Жени с кървене по време на бременност

• 400
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,мили дами!

Предполагам има много подобни теми във форума.Но мисля,че до сега няма тема,която подробно да опишат бременните жени за кървене,което идва на точните дати на цикъла им.Моля,споделете колко време сте имали кръвотечение,наподобяващо менструация?Колко дни е било?Има ли такива,които не са знаели заради това,че са бременни?Имало ли е разлика с обикновенната месечна менструация?Чувала съм за разни случаи,които казват че почти никакви разлики не са имали с кървенето по време на месечния им цикъл.Някои даже са разбирали на по-късен етап,че са бременни.Моля да пишат основно жени,които са го изживяли и могат реално да кажат и споделят.

# 1
  • София
Аз имам подобен случай с първата си бременност. Съвсем в началото няколко дни преди цикъл прокървих. Реших, че и този месец не е станало и така. Странното беше, че първият ден беше слабо и продължи общо 4 дена. Не наподобяваше нормален цикъл какъвто съм имала преди. В даден момент почна да ми се вие свят и леко да ми се гади и съответно направих тест. Веднага отидох на лекар и ми изписа Дуфастон. Всичко от там нататък е било нормално и не е имало проблем.

# 2
За кървенето има причина, може да е безобидна, но трябва да отидете на лекар.

# 3
Става въпрос за кървене,което идва на датите на менструацията и от там подвеждат бременните жени.

# 4
Аз зная за извънматочна бременност. Ако е нормална бременност, какво ще налага смяна на нивата на хормоните, все едно че няма бременност? За какво са цикли по време на бременност? Има случаи на кървене, които нямат нищо общо с цикли. Може да са няколко и могат да са с различна причина. Може прогестеронът в определен момент да е малко по-нисък, но тогава кървенето ще е през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт