🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Жаки, Gözde е жена. Wink
Продължавам:
Мисля, че интересът на Eшреф към Нисан е доста видим. Толкова много, че виждаме Нисан около Ешреф от време на време. Дори Кадир, който не познаваше Ешреф толкова добре, колкото приятелите му, забеляза тази ситуация. (За съжаление...) Мисля, че приятелите му са много доволни от този интерес, в крайна сметка те са най-големите свидетели на обсебващата любов на Ешреф от години. Гюрдал се пошегува с Ешреф за това, дори ако са имали сериозен разговор наскоро, само ако можехме да чуем какво чувства Ешреф с думите, излизащи от устните му... Вероятно ще чуем, че той се чувства сякаш предава Руя. Много ми хареса и комуникацията между Нисан и Гюрдал. Всъщност усетих атмосфера, подобна на отношенията между Джейлин и Ерен в Yargı. Гюрдал става и най-добрият приятел на Нисан. Трябва да се телепортираме до сцената, където той я нарича снаха  възможно най-скоро.

Много ми харесаха новите герои, които се присъединиха към сериала. Бащата на Иззет- Нусрет Ага, дъщеря му Нимет, дясната му ръка Сейфо и съпругата на Нусрет са много успешни. Изборът на актьори е много добър, актьорската игра също. Те ви карат да се чувствате до дъното на сърцето си, че са наистина страховити врагове. Последно гледах Hüseyin Soysalan, който играе ролята на Nusret Ağa, в сериала Hudutsuz Sevda. Той също беше важен мафиотски бос, но нито стилът на говорене на Нусрет, нито тонът на гласа му, нито езикът на тялото му приличат на този герой. Гледала съм Неслихан Арслан в ролята на Нимет в много проекти и отново е в роля, която ще направи фурор. Тя идеално пасва на характера, който наричаме мъжествена жена. Въпреки че Seyfo изглежда просто като успешна дясна ръка, първата сцена, в която той и Eшpеф се изправят лице в лице, ни кара да мислим, че този герой ще стане доста забележителен.

Когато Ешреф отряза гениталиите на Изет и причини смъртта му, той много добре знаеше, че това ще е началото на война. В този момент не го интересуваше дали започва войната, дали ще се пролее много кръв, дали ще отнемат живота му, ако се наложи. . Изет, точно като мръсника, който причини това зло на Руя, трябваше да бъде наказан по най-суровия начин. Честно казано, Изет заслужи това, което получи, така че като зрител напълно подкрепям действията на Ешреф.
Атмосферата на всички сцени, в които Ешреф и Нусрет Ага се изправиха лице в лице, беше страхотна. По същия начин стъпките им един към друг са еднакви. Бунтовете, сплашването, първите стъпки, показващи, че наближава голяма война... Съболезнователното посещение на Ешреф в къщата на Нусрет Ага беше най-експлозивното от всички. Какво да правим, освен да се възхищаваме на посланието на убития от него мъж, който с апетит яде халвата си, докато гледа снимката на мъртвеца? Човекът просто каза: „Аз убих Изет, не съжалявам, синът ти си заслужи това, което му се случи, твой ред е, аз ще изям твоята халва със същото удоволствие.“ Той даде съобщението и се подигра с другата страна и ги предизвика. Кълна се, Ешреф изяде халвата с такъв апетит, че ми се прииска. Честно казано, не ми хареса начина, по който се държаха Нусрет Ага и дъщеря му. Доколкото знам, жените, момичетата и децата не се засягат в закона, но когато на Нусрет Ага отрязаха езика на певица, а на Нимет бяха отвлечени Нисан и сестра й, те не признаваха никакъв закон или обстоятелства. Въпреки че Кадир знаеше много добре, че това ще се случи, той не спази правилото, като даде името на Нисан на Нимет. Много ми хареса и отговорът на Ешреф да изпрати гениталиите на Изет на масата за закуска на Нусрет Ага. Това не беше отвратителна сцена, а по-скоро много елегантен начин за отмъщение. Но можем ли, моля, да прескочим етапа на рязане на ъглите и да започнем правилните действия? Тези очи искат да видят битка, искат да видят куршуми, летящи във въздуха от извадени оръжия, искат да видят експлозия, не искат много.
В епизода видяхме, че хората на Нусрет Ага ги преследват всички. Първата жертва беше любимата певица на Ешреф, следващата е Нисан. Може с бащата или майката на Мюслюм да започне следващата му история. Те могат да навредят на Gonca на Гюрдалския фронт. Може би този човек може да бъде Ceren, за да ускори сближаването си с нея. Все още не сме видели близки, които ще бъдат наранени за Irmak и Faruk. Така бившата съпруга на Фарук може да попадне в сериала. Може би ще станем свидетели на началото на връзката между Ирмак и Фарук. Ако забележите, има малко усещане за нещо в тях.

В този епизод Гюрдал остана на заден план според мен. Търсих Гюрдал да шамароса този или онзи османлия, няма лъжа. Женкарството на Гюрдал продължи с пълна скорост. Въпреки това намерих Gürdal за по-съвместим с Gonca. Динамиката между тях е толкова забавна, двойка, която може да се обижда, че е вкусно.  Всъщност Гюрдал и Нимет могат да бъдат страхотна двойка, но не изглежда възможно Нимет да остане в сериала за постоянно. Не мисля, че женкарството на Гюрдал е украсено с комедия, напротив, мъжът е наясно колко безполезен е. Сериозно, какво виждат жените в този Гюрдал? Не, мъжът не е топ красавец като Ешреф. Предполагам, че той е човек, който кара жените да се чувстват много специални, разбирате идеята.  Въпреки че намирам женкарските приключения на Гюрдал за смешни, по-приятно е да го гледам в действие.

Знаем, че Чийдем има чувства към Eшpеф. Той е човек, който може майсторски да скрие това в сцени, в които не е сам. Мисля, че Ешреф се наслаждава на неуспеха на Чийдем да го хване и нейното пълзене и се наслаждава да го натрие в лицето й. Фактът, че тя не го е убила заради принципите си, а го е пуснала и все още не е успяла да го хване, ласкае егото на Чийдем. Поразително е, че Чийдем, въпреки че се предполага, че се опитва да унищожи сираците, всъщност изпитва толкова много омраза към Eшpеф. Може би защото Ешреф знае, че е гръбнакът на организацията, но той направи този случай по-личен. Това всъщност е причината той да скрие Нисан от Сердар Амир. Иначе няма значение дали ще успее сам с операцията. Освен това няма смисъл да го губите, когато можете да получите подкрепа от него. Според мен, въпреки че Чийдем изглежда силна, тя е неуспешен полицай. Минаха цели три години, а тя все още стои неподвижна. Сердар Амир показва по-голям потенциал от нея в момента.

Начинът, по който Сердар се показва пред снимката на Ататюрк във финалната сцена, ми даде голяма надежда за героя. Това постоянно е на гърба на Ешреф. Когато полицаите дойдоха в къщата, останах с впечатление от отношението им, че досега не са имали много работа с полицията. Този мъж скоро научава за връзката на Нисан - Чийдем и той вече е подозирал Нисан. Да видим дали ще разбере, че Нисан е отвлечена, или Чийдем ще скрие и нея? Мисля, че ще е първият, но той ще го научи сам, не от Чийдем.

Кадир буквално се държи като първото дете на семейство. Знаете ли, когато се роди брат или сестра, вие вярвате, че цялото ви внимание и любов ще се насочат към него/нея, и въпреки че обичате своя брат или сестра, вие тайно го/я мразите. Чувствата на Кадир към Ешреф са подобни. Ешреф обаче е любимият син на Якуп Баба, защото очевидно е по-успешен. Искам да кажа, че е срамота да се пита колко повече пари всеки друг слага на масата.  Може и чувствата на другите да са такива, но все още не го показват. Всъщност другите трима членове на Сираците все още са записани като пасивни. Кадир толкова ревнува Ешреф, че дори може да хвърли в огъня невинно момиче, което никога не е срещал. Трябва ли това момиче да бъде наранено само защото мисли, че е приятелка на Ешреф? Проблемът ти е с Ешреф, иди и си оправяй работата с него. Този Кадир е толкова глупав, че си помисли, че ако убие Ешреф, Иззет и Якуп Баба няма да го подкрепи, той ще се отърве от Ешреф. Той беше толкова заслепен от амбиция, че дори не можеше да предвиди, че ще се случи обратното. С този манталитет не Ешреф ще живее дълго, а Кадир ще живее дълго.
Трейлърите на новите епизоди изглеждат като предвестник на перфектен епизод. Чакам с нетърпение сряда. Екшън,първа прегръдка, ревност, каквото и да е, това там, нямам търпение, честно казано.
Браво на всички, които допринесоха!

# 121
Може Ешреф да не говори много с думи, но той говори с жестове, погледи, дори с изсумтяване, мимика. Едно леко присвиване на очите и вече ти е ясно. Няма нужда от думи.

А рязкото влюбване на Нисан на мен ми се видя много прибързано. Дано иат предвид, че просто е видяла друга негова страна и е поискала да го опознае. Ама после като го разпитваше и като се терзаеше заради записа се държеше като влюбена жена.

Аз никога не бих почнала да разпитвам човек, към когото изпитвам интерес или любов, така както тя го разпитваше. Въпросите бяха много директни. Може и терците да са много директни сигурно. Чувала съм, че за тях е нормално да те питат колко изкарваш минута сред като сте се запознали.

# 122
Гери, от личен опит нямам такова впечатление от турците. Hands V
Колкото до Нисан, тя не се е влюбила в Ешреф, защото е добър. А защото, въпреки всичко, има нещо в него, което още не е мъртво. Нещо истинско. Честно. Тя го е видяла в момент, когато никой друг не е погледнал отвъд костюма, студения поглед и тежките му решения.
Нисан е като огледалото, което Ешреф не иска да погледне — тя вижда доброто в него, дори когато той сам не го вижда. Но в същото време, тя не е слаба. Напротив, както казах и преди, тя е силна по свой, тих начин.
Тя води някаква вътрешна борба между това, което трабва да направи и сърцето си.
Същевременно носи болка, която е научила да скрива зад усмивки или хладен поглед.
Мисля, че тя вече обича Ешреф, но не слепешката.
Тя вижда колко мрачен може да бъде той, и въпреки това остава.
Може би иска да го „спаси“, но не от враговете му, а от самия него.
Може би вярва,че любовта лекува.
Може би някой е излекувал с любов и нея, от травмите на детството.
А след това го е загубила...
А Ешреф я защитава, но не като спасител. А като някой, който няма да позволи светът да я счупи, така както е счупил него.

# 123
Нези, благодаря!
Жена е, коментира и доста филми.

# 124
Какво е любовта за Нисан предстои да разберем, но да видим какво мисли за любовта Аслъхан. Wink

Говорихме c Aslhan Malbora за любовта и
жената, в която се превърна, когато се влюби.
"Мисля, че любовта е най-дълбокото и сложно
усещане на живота. Това не е само романтичен
кадър, но означава и докосване до нечия душа,
израстване и споделяне заедно. Мисля, че любовта е
най-чистата форма на връзката между двама души
Светът изглежда се стеснява и връзката ви
интересът и любопитството ви с този човек седят
точно по средата на живота ви. Когато съм влюбена,
чувствам себе си едновременно в най-силното си и
крехко състояние, както съм с този човек. Любовта
изисква отдаденост, доверие и дълбоко разбиране
Когато изживееш всичко това, всичко става
по-светло и смислено"

@aslihanmalbora @lacoste @elleturkiye
@elleinternational

# 125
Възхитена съм от това момиче!
Толкова е красива и умна...прекрасница!

# 126
Страхотнa е! Още малко Аслъхан

Попитахме Aslhan Malbora, която участва в
Седмицата на модата в Париж през март като гост на
марката Lacoste и, която  гледаше модното ревю Есен/зима
2025-26, кое парче и  хареса най-много:
 "Една от бройките, които ми харесаха най-много в модното ревю, беше чантата тенис пола. Елегантен и функционален дизайн. Фактът, че играя тенис също има известна емоционална подкрепа, разбира се, в
моя избор. Тези единствени по рода си творби показват и как марката слива своята история и атлетична елегантност. Колекцията цялостно съчетава комфорт и елегантност c приятен баланс.

@aslihanmalbora @lacoste @elleturkiye
@elleinternational

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 08:25 от NeZ_9

# 127
Ешрефа и днес е номер 1 на Amazon Prime в Турция
В Саудитска Арабия и Египет е на същите места....5-то и 6-то

# 128
Добро утро, в деня на "Eşref Rüya"!

От всичко, което разбрахме, съдя, че ни очаква една интересна и динамична серия!
Успех на Чаатай и останалите от екипа!
(това с 8те епизода много ме притесни)

Междувременно късно снощи Чачо хареса последния пост на Аслъхан. Wink

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 08:53 от NeZ_9

# 129
Добро утро 🙂
Най-накрая сряда дойде 😍
Надявам се, че няма да са само 8 епизода.
По-скоро може би до 8 епизод да са предвидили да се разбере, че Нисан е Руя и при добър рейтинг да доразвият историята.

Чудя се дали има вариант, Ешреф да не умира в колата, а просто да е изгубил съзнание?! Искам happy end 😃

# 130
Добро утро! Coffee

Ешрефден, дойде!
Да си пожелаем хубав и динамичен епизод!
Нези, няма място за притеснение. При тях това е практика.
Първо се подписват за определен брой епизоди, при задоволителен за тях рейтинг подписват за още. Едно време беше за 13, но предвид състоянието в дизи сектора им и това, че епизодите им са скъпи, явно са намалили първоначалната бройка на 8. Както и вчера писах, с рейтинг над 6 в АВ, не сме застрашени.

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 09:50 от jackie.

# 131
Добро утро!
Да пожелавам успех на целия екип на "Eșref Rüya" и на висок рейтинг или поне този да се задържи.
В последния пост на Аслихън има снимка с мъжка ръка нещо държи, не можах да оприлича какво държи. Помислих снощи, че е ръката на Чачо. Трябва да е било много късно, защото аз късно й гледах поста и Чачо още го нямаше.Работят до късно.
Що жени пренесе, добре че е силен и в ръцете...

Мистър поглед!

Лале, и аз тайничко се надявам на щастлив край. Не искам главният герой да умре, нищо че показаха смъртта му.

Пожелавам ви един цветен, слънчев и прекрасен ден!

# 132
Lale, аз и вчера писах, че за мен тази история няма как да е с щастлив край.

Според мен има два варианта
( но очаквам сценариста да ме изненада и с друг вариант)
Ешреф не е просто приел смъртта си. Той я е избрал.Не защото е слаб. А защото е уморен. Уморен от битки, в които губи себе си, и от свят, в който единствената светлина – Нисан – вече е извън обсега му. (ако предположим, че  с нея се е случило нещо и той не е могъл да я предпази)
Дупката от куршума в портрета ѝ е символ: не само че тя е била въвлечена в неговата тъмнина, но, че той вече не може да я опази. Нея. Любовта. Чистото.
Ако той беше избягал, това щеше да е още една победа на страха. А Ешреф не е страхливец. Той вярва в честта по свой начин, дори и тя да го убива.
Другия вариант, е че Ешреф знае, че Нисан го е предала.
Тогава смъртта му вече не е само жертва. Тя е капитулация на един мъж, който е живял в името на една лъжа. Представи си: цял живот търси онази чиста, безусловна любов от детството… и накрая я намира. Или поне така си мисли. А когато най-сетне свали бронята, тя го предава.
Не го убива куршумът. Убива го предателството.
Затова не бяга. Не защото е смел, а защото няма повече за какво да се бори. Ако и тя се е оказала част от играта, част от системата, част от лъжата, тогава какъв смисъл има да оцелее?

А погледът му към портрета, умирайки, според мен не е любов. А болка, гняв, разочарование, а  може би и прощаване. Защото дори предателството не е успяло напълно да убие любовта му към нея.

Аз по-скоро още се чудя той ли е направил тази дупка в портрета.
Ако той е направил дупката в портрета, това означава, че е разбрал истината преди да умре. Това е изблик на ярост, болка, предателство. И първата му реакция.Стреля. В сърцето на портрета. В нейното сърце. Защото неговото вече е разбито.
Но, ако не е стрелял той в портрета, а го е заварил така, това може да бъде някакво предупреждение към него.
 Някой е искал да му покаже, че любовта му към нея ще го убие. И той го е разбрал твърде късно. Тогава гледането на портрета в последния миг не е от омраза, а от дълбока тъга, осъзнаване, че любовта му е била най-голямата му слабост.
Колкото повече мисля за тази сцена, толкова повече се убеждавам, че той ще умре. Защото така иска.
Въпросът е защо?  Надявам се да имаме време да разберем!

# 133
Добро утро!

А аз си мислех, че съм наблюдателна, Ели.
Аз след като вчера цял ден имах чувството, че е сряда, днес съм готова за новия епизод.

И любимата ми снимка.

# 134
Гери , помня една твоя любима снимка от бекстейджа на "Terzi ".
И там имаше такава прекрасна светлина зад Чаатай. Heart Eyes
Ели, много късно и хареса поста, да.
И аз постоянно проверявах.  Wink
Нашата приятелка Анна, с Бусе. Blush

Общи условия

Активация на акаунт