🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Аничка е опасна! Все повече започва да ме кефи, ходи  по сетовете им, снимки, емоции...
Бусе е красавица!
Много често съм се замисляла какво ли е да срешнем известна личност  случайно?
Пожелавам си, да ми се случи😀
О, Гери на моменти съм наблюдателна, не винаги. Направи ми впечатление, че номер на телефона започва с 05..., в Турция започват с 09, това ще рече, че служебен номер на продукцията най-вероятно.

# 136
Значи и 4-ти епизод ще бъде качен, от 5-ти спират
Така както е написано, излиза, че изобщо няма да го пускат в YouTube
Само не виждам къде е логиката да го спират за света, освен за да форсират продажбите навън, това ми е единственото логично обяснение, друго не виждам.

Тъжна новина за феновете на Eşref Rüya! Публиката се разбунтува

Лоши новини сполетяха феновете на сериала Eşref Rüya, в който участват Демет Йоздемир и Чагатай Улусой.

Взето е решение, което ще разстрои феновете на популярния сериал Eşref Rüya, с участието на Чагатай Улусой и Демет Йоздемир.

ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПУБЛИКУВАНО В YOUTUBE
Популярният сериал, който беше качен в YouTube ден след излъчването си по Kanal D и чиито първи три епизода достигнаха над 53 милиона гледания, се сбогува с YouTube с четвъртия си епизод.

Eşref Rüya, чийто четвърти епизод също ще бъде качен на платформата, ще се излъчва само по Kanal D в собствен ден и час, като се започне от петия му епизод.

# 137
Заради продажбите, Жаки!

# 138
# 139
Нези, абсолютно си права. Защото така е сниман както го виждам аз. Свети.

Остава да разберем в живия канал дали ще го дават. Според мен са видели, че много турци го гледат после онлайн, а не по телевизията. Отделно го продават и навън. Даже сигурно заради външния пазар го правят повече.
Те рускините си го качват. И качеството им е много добро. Не е като едно време. Даже новите им дублажи имат мъжки и женски глас. Мъжкия глас не дразни толкова. Даже звучи много професионално.
Индийката е дала и друг канал с английски субтитри. Умишлено не го качвам. От телефона почна да ми иска някакви неща(ВПН), да пращам смс на кратък номер, отваря ми се сайт за залагания. Няма да го ползвам. Обаче при мен е така с почти всичко, което вие ползвате и не се оплаквате.

# 140
Точно за тази снимка говорех, Гери.
Аз ще пробвам днес да върна от канала,защото може би няма да успея да пусна точно в 21.00, а понякога почва и по-рано.
Вие всички-Eшреф е един

Понякота тъмнината избира теб

# 141
Най-коментиранитe сериали през предходната седмица, 7-13 април 2025 г.  

Най-коментираните дизи двойки през седмицата, 7 - 13 април 2025 г. 

# 142

Последни 3 часа

# 143
От сторито на Неджип Мемили

Cagatay Ulusoy, Necip Memili, Tolga Tekin, Ahmet Rifat Shungar зад кулисите на сериала

# 144
Ооо, Цвети, супер!
Знаеш как да ни зарадваш с мъжката част от сериала!
Както знаете на мен са ми любими сцените с тях!
Още малко да ни открехнат и образа на "Професора", че нещо много в ъгъла са го бутнали!

Цвети, да ни пуснеш линкове от рускините, ако имат онлайн превод!
Аз, ако пускат отделни преводи на сцени ще ги донасям, само трябва да ме редувате, кой когато може, дори и с едно изречение или снимка, на кой каквото му е под ръка.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:22 от jackie.

# 145
От канал Д ни напомнят за новия епизод, тази вечер от 20.00ч.

За сега рускините нищо не са писали, дали ще има превод, но ще проверя пак като наближи часа

# 146
Специален поздрав за Цвети! Kissing Heart

Сериалът на Кanal D, който е изпълнен с
вълнение, напрежение и емоции "Esref Rüya", колкото със своя потапящ сценарий, така и със своите колоритни герои, които дават различни емоции на зрителите. Един от тези герои е Гюрдал Божок, който даде живот на Неджип Мемили. Гюрдал, който е дясната ръка и най-доверен приятел на Eшpеф  Tek, игран от Чаатай Улусой, също е безценен членна отбора на Сираците. Гюрдал, който е също толкова харизматичен и отворено мислещ, колкото е, отговаря на прозвището "Лудият Гюрдал".
 Гюрдал, който спечели оценката на
зрителите със своето изпълнение, привлича
вниманието със сцени, които остават в  паметта, освен че се откроява като нестабилен герой. Гюрдал, който е на път да направи името си сред феноменалните герои от историята на сериала, в
романтични моменти се превръща в пълен Казанова, а по време на бойните сцени се превръща в герой направо от филмите на Тарантино със своя изключителен стил. След всеки епизод видеоклиповете, подготвени специално за Гюрдал от последователите на сериала, чупят рекорда за споделяне и харесване.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 18:54 от NeZ_9

# 147
Явно днес ще е сцената с ножа в парка 🙂
Ох, нямам търпение вече, тамън реших, че те са с един час напред и ей сега ще започне, а то се оказа, че те не сменяват времето 🤣 и сега още 1 час 😆

# 148
И Нусрет е разтърсен от неочаквана ситуация
Последен 1 час

# 149
5 причини да започнете да гледате Eşref Rüya

Романтика, която не е клише и която желаете да се случи

Той не е доброто момче, той е интензивен, пълен с недостатъци и сърце

Безупречен саундтрак с Демет, която пее от сърце

Сложни герои, които ще обичате (и ще мразите)

Всичко е напрегнато, много драма и обрати.

Общи условия

Активация на акаунт