Лицево-челюстен хирург в България/Европа

• 274
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Искам да помоля за информация относно Американ хоспитъл в Инстанбул, по-точно за лицево-челюстните хирурзи. Някой може ли да даде мнение? Или да препоръча много добър хирург в България или друга клиника в Европа.
Ще съм много благодарна!

# 1
Била съм в лицево-челюстната, която беше във факултета по стоматология. Сега е в Пиригов. До ло;кото зная, са много добри.
Виж и тази статия за уникална операция.
https://pirogov.eu/bg/bg-svetilo-v-litsevo-cheliustnata-khirurgi … irogov_p1540.html
Цитат
Уникална операция за Югоизточна Европа с 3D принтиран индивидуален имплант спаси 43- годишен мъж с рак на лицето в „Пирогов”. БГ светило в областта на лицево-челюстната хирургия се завърна от Англия, за да извърши автотрансплантацията. Оперира в Неврохирургията на Университетската Многопрофилна Болница за Активно Лечение и Спешна Медицина „Пирогов”, заради възможностите на клиниката, които позволяват интрердисциплинарен подход и реализиране на големи, тежки операции и лечение.

Екипът на доц. д-р Николай Янев трансплатира 3D принтиран титаниев имплант, изработен в Германия по индивидуална мярка на пациента върху лицето на 43-годишен мъж от гр . София, който има злокачествено образувание. Туморът и разсейките са засегнали сериозна част от лицето на пациента. След продължителни консултации и прегледи от специалисти от различни болници, мъжът има късмета да се свърже с доц. Николай Янев.  Лицево-челюстният хирург е доказан специалист, както у нас, така и в Европа. Активната му работа в Англия го е усъвършенствала в областта на лицево-челюстната и онко хирургията. Там доц. Янев се занимава активно именно със спасяването на пациети, които имат рак на лицето, използвайки най-съвременната технология на 3D принтирането, създадена от немския консорциум „KLS Martin Group”. Интервенцията, граничеща с фантастика, доц. Янев предпочете да извърши именно в Неврохирургията на „Пирогов”, заради изключителните възможности на операционния блок и неврореанимацията, с които разполага звеното на проф. Николай Габровски.

# 2
Сподели за какъв проблем става въпрос. В България има отлични специалисти също.

# 3
Здравейте!
Искам да помоля за информация относно Американ хоспитъл в Инстанбул, по-точно за лицево-челюстните хирурзи. Някой може ли да даде мнение? Или да препоръча много добър хирург в България или друга клиника в Европа.
Ще съм много благодарна!

Здравейте,
Намерихте ли добър лицев - челюстен - хирург в България или Европа и доволна ли сте? И аз съм търсене на добър специалист за премахване на образование което от небцето отива към носа.
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт