Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 33 679
  • 825
  •   1
Отговори
# 780
  • На изток от Ада
Честито на Тя .!
Флоу прекрасно,  лек остатък.

# 781
flow_rs, каква изненада си ни спретнала! Ще се раваме, когато си готова да споделиш историята ви дотук, а на теб ти пожелавам лек остатък от бременността! Heart

# 782
  • Замък сред облаците
Ts.V - стиснати палчета да е успешна!

Флоу, то си преполовила “битката” гледам, да имаш едно здраво съкровище като за началото на учебната година 😉

# 783
  • София
Флов Heart лек остатък ти пожелавам! и дано повече да прихванем от чудесата Wink

# 784
  • На изток от Ада
Кат как беше хистерото ?

# 785
Наси, благодаря че питаш и помниш! Добре мина, нямах никаква болка, а се откриха много неща. Пуснахме биопсия за микробиом и ще видим след 10тина дни резултатите и тогава ще съм по-наясно. Но самото хистеро беше песен, много се бях филмирала за нищо хаха. Аз се усещам, че в цикъл съм супер притеснена и тревожна и после се посъвземам и добре, че важните решения не ги взимам тогава, чее щях да съм доникъде хаха. Но да ако на някоя и предстои офис хистеро без упойка - don't worry!
Ох редактирам се за Ts.V, стиснати палци, наистина много навреме си засякла всичко!

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 16:10 от Kat :3

# 786
flow_rs, пу-пу ❤
Тs.v, тихичко честито и на теб! Много рано си хванала всичко, стискам палци следващите резултати да ти донесат много спокойствие ❤

# 787
Ехааааа, Флоу, честито, имаш си най-прекрасния подарък. Помня те, доскоро беше в една друга тема, радвам се, че не си се отказала и ни даваш надежда, че един ден може и при нас да се случи чудото Simple Smile
Тя, 10-ти е много рано, нормално е да такъв и прогестерона, и ЧХГ-то

# 788
Да наистина мина половината, но някак още не го бях осъзнала. Наистина не вярвах, но вече минах и втората ФМ и след като се поуспокоих малко реших да вдъхна и малко кураж на вас. ❤❤

# 789
Flow Heart Без проблеми до края и многооо щастливи моменти!

Ts, според мен е добре всичко за 10dpo. Hug

# 790
Лелеее, колко много съм изпуснала ...
На всички с + ... Честито!🍀
Flow - ПРЕКРАСНА СНИМКА! ❤️ С какъв прашец ще ни поръсиш?!
При мен нищо ново ... покрай проблемите със свекърва ми с ММ сме като пребити вечер ... той по болници и лекари, аз няколко дни бях супер натоварена в работата ... отчитаме се от време на време ... по принцип чакам МЦ след 3, 4 дни ... не влагам големи надежди да ме пропусне 🤭😀 Но хубавото е, че ММ ще е поне още 2, 3 месеца тук, без да заминава в командировка, та се надявам наистина тези месеци да са нашите..... 🙏

# 791
Лейдис,
На коя марка тест за бременност се доверявате? Четох разнопосочни мнения в друга тема, та даже преобладаваха мненията да се купуват от лентичките, които са доста евтини (стотинки или левче, не знам точно не съм купувала), а не само марките Surecheck, Clear Blue и Presto. Вие какво мислите?

Също така виждам, че на Surecheck пишеше, че може да се използва по всяко време на деня, не само сутрин. Вие ползвате ли сте следобед или вечер, впечатления имате ли?

# 792
Тука почти всички хейтим presto и сме акционери в тестовете на easy@home от iherb

# 793
hardcandy април реших да се доверя на лентичките за ову на easy at home и за първи път си отчетох овулацията.
Разбрах, че ову не е както последните 4-5 месеца по приложението го показва 12-14 ден, а 17-18 ден. Мисля, ако не се бъркам, това ти го беше споменавала назад в темата - че е възможна късна ову и по-малка лутеална фаза.
Явно за безрезултатните ни опити преди това си има причина. 😅

Междудругото, сега забелязвам, че откакто правим опити мц и дължината му не е вече точно 28 дни и точен като швейцарски часовник (както 15 години си е бил). Например:
Дължината на МЦ е:
Декември: 27 дни
Януари: 26 дни
Февруари: 25 дни
Март: 26 дни
Април: 27 дни

При вас имало ли е такива вариации при ову около 16-18 ден и да сте с по-малка лутеална фаза? 🤗🦋

# 794
Момичета обмислям да започна прием на масло от вечерна иглика, но имам някакъв спомен за последващи проблеми от него ...
Не си спомням при кого се беше случило, май беше нещо със зацапване между цикли.

Някой приема ли? Наблюдавате ли такива зацапвания или други неразположения?
Всякаква информация ще ми помогне в избора - ДА или НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт