# 121
Самият празник го свързвам със семейството си, селото ни, баба ми....Беше хубаво да сме всички заедно, сега тя не е между нас ( лека й пръст). Но много обичах нейните кифлички със сирене, правеше ги редовно, защото знаеше, че ги обичам, мекички със сирене.

# 122
  • софия
Най-ценните спомени са козунаците, сега продължавам аз да ги правя. Сиренето Президент е чудесно допълнение към салатата.

# 123
В нашето семейство традициите на Великден включват пълнени яйца и козунак. Сирене Президент би могло да се добави както към пълненето на яйцата, така и като част от кремове за салати или като гарнитура към агнешкото. Тази добавка ще направи ястията по-богати на вкус и ще придаде нова текстура на традиционните рецепти.

# 124
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
Винаги това, че първото червено яйце го боядисвахме и ме намазваха с него по челото.
Бих искала да направя солен кекс със сирене President, а също и катък със сирене и маринована чушка.

# 125
  • София
Спомените ми са свързани с традициите, които спазваме и днес - боядисване на яйца, правене на козунаци, агнешко със зелена салата, да се събере цялото семейство. Сиренето присъства почти ежедневно на нашата трапеза, основно в салати, бих го включила именно там.

# 126
За Великден на трапезата ни никога не липсват яйца, козунак и агнешко. Включването на сирене President в тези ястия би могло да ги обогати със своето кремообразно усещане и уникален вкус. Може да се използва за пълнене на яйца, приготвяне на кремове или дори в пити и други тестени изделия. Това ще добави нова, изискана нотка на вкуса и ще ги направи още по-апетитни.

# 127
  • Враца
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
Спомените ми са свързани с празничното суетене и събиране на цялата рода + приятели. Големи трапези на село, боядисване на яйца, правене на козунаци, агнешко със зелена салата. Сиренето присъства почти ежедневно на нашата трапеза, под всякаква форма. Точно на Великден, не го използвам в друга форма или вложено в други ястия, освен в оригинален вид. Има достатъчно храна, но пък без сирене - не може.

# 128
Боядисването на яйца ми е най- мил спомен. Сирене бих включила или в разядка, или в предястие

# 129
  • София
Най-ценните ми спомени са в боядисването на яйцата, ходенето на църква точно в полунощ и борбата с яйца веднага след като си приберем. Закуската с козунак ми е една от любимите. А сиренето Президент включваме в сутрешната си закуска заедно със сварените яйчица.

# 130

Спомените ми за Великден и Великденската трапеза са свързани с домашния уют, боядисването на яйца, ваденето но специалните сервизи и правенето на козунаци. Пресъздавам всеки един спомен за децата си.
Сирене Président ще присъства задължително на трапезата и в зелената салата и с козунака( децата ми обичат солено и сладко).

# 131
За празнината трапеза помня от малка ,много ястия ,боядисани яйца ,козунак и до ден днешен правим същото . Ние сиренето Président си го ядем така и е всеки ден на масата ни ,децата го обожават .

# 132
Правенето на козунак, боядисването на яйца и събирането на цялото семейство на празника са традииците, които продължаваме да спазваме.

Сиренето бих го включила в пролетната салата.

# 133
Спомените ми са свързани с боядисването на яйцата, събираме се цялото семейство. Със сирене правя разядка от яйца, сирене,чесън, копър и печени чушки, за да използвам яйцата, които остават.

# 134
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Събираме се със семейството и боядисване яйца. Майка ми прави домашни козунаци и ходим на черква. Поздравяваме всеки срещнат с Христос воскресе. Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус? Използвам сиренето масло Президент за всичко салата с домати и краставици , с червен пипер за закуска и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт