Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 13 617
  • 604
  •   1
Отговори
# 420
Хубава ябълка!

Ето какво си рисувах аз вчера:

# 421
  • София
utro77, много пролетно Simple Smile Браво!

# 422
Много ми харесват!

И аз исках да рисувам нарциси, но така и не успях да намеря откъде да си купя букет (продават се само луковици), трябва да използвам стари снимки, а мисля, че всички, които имам, вече съм ги рисувала...

# 423
  • В градината...
Чудни са.
Аз да се пробвам, но имам само жълти нарциси в градината. Ще взема от свъкърва ми от белите. Друго си е на живо.

# 424
  • В градината...
И аз се разрисувах напоследък. Но не мога да направя добра снимка, много са размазани, детайлите не се виждат.

Скрит текст:

# 425
Много свежи цветове! Страхотен пейзаж 👍

# 426
  • София
Тоскана вероятно 😍 Много лятно и цветно! Чудесно настроение създава!

# 427
  • В градината...
Правя снимки и искам съвети от AI, дава ми насоки къде да коригирам и как. Сега я оправям.

# 428
Правя снимки и искам съвети от AI, дава ми насоки къде да коригирам и как. Сега я оправям.

Чудесна идея!

Ура, ура! Днес ми пристигна палитричката Метаморфози. Нямам търпение да си я изпробвам.
pppqqq, благодаря, че сподели!

# 429
  • София
Аз съм с пейзаж от вчера. Не знам дали ми харесва. Във всеки случай не е това, което целях. Как ви изглежда? Трябва ми критика от хора, които не са запознати с референса и не знаят целта на упражнението.

# 430
Добре е, но изглежда студено, мъгливо. Аз предпочитам по принцип пейзажи с повече зеленина, цветя, ясно синьо небе (въпреки че много хора не го харесват на картина, защото е скучно).

# 431
  • София
Благодаря. Облачно и мъгливо е - есенно-зимен пейзаж.

# 432
На мен ми харесва пейзажът. Да критикувам не мога. Може би облаците са ми леко тежки, аз предпочитам да са по ефирни. Но това съм си аз 😁

# 433
Получих всички гел химикалки, които бях поръчала и днес си играх с тях - тези са акрилни:

На люляка има и от едни с брокат.
Не мога да рисувам реалистично с тях, така и не се научих да размазвам цветовете (има видеа - не ми се получава). Но пък е шаренко.

Имам и неакрилни, които още не съм изпробвала като хората.

# 434
  • В градината...
Пейзажът е добре, все пак за упражнение трябва да се пробва всичо. Само в дясно облаците, по-скоро - към средата, малко не са се получили.
Лилията е много добре, там не си личи, че няма размазване.

Общи условия

Активация на акаунт