Банята - тема 49

• 28 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Моята е почти същата , много се страхувах от цоп ефекта, защото ми се е случвало, но тази няма
А Вашата кой модел е?

# 541
Ама то няма значение кой как седи,а когато л@йното падне да не прави "цоп"...
Да де, нужно е, да не пада директно в дупката.

# 542
Моята е почти същата , много се страхувах от цоп ефекта, защото ми се е случвало, но тази няма
А Вашата кой модел е?
https://baniabox.bg/product/13888/ideal-standard-tesi-aqua-blade … ena-toaletna.html
теси акваблейд

# 543
Ама то няма значение кой как седи,а когато л@йното падне да не прави "цоп"...
Да де, нужно е, да не пада директно в дупката.
А-а,сега схванах. Но трудно се чисти после... Yum Мислех,че анти-цоп ефекта е сложно устроена система,а то просто дупката е малка и странично разположена...

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 21:56 от deaf

# 544
  • София
По пътя на логиката ако дупката на тоалетната е в предния край, а д-то ти назад и има плавно спускане на материала, цоп ефект не трябва да има😂😂😂

# 545
  • Пловдив
Принципно да, в момента сме с такава, но стояща. Новите модели дупката е назад и ефекта е гарантиран ако няма наклон например.

# 546
  • София
Няма нищо гарантирано... Предполагам зависи и колко вода задържат и каква е дълбочината... Знам ли..

# 547
някой ползвал ли е продукти на Sanotechnik ? Търся душ корито и там ми допаднаха няколко. Търся определен вид, масово са на Inter Ceramic, но майстора ме посъветва друго да е, не тази марка. За душ кабина гледам, че имат интересни модели

# 548
  • USA
Ох, много се смях с този "цоп" ефект и пак не съм сигурна, че го разбрах.
Моят въпрос е няма ли в Бг от тези "американски" тоалетни, които стоят пълни с вода и със сигурност няма "цоп" а и "цап"-ащ ефект, защото всичко си пада във водата.
Моля, ако някой знае да каже, защото скоро ще трябва да правя ремонт на баня и темата, която сте подхванали ми идва точно навреме.

# 549
Не съм сигурна, че разбрах-  как така са пълни тези американски тоалетни ??
Вода във всички има, въпросът е - къде се намира дупката.
Някои , от изгъзици и приумици, са постигнали неприятният ефект,  като задължителен елемент.

# 550
  • София
В тез американските цоп ефекта е направо гарантиран😄 нали тези, които седят супер пълни, та там цопа даже е по-силен😅

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 05:19 от Angel_Dust

# 551
  • USA
Няма цоп със сигурност, нали ги ползвам 30 години в различни варианти.

Ето примерно видео.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZnO465eXy50&ab_channel=ImChillToo

# 552
Толкова много вода в кенефа, бих го сметнала за проблем с мръсния канал- не знам как го постигат, като норма ли са толкова пълни?
Забелязвам, че е бая кръгла и голяма чинията- като хАмерикански г#з0ве

# 553
  • USA
Да, норма е това с нивото на водата. Няма друг вид, но форми и големини има.
Значи, искате да кажете, че в БГ не мога да намеря такава, много жалко!

# 554
  • София
Май при тях е вместо казанче... Иначе не знам мм като беше в щатите се оплакваше точно от цоп ефекта... Но предполагам и там има разлики.

Общи условия

Активация на акаунт