🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-27

• 19 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
https://diziseti.tv/esref-ruya-ne-zaman-final-yapacak-kac-bolum- … chatgpt.com#kapat

Сериалът Eşref Rüya с участието на Çağatay Ulusoy направи силен старт на сезона. Беше подписан предварителен договор за 8 епизода между канала и продуцента на сериала Tims&B Production. Ако рейтингите продължат да се подобряват, ще бъде подписан нов договор между канала и продуцента, който ще продължи поне един сезон. След като стане ясна точната дата, ще я актуализираме на нашия сайт.

# 106
Благодаря ти, Лале!
Да се надяваме на добри рейтинги, защото историята има потенциал, актьорския състав е добър и много хора го харесват!
В крайна сметка, каквото стане, нищо не зависи от нас. Neutral Face

Nisan, която е в голяма дилема и Ешреф, който не е наясно с всичко...

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:18 от NeZ_9

# 107
Може би YouTube ще го спрат само за Турция. Това означава, че не им стигат приходите от реклами. Така искат да накарат турския зрител да го гледа по ТВ. Не е единствения сериал за който правят така.

# 108
И аз си го помислих, ама ако е така, защо не го написаха, че само за Турция го правят?
Утре ще разберем дали е така.

# 109
Първи кадри от Eşref Rüya Епизод 4

# 110
В Live канала на Канал Д в youtube можеш да връщаш до 12 часа назад. Аз така го гледам. Като се прибера го връщам до началото и после превъртам рекламите. Понякога има и реклами на youtube, но те са кратки.

После с превод или при нерон или при рускините го гледам. А както разбрахме, рускините го имат дори преди да е завършил по канала.

Засега не виждам драма.

Нези, при рускините има и руски надписи освен глас и ти можеш да си о слушаш в оригинал.

# 111
Да, предполагам, че ще има и други варианти.
Ще пробвам и аз да върна по КаналД утре.

Войната между Сираците и клана бушува!

# 112
Здравейте момичета,

Много ми харесват Simple Smile

# 113
От стори на малкият Умут.

# 114
# 115
Мисля, че с рибата е много по-нежен. Поне за момента.

# 116
Обявени са най-обсъжданите продукции за седмицата 7-13 април!
(Данните са изчистени от retweet и бот акаунти.)

# 117
Каква стойка само.

# 118
Предстои 4 епизод, но ви предлагам да прочетете обзора на Gözde Cengiz за 3 епизод
EŞREF RÜYA – Човек внезапно се влюбва
Eşref Rüya Епизод 3 анализ от Gözde… Приятно четене

Eşref Rüya беше на екрана с много добър епизод тази седмица. Епизод 3 беше най-добрият епизод досега според мен. Темпото на историята в сериала се увеличава, събитията ескалират, а любопитството към новия епизод е на върха. Историята стана доста оживена, особено с пристигането на нови герои.
Завършихме епизода с падането на Изет до смъртта си от прозореца в резултат на плана на Ешреф и тази смърт се случи точно пред очите на Нисан. Не видяхме как Изет падна от прозореца, но мисля, че той сам скочи от прозореца. Защото човек, който е син на такова племе и се смята за ценен, защото е мъж, не може да приеме да му отрежат гениталиите- мъжката му гордост.
Лудият поглед на Нисан, след като стана свидетел на тази смърт, тя не чуваше никого и беше фиксирана върху Ешреф, беше точно това, което трябваше да се случи. Преди седмица или две тя имаше обикновен живот и се бореше да свързва двата края като всички останали. Сега наоколо има оръжия и тела. Докато Нисан гледаше Ешреф с омраза, сякаш беше луда, Ешреф, напротив, беше тих, спокоен, отпуснат и горд от това, което беше причинил. Тези два характера са толкова противоположни един на друг... Това, което ще накара тези двама противоположни хора да станат партньори, ще бъде любовта. Истински врагове, влюбените, нашите любими.

Изисква се голяма смелост за Нисан, за да се изправи срещу човек като Ешреф и да поиска обяснение. Харесва ми, че е смела, но ми се иска да не си навличаше неприятности заради това. За съжаление тя има този потенциал. Светът, в който е навлязла, е много опасен, сега трябва да помисли десет пъти, преди да направи крачка. Ако някой друг беше на мястото на Ешреф, той щеше да се отнесе с нея по съвсем различен начин, но Ешреф беше много толерантен. Той знае, че случващото се е необичайно за някой като Нисан, но не можем да пренебрегнем факта, че той е започнал да се влияе от нея. Този човек просто не иска Нисан да напусне неговата страна и не защото знае твърде много за него или нещо подобно. Освен това Ешреф е прав за едно нещо. Може да се е отказала да работи в хотела, след като е станала свидетел на стрелбата му.

Ешреф каза на Нисан: „Той си лягаше с малки момиченца.“ Не очаквах Нисан да го поздрави за това, което направиха, когато каза това, но не я видяхме тайно да се радва или тази ситуация да предизвика нещо от миналото в нея. По-късно Ешреф каза: „Извърших първото си убийство, когато бях на 14.“ Когато каза това, това не и напомни нищо, просто беше изненадана, уплашена и отвратена. Нисан е човек, който е бил подложен на малтретиране в ранна възраст или по-късно. При нормални обстоятелства това, което чу, би трябвало да има отзвук в нея. Въпреки това, нито когато Афра беше почти изнасилена, нито сега през нея не видяхме признаци на травма. Искам да знам какво преживя Нисан след този инцидент, който я накара да се държи така, сякаш никога не й се е случвало подобно нещо. Напротив, тя е много весел, енергичен и позитивен човек. „Продължиха ли да живеят в онази ферма, попаднаха ли в сиропиталище, лекува ли се Нисан в болницата, как стигнаха до мястото, където са днес, има ли нещо общо този инцидент с премахването на бенката й, знае ли кой е убил човека, който я е накарал да премине през това?“ Очаквам с нетърпение ретроспекциите, където ще получим отговори на много въпроси като тези. Трябва да ги знаем, за да може публиката да се свърже напълно с Нисан. В сегашната си форма Нисан е написана предимно като романтична комедия. Така че, не мисля, че тя все още е напълно развита като герой. Ще има преломна точка и ще наблюдаваме еволюцията на героинята и. Може би след отвличането това ще се случи.
Е, как така Ешреф не можа да разбере какво се е случило с неговата Рюя, когато излезе от затвора? Защо той няма никакви подробности освен бенката на врата на момичето и изображението на лицето й? Не е ли научил нищо за нея във фермата от момента, в който се е влюбил до нощта, в която е извършил убийството? Той не е глупав човек, трябва да е направил проучване. Той знае как да стане собственик на ретро автомобила, който реставрира в деня, когато го видя за първи път. Честно казано, аз също подозирам, че Нисан е променила името си или записите й се пазят в голяма тайна заради случилото се с нея. Тъй като Çiğdem е полицай, за нея е много лесно да получи всякаква информация, така че не се изненадах, че тя разреши всичко толкова лесно. Сигурен съм, че нашите сценаристи ще запълнят тези пропуски по възможно най-добрия начин. Ethem Özışık е много добър в това отношение, вярвам му.
Между другото, Афра стана персонаж, който можех да търпя, когато не правеше глупости и слушаше Нисан. Защо Афра приема лекарства за психиката си? Само заради този последен инцидент ли беше или го беше използвала и преди? Колко знае тя за случилото се с Нисан като дете?
Честно казано, не съм сигурна дали Ешреф е имал някакви съмнения относно възможността Нисан да е информатор. Понякога имам такова чувство. Например, когато Нисан записваше гласа си в колата, преди да напусне сиропиталището, изглеждаше, че Ешреф забеляза. Но нито в тази сцена, нито в която и да е друга сцена продължава ситуацията, която мога да нарека подозрителна, и Ешреф не предприема никакви действия. Ето защо предпочитам да имам предвид тази възможност и да я оставя настрана засега. Ирмак обаче се усъмнила в Нисан и Чийдем, докато те разговаряха ясно в полицейското управление. След разочарованието на Ирмак от това, че Чийдем се оказва информатор, тя не се отказва лесно от видяното. Особено когато слабостта на Ешреф към Нисан нараства, тя определено ще предприеме стъпки със закрилата на сестра си. Но аз искам да са приятели с Нисан, сега невъзможно ли е?

Например Ешреф стана свидетел на разговора между Нисан и Чийдем, когато напуснаха полицейския участък. Но на лицето му нямаше и грам съмнение. Напротив, той подходи към ситуацията с гледната точка, че Чийдем оказва натиск върху Нисан и действаше защитно спрямо Нисан. Трябва да призная, че бях доволна от напътствията на Eшpеф към Чийgем в тази сцена. Въпреки че трябва да подкрепя Чийдем, защото тя е на страната на полицията и добрите момчета, не я харесвам както след злоупотребата й с власт, така и след тези грозни реплики във втория епизод. Тези изречения, които една жена каза за друга жена, бяха много, много грозни. Когато Ешреф попита Нисан дали Чийдем и се е обадила отново, помислих, че се чуди дали тя я притеснява, вместо да я подозира, че е информатор. Може също да си помисли, че Нисан се опитва да направи гласов запис, не за да бъде информатор, а за да се отърве от човека, когото лично мрази.
Цитат
"Животът се променя внезапно. Човек внезапно пораства, внезапно престава да бъде дете. Земетресения се случват внезапно, дъждове внезапно падат. Човек внезапно се изпълва с щастие без причина. Най-големите омрази внезапно се превръщат в любов. Човек внезапно се влюбва. Тази нощ Нисан се влюби в Ешреф аби, въпреки че все още не го осъзнаваше. Изведнъж... Този жесток човек, когото познаваше, внезапно се превърна в океан от състрадание. Нисан за първи път се зачуди кой е Ешреф аби."

Никога не съм очаквала Нисан да се влюби в Ешреф толкова бързо, особено когато събитията бяха толкова свежи. Тя буквално се влюби "Внезапно". Въпреки че не знае, че е влюбена в момента, тя се чувства като човек, който е открил напълно различната страна на Ешреф и има общи неща с него. Но сега тя иска да бъде близо до него не защото Чийдем и е възложила това, а защото собственото и сърце го иска. Тя иска да го опознае не за да го накара да се влюби в нея от задължение, а защото иска да я открие. Сигурен съм, че ако можеха да се срещнат с Чийдем, тя щеше да промени решението си да даде този гласов запис в последния момент. Защото любовта не е чувство, от което лесно можеш да се откажеш, дори все още да не осъзнаваш, че си влюбен.

Докато Нисан отиде в сиропиталището, тя виждаше Ешреф само като ужасно чудовище, убиец, психопат. Не сгреши, имаше само този Ешреф от страната, която гледаше. Сега тя може да види, че детето в него, което никога не е пораснало, че се чувства незавършено, защото няма родители, и че всъщност има огромен океан от състрадание в една стая, в сърцето му. Ешреф не се грижи за тези деца в сиропиталището, за да го обичат, Ешреф се грижи за тях, защото той наистина ги обича от сърце. Иска да ги направи щастливи, да им сложи усмивка на лицата, да ги накара да изживеят това, което той самият не е могъл да изпита, да компенсира липсите им, макар и малко. Всичките му усилия са насочени към това те да изградят чистото бъдеще, което той не можа да изгради за себе си. Общуването му с тях е толкова искрено, че неволно се разтапях в сцени като Нисан. Особено мъжът, който всява страх в почти целия епизод, бащински храни момченцето с торта... Ешреф трябва незабавно да стане баща, властите са на служба. Когато Нисан остана сираче като тях и израсна със същата болка, сълзите станаха неизбежни...
Страхотно събитие обаче е, че Нисан се влюбва в Ешреф не защото той е красив, харизматичен, силен, защитник или богат мъж, а защото вижда, че той е състрадателно дете, което никога не е пораснало. Така любовта на Нисан ще бъде толкова ценна за публиката, колкото и любовта на Ешреф. И Нисан също се влюби в детето вътре в Ешреф, тоест, нещо като дете Ешреф; точно както Ешреф се влюби в детето Нисан. Песента, която Нисан изпя на сираците, „Küçüğüm“, сега се превърна в песен на Ешреф и Нисан. Защото и двамата са все още малки деца по душа и въпреки че времето за тях напредва, детството, което не са успели да изживеят, остава горчива болка в сърцата им. Колкото и да пораснат, в тях все още има дете, което иска да бъде обичано. Мисля, че Демет Йоздемир изпя песента "Küçüküm" прекрасно, мекият й глас ме трогна много.
Нисан се влюби в Ешреф и сцените на плажа и люлката също бяха доста неочаквани за мен. Не очаквах да научи за проблема с мечтите дори в 3-ти епизод. Чудо е, че човек като Ешреф, който говори много малко и само изслушва околните, освен ако не е необходимо, може да се довери и да оцени толкова много някого, когото току-що е срещнал, и почти да му каже най-специалното нещо в живота си. Защото чувстваше, че сълзите, които Нисан проля по време на посещението си в сиропиталището, са истински и че тя беше искрено любопитна за нещата, които питаше, докато задаваше любопитни въпроси. Нисан никога не го беше питала за нещо, което да я интересува толкова искрено до този момент. Тонът му на въпрос беше по-директен, нямаше такава искреност в гласа му. Ешреф не е лесен герой за анализиране. Тъй като той не говори много, трябва да внимавам внимателно за значението на погледа му, изражението на лицето му и най-малката дума, която казва. А Ешреф е герой, който може да отразява толкова много неща едновременно само с очите и тона на гласа си. Трябва да свалим шапки на Чаатай Улусой за актьорската му игра. Той говореше за детската си любов по такъв начин, че каза: „Не“. каза Нисан, че дори се почувства тъжна от разочарованието на Ешреф. Той неволно завидя на любовта, която лъвът изпитваше към себе си. Малко се радваше, че в момента няма никой в ​​живота му.
Разбира се, въпреки че в момента виждаме зараждащата се любов на Нисан към Ешреф, знаем, че когато Ешреф намери Рюя, всички страхове и съмнения в сърцето му ще бъдат изтрити. Все пак можем да разберем безпокойството на Ешреф и да го съжаляваме. Ако Руя не беше самата Нисан, може би щеше да се яви пред Ешреф като жена, която никога няма да го пожелае и никога няма да го приеме такъв, какъвто е, кой знае? Що се отнася до Нисан, тя е точно такава, каквато си я представяше, жената, която ще иска да го измъкне от света на престъпността и злото, наречен блато. Въпреки че Ешреф е невероятно разстроен, защото не можа да й се отвори преди години, защото не можа да я види отново, поради любовта, която не можаха да изпитат, ние никога не знаем. Ако тази нощ никога не се беше случила, щяха ли да са един до друг на тези люлки днес? Но това, което можем да знаем е, че тази любов е била предопределена да се случи и съдбата ги е събрала отново. Пленната любов на Ешреф постепенно привлича Нисан към него. Междувременно, когато разбира, че Нисан е Руя, любовта му не изчезва, нали? Помните ли, когато Нисан говореше в последния епизод и тя каза: „Не е ли по-добре да не можем да се срещаме?“ Той попита, красотата на любовта не намалява, когато сме заедно, нали? Напротив, смятам, че любовта на Ешреф ще пламне още повече.

Много е дълго, така че, ще продължа в сридващ пост.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 21:42 от NeZ_9

# 119
Нези, благодаря!
Очаквах тази/този Гьозде(не знам мъж или жена е), да направи обзор и след втори епизод, ама се сети поне след 3-ти.
Миналата година и за Гадар прави обзор, ама след няколко епизода се отказа, дано сега продължи докрая, защото хубаво пише.

Общи условия

Активация на акаунт